Feriha & Emir aşkı / Feriha Sarrafoğlu’nun 4. Ölüm Yıldönümü!

TV Programları

CmAxU4KXEAA03yf

 

29 Haziran 2012 bundan tam 4 yıl önce, o unutulmaz Feriha & Emir aşkı yarıda kalmış, Feriha Sarrafoğlu düğün günü kurşunlamıştı. O aşk unutulmadı, hala tap-taze izleyicinin yüreğinde alev alev yanıyor.

Bu unutulmaz, ölümsüz aşkın yaratıcıları, Çağatay Ulusoy ve Hazal Kaya sevenleri tekrar bir araya getirmek istiyorlar. Ama o aşkın büyüsü, havası bambaşkaydı. Aynısını yeni bir dizide yaratmak asla mümkün değil. Başka bir dizide, bambaşka bir konuda bir araya gelip, oynayabilirler.

Emir’in Feriha’ya olan o tutkulu aşkı, ilk defa okulun bahçesinde arabası ile Feriha’ya çarpmasıyla başladı. Bu aşk filizlendi, öyle kök attı ki, hiç bir güç onları ayıramadı. Gün oldu ağladılar, gün oldu güldüler, aralarına kara bulutlar girdi ve bu imkansız aşk devam etti.

CmDxsqkWAAEpnac a

Çağatay Ulusoy, bu yıl Delibal’da söylediği ‘MUTLU SONSUZ‘ şarkısında “Uyu aşkım koynumda kaygısız mışıl mışıl” demişti. Sanki 4 yıl öncesinde Feriha’sı için söylemiş. Onlar şimdi Mutlu Sonsuz oldular.

Cl0m2TPWIAALNKP

Uzun bir ayrılıktan sonra, bu aşk onları bir araya getirdi. Dizinin 67.bölümünde tekrar bir araya geldiler.

CmBcw9GWMAAmGtp

İkinci defa nikah masasına oturdular. Kader bu mutluluğu onlara çok gördü. Nikah sonunda, Feriha elinde nikah cüzdanı ile mutlu bir şekilde dans ederken, 2 kör kurşunla, kurşunlandı.

afk feriha_o_emir

Feriha – Emir aşkı unutulmadı… Unutulmayacak… Onların aşkı; Leyla ile Mecnun, Ferhat ile Şirin, Kerem ile Aslı aşkı gibi ölümsüzleşti.

Bu ölümsüz aşk; Çağatay Ulusoy ile Hazal Kaya’ya birer fenomen yaptı. Onların uyumu yadsınamaz. Vücut dili ile hep gösterdiler. Aşağıdaki fotolarda görüldüğü gibi:

CmD65znWYAAX2RH

Sevenleri onları unutmadılar. Bu yıl da Feriha Sarrafoğlu’nun 4.ölüm yıl dönümde TT yapıyorlar. Saat 14.00’de başlayacakmış.

CREATOR: gd-jpeg v1.0 (using IJG JPEG v62), quality = 85

Feriha Sarrafoğlu‘nu 4.Ölüm Yıl dönümde tekrar anıyoruz.

Feriha & Emir aşkı unutulmadı… Unutulmayacak. Bu unutulmaz ikiliyi hayat veren Hazal Kaya ve Çağatay Ulusoy, yıllarca hep sevenlerinin kalbinin en derin yerinde yaşayacaktır.

Saygılar ve sevgiler.

Abdurrahman Balcılar

Twitter: abdurrahman balcılar@abbalcilar

Mail : ab.balcilar@hotmail.com

Blog: blog.milliyet.com.tr/cansever

Blog: balcilar-blog.com

Not: Görseller, İnternetten, Çağatay Ulusoy ve Hazal Kaya Twitter sayfasından alınmıştır. Emeği geçenlerin eline sağlık.

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir