Kara Sevda / Ve Emir Kozcuoğlu parmaklıklar ardında!

TV Programları
33-2
Ay Yapım imzalı, sezona damga vuran Kara Sevda’da sezon finaline yaklaştıkça büyük sırlar ortaya çıkıyor. Dizide Kemal ve Nihan’ın arasındaki en büyük engel olan ve acımasızlığıyla sezonun en çok konuşulan karakteri olan Emir Kozcuoğlu, yeni bölümde tutuklanıyor.

Dizide bu hafta; Kemal’in, delilleriyle birlikte adalete ihbar ettiği Emir Kozcuoğlu parmaklıklar ardında en büyük sınavını verecek. Nihan’ı, kardeşi Ozan’a oynadığı kötücül oyunla evliliğe mecbur bırakan Emir, yeni bölümde sorgu odasında ecel terleri dökecek. Emir, çıkacağı günün hayaliyle Kemal ve öz kardeşi Asu için intikam yemini edecek.

KEMAL VE NİHAN ARASINDAKİ UÇURUM BÜYÜYOR!

33-4

Kara Sevda’da Kemal’in ihbarıyla Emir’le birlikte Nihan’ın kardeşi Ozan’ın da tutuklanması, iki aşığın arasındaki uçurumun büyümesine sebep olacak.

33-3
İkiz kardeşi Ozan’ın tutuklanmasıyla büyük bir öfkeye kapılan Nihan, Kemal’le karşı karşıya gelecek. Birbirlerine duydukları büyük aşkla Emir’i adalete teslim etmek için beraber yola çıkan ikili, şimdi geldikleri noktada yeni bir sınav verecekler.
33-5

 Kara Sevda yeni bölüm tanıtımı: https://www.youtube.com/watch?v=CmgZ9gkxa-c

Heyecan dolu yeni bölümü 1 Haziran Çarşamba günü izleyiciyle buluşacak olan dizide bu hafta büyük sürprizler, saklanan gerçekler ortaya çıkıyor. Hilal Saral’ın yönetmenliğini üstlendiği Kara Sevda her Çarşamba saat 20.00’da Star TV’de…
 İyi Seyirler.

Saygılar ve sevgiler.

Abdurrahman Balcılar

Twitter: abdurrahman balcılar@abbalcilar

Mail : ab.balcilar@hotmail.com

Blog: blog.milliyet.com.tr/cansever

Blog: balcilarblog.com

Not:Haber ve görseller Ay Yapım-Persona Sanat basın Bülteninden alınmıştır.

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir