Yüksek Sosyete reytinglerin tepesine oturdu!

TV Programları

CnWgc4qWcAAtAhH

Yüksek Sosyete dün akşam 4.bölümü ile Star Tv’de ekranlara geldi. Yaz dizileri içinde çok beğenilen dizi reytinglerin tepesine oturdu. Aldığı puanlar da bunu teyit ediyor.

Total’de : 4,54 – 17,43

AB’de : 5,11 – 21,44

Bi Yapım – Burak Sağyaşar’ın yapımcısı olduğu Yüksek Sosyete’de Hazar Ergüçlü, Engin Öztürk, Meriç Aral, Ozan Dolunay ve Zühal Olcay oynuyor.

Geçen 3.bölüm sonunda Kerem ile Cansu salıncakta sallanırken Ece’den gelen telefon mesajı, Cansu’nun tadını kaçırır. “Mert’in sevgilisi varmış, evleniyormuş.” mesajı geceyi kötü bitirir.

CnLcGX8WAAA10Do

Ece ise gerçek patron Mert ile iyi bir gece geçirir. Sokak pilavcısından Pilav ve tatlı yiyen Mert için gece çok güzel geçer. Ece, bir de onu oynatır, göbek attırır. Görünüşe göre şaka gibi başlayan Mert’in Ece’ye ilgisi sanki aşka dönüşür.

CnWGmYtWYAEc-89

Sabah işyerinde Cansu Ece’ye bir not fırlatır. Soyunma odasına gelmesini ister. Ece odaya girince şaşırır. Cansu, Ece’ye bir sürpriz hazırlar. Mert’in yüzünü panoya asar, oklarla suratına, yüzüne, gözüne okları fırlatırlar. Hem güler, hem de intikam alırlar. Kerem’in maviş gözlerine atarlar.

CnWNkAfWYAQ1j9q

Ertesi gün Kerem Mert’e sitem eder, o mesaj yüzünden her şeyi yok ettin. Mert Kerem’e bir karar vermesini söyler. Şirin mi? Cansu mu? Kerem bir karar vermek zorundadır, annesinin istediği kız Şirin ile evlenecek mi? Yoksa gönlünüz istediği aşka mı gidecek?

Kerem de öyle yapar, Şirin’i alır hayallerini gerçekleştireceği araziye alır götürür. Şirin biz dağ başına mı geldik diye sitem eder. Gönülleri uyuşmadığı gibi zevkleri de farklıdır. Şirin Kerem’in annesini şikayet eder. Beni sevmiyor, iş yerinde başka bir kızı seviyor.

Ayşen Hanım o kızı görmek, ağzının payını vermek için oğlunun iş yerine gider. Ece yerine Cansu ilke karşılaşır. Cansu müşteri zannettiği Ayşen Hanıma ilgi gösterir. Ayşen Cansu’yu ilk görüşte sever. Cansu, Asistan Kerem zanneder. Mert – Karem karışıklığı evlilik işini de karıştırır.

Diğer taraftan torununun marketteki başarıları raporlarını inceleyen babaanne Bedia Çalhanlar, torunu Mert’in başarısını iş yerinde görmek ister. Doğruca Oliva’ya gider. Aynı anda Kerem’in annesinin de gelmesi ile ortalık karışır. Mert ile Kerem eli ayağı dolaşır. Bu zor durumu, sapı-samanı karıştırmadan atlatırlar. Kimse kimin kim, ne olduğunu anlamaz. Çıkışta babaanne ile tanışan Ayşen Hanım karşılaşırlar. Bu da gargaraya getirilir. İçeriden bu durumu seyreden Ece ile Cansu pek bir şey anlayamazlar.

CnWRwRzW8AABGWt

Cansu, Kerem’i bir türlü çözemez. Altında lüks arabalar falan. Mert, Kerem’i sıkıştırır. Öptün mü, öpmedin mi? Kerem kararını verir. Şirin ile konuşacak, kararını söyleyecektir.

Diğer taraftan Metin karısına sus payı lüks bir araba alır. Ama onu memnun edemez. Lüks bir araba da metresine almıştır.

Markete gelen malları satın alma memuru kabul etmez. Adam ben bu malları geri götürsem hepsi çürür, zarar ederim. Duyan Cansu dayanamaz bu 700 liralık zararı karşılamak ister. Satıcı zor da olasa hesap numarasını verir. Bu durumu uzaktan dinleyip, gören Kerem.sen beni anlamadığını söylüyordun ya, ben de seni anlamıyorum. Sen nasıl bir kızsın. Kafamı karıştırıyorsun.

CnWaaZJWYAAyHLG

Cansu babasına gider, konuşmak ister. Okuldan bir arkadaşının evinde kalmak istediğini söyler. Şirkette bana hisse vermiyorsun, kalma iznini de vereceksin. Babası sadece hafta içleri, hafta sonları evde olacaksın diyerek izin verir.

Toplar valizini arkadaşı Ece’nin evine gider. Ece, çok sevinir. Evin eksilerini artılarını gösterir. Çay demler, karşılıklı oturur, keyifle içerler.

CnL8fUDWAAA1YIZ

Cansu’nun evden gittiğini Süreyya Hanım oğlu Can’dan öğrenir. Ece diye bir arkadaşında kalacağını söyler. Bilmediğiniz yere, kimdir, nedir diyerek çok sinirlenir. İzni babasının verdiğini duyar, bana hiçe saymış.

CnWdiFrW8AEP4Nf

Kerem o akşam Şirin’i yemeğe götür, karşılıklı otururlar. Yemekten önce ne söyleyeceğini sorar. Kerem, keşke sana aşık olabilseydim, zor da olsa söyler. Özür diler, sana yalan söylememem, evet başka birinden hoşlanıyorum. Şirin duyduğu gerçekler karşısında göz yaşlarını tutamaz. Sakın Kerem, gelme peşimden gelme… Heme orayı terk eder.

CnWfMV9XYAA3IOb

Süreyya Hanım kızı Cansu’ya mesaj atar. “Hemen eve gel, seni mirastan men ederim.”

Kerem de masa da tek başına kalır, halleri ile baş başadır. Gözünün önünden Cansu ile geçen an an gelip geçer. Kalp atışları hızlanır. Fonda güzel bir şarkı çalar. O an sevdiği kızın Cansu olduğunu anlar ve 4.bölüm burada sona erer.

Ekran AlıntısıYS.4.SON

Yüksek Sosyete bana göre yaz dizileri içinde seyredilebilecek dizilerden biri. Dizinin reytingleri de onu gösteriyor. Şayet böyle giderse Eylül ayında sezon dizisi olarak devamını görebiliriz.

Keyifli seyirler.

Saygılar ve sevgiler.

Abdurrahman Balcılar

Twitter: abdurrahman balcılar@abbalcilar

Mail : ab.balcilar@hotmail.com

Blog: blog.milliyet.com.tr/cansever

Blog: balcilar-blog.com

Not: Görseller Yüksek Sosyete Twitter sayfasından alınmıştır.

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir