‘Medcezir’ Şili Mega Tv’de reytingleri alt-üst etmiş!

TV Programları

içerik medcezir

LATİN AMERİKA “MEDCEZİR” ETKİSİNDE!

Ay Yapım imzalı, başrollerini Çağatay Ulusoy ve Serenay Sarıkaya’nın paylaştığı, yayınlandığı dönemde milyonları peşinde sürükleyen “Medcezir” şimdi de Latin Amerika’yı etkisi altına aldı.

Rol aldığı yapımlarla yayınlandığı her ülkede büyük ilgiyle karşılaşan Çağatay Ulusoy, şimdi de Şilili hayranların kalbine taht kurdu.

Reyting rekoru kırdı!

Şili’de Mega TV kanalında şimdiye kadar ilk dört bölümü izleyiciyle buluşan dizi reyting sıralamasında aldığı yüksek oranlarla izleyenlerin büyük beğenisini topladı. Yayınlandığı her bölümü yüzde 30 izlenme oranlarına ulaşan Medcezir, ekrana gelen 4.bölümünde ise yüzde 32.8 izlenme oranına ulaşarak rekor kırdı. Bu rekoru ülkemizdeki gösterimlerde bile kırmamıştı.

çağatay ulusoy

Adını Feriha Koydum dizisi Güney Amerika ülkelerinden Peru ve Uruguay’da gösterilmiş, oldukça da tutulmuştu. Çağatay Ulusoy da tanıyor, biliniyordu. Bu nedenle ilgi daha da artmıştır.

Ece Yörenç’in senaristliğini, Ali Bilgin’in yönetmenliğini üstlendiği yurtdışındaki hayranlarının övgüyle bahsettiği Medcezir, yayınlandığı günlerde gündemin ilk sırasına yerleşiyor.

İşte Mega Tv’nin Tweeti :

¡Descubre como se grabó la exitosa teleserie turca de MEGA ! Míralo aquí 🎥

Medcezir, gerçekten çok güzel bir yapımdı. Keşke arkası gelseydi. 3. – 4. sezonları da çekilseydi. Ama her güzel şeyin bir sonu oluyor. Medcezir de 77.bölümde çok güzel bir final ile sona erdi.

serenay sarıkaya

Dizide Çağatay Ulusoy ile Serenay Sarıkaya çok güzel bir ikili olmuşlardı. Aralarında çok da iyi bir uyum vardı.

ChJlPiaWYAAVHX9

Amerikan dizisi The O.C.’den uyarlama olan dizinin yerli versiyonu olan Medcezir’in Amerikalı ekibi kadar bizde de çok güzel bir kadro oluşturulmuş ve oynamıştır.

ChJuzM9UkAApptu

Her zaman kaliteli yapımlara imza atmış olan Ay Yapım’dan yeni sezonda da en az Medcezir kalitesinde işler bekliyoruz.

Cagatay ulusoy

Eylül 2016 yeni sezonda başlayacak olan, Çağatay Ulusoy’un adı kesin olmasa da “Köstebek” olacak  yeni dizisi şimdiden sosyal medyada çok konuşulmaya başladı. Bu dizi için Los Angeles’de silah eğitimi alan Çağatay Ulusoy, oyunculuğunun zirvesinde bulunuyor. Yeni sezonda süper bir dizi izleyicini bekliyor.

Saygılar ve sevgiler.

Abdurrahman Balcılar

Twitter: abdurrahman balcılar@abbalcilar

Mail : ab.balcilar@hotmail.com

Blog: blog.milliyet.com.tr/cansever

Blog: balcilarblog.com

 Not: Haber ve Görseller, Ay Yapım – Persona Sanat Basın Bülteni.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir