Star’dan yaz dizisi: Yüksek Sosyete!

TV Programları

 

Cjuhq-nWsAAiKjS

Star Tv atak yaparak, yeni bir yaz dizisi ekranlara getiriyor. Yüksek Sosyete… Dün akşam ekranlarda dönen fragmanı dikkatimi ve ilgimi çekti. Hazar Ergüçlü çok iyi tanıdığım, fıkır fıkır bir oyuncumuz. Onu Medcezir dizisinde seyretmiş, ‘Eylül’ karakteri olarak çok da sevmiştik. Ondan önce Kuzey Güney dizisinde seyretmiştim. Son olarak, Sinem Kobal ile Analar ve Anneler dizisinde oynadı. Yanılmıyorsam 9 bölüm devam etti ve erken final yapmıştı.

Yüksek Sosyete, Burak Sağyaşar’ın Bi Yapım’ın imzasını taşıyor. Hazar Ergüçlü’nün erkek partneri Engin Öztürk. Erkek oyuncumuz Öztürk, Fatmagül’ün Suçu Ne?, Muhteşem Yüzyıl, Hayat Yolunda ve Hatırla Gönül dizilerinde oynamıştır. Tip olarak yan profilden bakıldığında Kıvanç Tatlıtuğ’a benzettim. Doğrusunu söylemek gerekirse performansını merak ediyorum. Diğer roller için cast çalışmaları devam ediyormuş.

CjuZPvDWEAEemAs

Dizinin senaryosunu (Yazı Odası: Kemal Deren – Pınar Deren) Pınar Bulut Deren yazıyor. Kemal Deren ile Ezel ve 20 Dakika dizilerinin senaryolarını yazmıştır. Daha sonra Suskunlar dizisinin senaristliğini yapmıştır. Son olarak Hazal Kaya’nın “Maral En Güzel Hikayem” dizisinin senaryosunu yazmıştır.

CjuhqcvWgAE8I9x

Yönetmenliğini Metin Balekoğlu yapıyor. Balekoğlu’nı yıllar önce Gümüş dizisinden tanıyoruz. Kiralık Aşk dizisini de 21 bölüm yönetmiş, sonra da görevden alınmıştı. Başarılı yönetmen gene yıllar önce Aşk Bir Hayal dizisini yönetmiş, dizi çok tutulmuştu.

Konusu:

Hayatta ait oldukları yeri arayan, farklı dünyalardan iki gencin hikayesini anlatan Yüksek Sosyete’de Engin Öztürk emektar bir ailenin zor koşullarda büyüttüğü tek oğlu Kerem, Hazar Ergüçlü ise ağzında gümüş kaşıkla doğmuş, içinde yaşadığı görkemli dünyaya rağmen mutsuz Cansu olarak izleyiciyle buluşacak.

Birinin hayatının diğerinin hayali olduğu bir dünyada, yer değiştirerek ‘ait olduğu yeri’ bulmak isteyen Kerem ve Cansu belki de aşk sayesinde tüm farkları, sınıfları, kaderi yenmeyi başaracaktır…

Hazar Ergüçlü- Yüğksek Sosyete

Benim fragmandan anladığım kadarıyla zengin doğan yakışıklı oyuncu Engin; “Zengin olunmaz , zengin doğulur.” Diyor. Hayalim, gerçeğimden büyük. Burası Yüksek Sosyete… Para, Güç, Fırsat… Emrinize amade insanlar. Her şeyin mümkün olduğu yer… Kader onları birleştiriyor. Aşk ve para…

CjuZP0YWgAAOHRG

Şu sıralarda çekimleri devam eden Yüksek Sosyete Haziran sonu ya da, Temmuz ayı başlarında Star Tv ekranlarında olacak. Hazar Egüçlü ie Engin Öztürk iyi bir ikili olacaklar gibi duruyor.

İşte Yüksek Sosyete’nin fragmanı:

https://www.youtube.com/watch?v=xp02zf1_NYk

Keyifle izleyeceğimiz bir dizi bizleri bekliyor. Yüksek Sosyete.

İyi seyirler

Saygılar ve sevgiler.

Abdurrahman Balcılar

Twitter: abdurrahman balcılar@abbalcilar

Mail : ab.balcilar@hotmail.com

Blog: blog.milliyet.com.tr/cansever

Blog: balcilarblog.com

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir