Çağatay Ulusoy’un yeni dizi partneri kim?

TV Programları

cats cu - köstebek

Çağatay Ulusoy, sosyal medyada en çok konuşulan, beğenilen oyuncularımızdan biri… Medcezir dizisinden sonra bir yıldır dinlenen, ekranlardan uzak kalan oyuncunun Eylül 2016’da yayına girecek yeni dizisi çok merak ediliyor.

Yeni dizisinde Çağatay Ulusoy ile baş rol oynayacak bayan partneri kim? Sosyal medyada bir çok isimler yazılıyor-çiziliyor. Son olarak Zeynep Farah Abdullah söylense de kesin değil. Ay Yapım Persona Sanat doğrulamıyor. Daha önce Merve Boluğur, Hazal Kaya, Serenay Aktaş ve Zeynep Farah Abdullah ile görüşmeler yapılmış olabilir. Çağatay sevenleri son olarak Nilay Cafer adını da öne çıkardılar. Bütün bu konuşulanlar dedi-kodu. Bu konuda Çağatay Ulusoy, ya da menajeri Engin Aykanat’tan da bir açıklama gelmedi. Zamanı geldiğinde dizinin yapımcısı Ay Yapım’dan cast çalışmaları sonuçlandığında açıklama gelecektir.

CiedYoMWsAArv3M

Şu an tek kesin olan Çağatay Ulusoy’un yeni dizisi ile Eylül 2016’da ekranlarımızda olacağıdır. Ay Yapım’ın yapımcılığını üstlendiği dizinin yönetmeni Ali Bilgin olabilir. Konu da belli, Leonardo DiCaprio’nun 2006 oynamış olduğu The Departed’ın alıntı yapılarak dizi versiyonu yazılıyor. Yeni senaryoyu Ertan Kurtulan kaleme aldı. Adı her ne kadar “Köstebek” olarak telaffuz edilse de, kesin değil. Başka bir isim de olabilir. Ulusoy, ülkemiz polis teşkilatında bir Başkomiseri canlandıracak. Bunun için Los Angeles’te aylarca silah eğitimi aldı ve atış talimleri yaptı. Dizide aksiyon sahneleri ile öne çıkacak olan genç Komiserimiz izleyicisini şaşırtacak.

Yayın kanalı olarak büyük olasılıkla Star Tv. ama kesin değil.

Dizide aksiyon sahneleri yanında, aşk yaşayacağı bayan partnerinin kim olacağı kesinlik kazanmış değil.

Çağatay Ulusoy, şu günlerde Santa Monica’daki evinde yeni dizisine hazırlanıyor, İngilizcesini geliştiriyor.

Çağatay’a yeni dizisinde başarılar diliyoruz.

Saygılar ve sevgiler.

Abdurrahman Balcılar

Twitter: abdurrahman balcılar@abbalcilar

Mail : ab.balcilar@hotmail.com

Blog: blog.milliyet.com.tr/cansever

Blog: balcilarblog.com

1 thought on “Çağatay Ulusoy’un yeni dizi partneri kim?

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir