Kiralık Aşk’da küskünler barıştı mı? Haftaya sezon finali!

TV Programları

Ekran AlıntısıKA.51.8

Star Tv’nin fenomen dizisi Kiralık Aşk’ın 51.bölümünde küskünler barışıyor. Ve haftaya 24 Haziran Cuma akşamı 52.bölümde sezon finali yaparak, tüm ekip yaz tatiline çıkıyor.

Ortaks Yapım’ın Kiralık Aşk dizisi, 1 yaşana bastı. Kiralıkaşkdizi: “Kiralık Aşk 1 yaşında! 1 yıldır yanımızda olan değerli KA Ailesine çok teşekkür ederiz” diyerek tweet attı.

Kiralık Aşk, reytinglerde eski bölümlerinde gibi ilk sırada olmasa da 51.bölümde, Total’de 4.sırada, AB’de 3.sırada yer aldı.

Geçen bölümde Ömer’in dedesi ile küskünlüğünde, kabak Defne’nin başında patlar. Ömer ile Defne, tam evlilik arifesinde ayrılırlar. Dene istifa dilekçesi yazarak işten da ayrılma kararı alır. Dilekçesini, Yasemin de, Sinan da almaz. Ömer’e gider. Ömer, gururunu aşkından üstün tutarak, istifayı kabul eder, muhasebeden hesabını almasını söyler.

Ck_2Y2DVEAY44Pm

Defne’nin gidişi en çok Koray’ı üzer. Ömer’e ağzına geleni söyler, geri adım attıramaz. Ömer, tükürdüğünü yalamaz.

Koray personeli toplar, Defne’nin gidişiyle Kuru Kız Defne’ye yad edeceğiz der. “Ah kuru kız” diyerek ortalığı velveleye verir. Bu durumu gören Sinan çok sinirlenir, herkesi işinin başına gönderir.

Ekran AlıntısıK.Aİ.51.1

Burada Koray (Koriş) den bahsetmek istiyorum.

maxresdefault

Canlandırdığı karakter ile sevilen oyuncu Onur Büyüktopçu, dizinin baş rol oyuncuları kadar olmasa da önemli bir rolün adamıdır. Onun, kadınsı yumuşak hareketlerini bazıları sinir olsa da, çoğunluk tarafından seviliyor. Yerine göre patroncu, yerine göre personelden yana, kadınlarla kadınca, erkeklerce erkekçe tavır sergileyen Koriş, kedi gibi hırçınlaşan, avını atlayacak panter gibi vahşileşen, yerine göre gardını alan, çok da tatlı, komik bir karaktere can veriyor. Neriman Hanım ile dedikodu yapmaya bayılıyor, onun can dostudur.

Ekran AlıntısıK.A.KORİŞ

Yasemin ile Sinan da ayrılmışlardır. Yasemin, Koriş’ten Sinan ile aralarını bulması için yardım ister. Diğer taraftan Sinan da, Yasemini çok sevdiğini söyler. Koray’dan o da yardım ister. Karoy Sargın her derde devadır. Sonra da Yasemin ile görüşür. Onları bir araya getirerek barışmalarını sağlar.

Ekran AlıntısıK.A.51.2

Defne, aşk acını dayanamaz. Manisa’ya Nazmiye teyzesine gitmeye karar verir. Onu kardeşi Serdar götür. Amacı İstanbul ortamından, Ömer’den uzaklaşmaktır.

Ömer ile Defne’ye barıştırmak da Neriman Hanıma düşer. Ömer’in dedesi Hulusi Beyin küskünlüğünün sebebini bildiğinden anahtar, ayakkabı tamircisi Sadi ustadır. Ona olanları anlatır. 0 yıl önceki bu olayı su yüzüne çıkartmasını ister. Sadi Usta , Hulusi Bey ile görüşerek olanları anlatır.

ClRcyDGWgAQIgG-

Hulusi Usta, Ömer ile görüşür, dedesinin 10 yıldır, koruyup kolladığını, eli üstünde olduğunu anlatır. Ömer de dedesine gider, Hulusi Bey geçmişteki hatalarını anlatır. İçini döker, konuşurlar ve barışırlar. Dede-torun sarılır, yeniden başlayıp, her şeyi unutmaya karar verirler. Defne ile düğünlerine görmek ister. Defne’ye kaçırmamasını söyler.

Ekran AlıntısıKA.51.8-A

Ömer artık yerinde duramaz Serdar’dan Defne’nin Manisa’daki yerini öğrenir, atlar motoruna yollara düşer.

Ck-GMLhWkAEhimq

Defne Manisa’da günlerini geçirmektedir. Elma bahçesine meyve toplamaya gider. Ömer soluğu Manisa’da Nazmiye Teyzenin evinde alır. Teyze ile tanışır. elini öper.

Ekran AlıntısıK.A.51.4

Defne’nin nerede olduğunu öğrenip, doğruca elma bahçesine gider. Islık çalarak Defne’nin dikkatini çeker.

ClLnPZYVAAILNp6

Defne ağaçtan iner, karşında Ömer’i görünce şaşkına döner.

Ekran AlıntısıKA.51.6

Koşar Ömer’ine sarılır. El ele öylece kalırlar. O akşam Teyze, spesiyalite yemeğini bohça kebabı yapmıştır, birlikte akşam yemeği yerler. Ömer ile Defne baş başa, yıldızların altında hayal kurarak masada otururlar.

ClPenUIWMAEvLHO

Ömer ile Defne keyifli bir gece geçirirler, baş başa yıldızları seyrederler.

Ekran AlıntısıKA.51.9

Teyze o gece yola çıkmalarına izin vermez. Evin tek misafir odası olduğu için, aynı odada yatarlar. Tabii ki, Defne sedirde, Ömer de hemen bitişindeki yer yatağında. Ama elleri birbirine kenetlenmiş olarak uyurlar.

Ekran AlıntısıKA.51SON

Ve 51.Bölüm burada biter. Haftaya 52.bölüm sezon finali… Ömer – Defne düğünün görecek miyiz! Final de güzel bir düğün seyretmeye ne dersiniz.

Keyifli Seyirler.

Saygılar ve sevgiler.

Abdurrahman Balcılar

Twitter: abdurrahman balcılar@abbalcilar

Mail : ab.balcilar@hotmail.com

Blog: blog.milliyet.com.tr/cansever

Blog: balcilar-blog.com

Not: Görseller Kiralikaşk Twitter sayfasından ve tarafımdan diziden alınmıştır.

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir