Hazal Kaya gerçekten aşçı mı oluyor!

Magazin

hazal-kaya-kimdir4

Hazal Kaya dizi sektöründe kendisini ispatlamış bir oyuncumuz. 2008-2010 yılları arasında oynayan Aşk-ı Memnu’da Nihal karakteri yardımcı oyuncu olarak çıkmıştır. Asıl çıkışını Çağatay Ulusoy ile oynadığı Adını Feriha Koydum’da ki ‘Feriha’ karakteri olarak yapmıştır. Bu dizide Çağatay Ulusoy ile unutulmaz fenomen ikili olmuşlardı.

CREATOR: gd-jpeg v1.0 (using IJG JPEG v62), quality = 100

Hazal Kaya sinema filmlerin de oynamıştır. 2011’de Ay Büyürken Uyuyamam, 2012’de Bu Son Olsun, 2014’de İtirazım Var ve 2016’da Kırık Kalpler Bankası (Henüz vizyona çıkmadı) filmlerinde baş rol oynamıştır.

Hazal Kaya daha sonra kendisine yapılan dizi tekliflerinde çekimser kalmış, ürkek davranmıştır. Bu nedenlerdendir ki, işini başka dallarda aramaya başlamıştır.

HAZAL KAYA 1

fft31_mf7831061

Kariyerini aşçı olarak devam etme kararı almış. 2014 yılında bu konuda eğitim yapmıştır. Yaklaşık bir sene aşçılık okuluna devam etmiş ve diplomasını almıştır. İtalyan Lisesi mezunu olup, İtalyancası da çok iyi olan Hazal’ın bir ara İtalya’da lokanta açacağı söylenmişti.

Şimdiler de de bir otelde staj yapmaya başlamış. Aşçı önlüğü ile görüntüleri basına yansıdı.

Hazal Kaya’nın setleri bırakıp aşçı olmasını çok yadırgadım. Ben onu oyuncu olarak tanıdım, oyuncu olarak da devamını istiyorum. Gidip, onun yaptığı yemekleri yiyeceğimi hiç zannetmiyorum. Ben onu ekranlarda görmek istiyorum.

Kısa zamanda ekranlara dönüp, iyi bir dizide rol almalı. Bence o iyi bir yüz, iyi bir oyuncu. Kendisini dizi teklifleri geliyordur. Ancak Hazal sütten ağzı yandığı için yoğurdu üfleyerek içiyor. Çağatay Ulusoy ile yeni bir dizide oynamasını ortak sevenleri çok da arzuluyorlar. Duyumlarıma göre, Ay Yapım Ulusoy’un yeni dizisi Köstebek’de oynaması için kendisi ile görüşmüş. Ne cevap verdiğini, neticesini bilmiyorum.

CXoI7XRWAAAp4uw

Netice olarak karar sayın Hazal Kaya’nın, aşçılık da yapar, garsonluk da… Ama insan bildiği işi yapmalı diyorum. Pahalı maliyetler nedeniyle restoran açma fikrinden vazgeçen Kaya’nın yakın çevresine “Hayatımı idame ettirebilmem için mesleğimi yapmam lazım. Benim asıl işim  ‘oyunculuk’ dediği söyleniyor.

Güzel kızımız Hazal’ı yeni sezonda iyi bir dizide görmek dileğiyle…

Hakkında hayırlısı ne ise o olsun.

 

Saygılar ve sevgiler.

Abdurrahman Balcılar

Twitter: abdurrahman balcılar@abbalcilar

Mail : ab.balcilar@hotmail.com

Blog: blog.milliyet.com.tr/cansever

Blog: balcilarblog.com

 

 

 

 

3 thoughts on “Hazal Kaya gerçekten aşçı mı oluyor!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir