Çağatay Ulusoy / Meyve veren ağaç taşlanır!

Magazin

ClO7rhCVYAAQdPo

Çağatay Ulusoy, son 5 yılda yıldızı öyle parladı ki, her hareketi, her adımı sosyal medyada magazin haberi oluyor. Gün yok ki, onunla ilgili bir haber üretilmesin.

Geçen Mart ayı sonunda, Amerikalı Secret Melegi Taylor Marie Hill ile reklam filmi çektiler. Reklam filminde Çağatay’ın suni teneffüs hayat öpücüğü çok ses getirmişti. Boy boy reklam resimleri panoları ve Colin’s mağazalarını süsledi.

Çağatay Ulusoy, reklam filminden sonra Nisan içinde tekrar Los Angeles’e döndü. Her ikisi de Los Angeles‘te olmaları nedeniyle, Haziran başında ikili arasında aşk dedikoduları söylentisi çıktı. Sosyal medyada çok yazıldı – çizildi. Aslında Taylor Marie Hill’in 2 yıldır aktör Michael Stephen Shank ile birlikte oldukları ortaya çıktı. Bu haber bir yakıştırma, tamamen magazin haberi olduğu anlaşıldı. Bu konuda Çağatay Ulusoy da bir açıklama yapmamıştır.

Cf7k8E3WIAEAKMn

 

Geçtiğimiz hafta da, Çağatay Ulusoy ile 19 yaşındaki model Bella Hadid Hollywood’da aynı karede çekilmiş resimleri gene medyada boy boy yayınlandı. Çağatay da o gece aynı kulübe girerken, Belle Hadid de kulüpten çıkıyormuş. Hadid’i takip eden basın mensupları kare kare resimlerini çekmişler. Çağatay Ulusoy da aynı kare resme tesadüfen girmiş olmuş. Gene o güzel manken ile birliktelikleri yazıldı-çizildi. Tesadüfün de böylesi derler ya… Aynen öyle…

bellahadidcagatayulusor

 

Önceki gün Çağatay’ın Twiter’da resmi altında bir yazı. Çağatay Ulusoy, sinema filmine başlıyor. Ulusoy filmde doğuştan görme engelli özürlü bir genci canlandıracak…! Resimde de görüldüğü gibi Çağatay koyu bir güneş gözlüğü takmış fotosu var. Ama’lar da böyle siyah gözlük takarlar ya…

569e14f9f0dc1e126c7cf563

Dün menajeri Engin Aykanat’la bir telefon konuşmam oldu. Sordum, Çağatay’ın bu yaz sinema filmi mi var? “Yok öyle bir şey” Dedi. Gene yakıştırma bir haber.

İşte böyle sevgili okurlar. Son 15 günde çıkan üç farklı dedi-kodu, ya da uydurma haber. Bir insanın adı çıkacağına canı çıksın derler ya, aynen öyle… Başka bir tabir de; “Meyve veren ağaç taşlanır.” Bu da şöhretin bedeli olsa gerek!

Çağatay Ulusoy, yakından tanıdığım, takip ettiğim son derece beyefendi, alçak gönüllü, mütevazi ve başarılı bir oyuncumuz. Bu tür yakıştırmalara pek de aldırdığı yok. Onun için varsa yoksa işi. Harıl harıl yeni dizisine hazırlanıyor ve kendisini yetiştiriyor.

Ben onun magazin haberlerini yazmaktansa; dizilerdeki, sinemadaki, mankenlikteki ve de oyunculuktaki başarılarını yazmak isterim.

Yolun açık olsun Çağatay. Yüzündeki o tatlı tebessümü, Allah hiç eksik etmesin!

Saygılar ve sevgiler.

Abdurrahman Balcılar

Twitter: abdurrahman balcılar@abbalcilar

Mail : ab.balcilar@hotmail.com

Blog: blog.milliyet.com.tr/cansever

Blog: balcilar-blog.com

 

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir