Ekranların kare ası olan ünlülerin yeni dizileri ve partnerleri – 2

TV Programları

cats k+h+k+ç

Ekranlarımızın 4 ünlü jönünün yeni sezonda dizlerini bekliyor sevenleri. Bu dört oyuncumuz, Kenan İmirzalıoğlu, Halit Ergenç, Kıvanç Tatlıtuğ ve Çağatay Ulusoy ile ilgili bir ay önce (18 Nisan 2016) yazdığım yazıda yeni dizleri ile ilgili açıklamalarda bulunmuştum. Geçen zaman içinde gelişmeleri aktarmak istiyorum.

Bu oyuncularımızdan Halit Ergenç 2009 yılında, kendisi gibi bir oyuncu olan Bergüzar Korel ile evlenmiş, mutlu bir evlikleri var. Kıvanç Tatlıtuğ geçtiğimiz Şubat ayı içine Başak Dizdar ile evlenmiştir. Şimdi de Kenan İmirzalıoğlu, Sinem Kobal ile evlendi. Anlayacağınız ekranların kare aslarından sadece Çağatay Ulusoy bekar kaldı.

Gelelim ekranların kare asları ile ilgili dizi gelişmelerine:

Kenan İmirzalıoğlu :

dugunde-neler-yasandi-Iste-detaylar

Bildiğiniz gibi Kenan İmirzalıoğlu geçtiğimiz Cumartesi günü (14 Mayıs 2016) Ayvalık Cunda adasında, özel olarak davet ettiği 300 kişilik misafirlerin gözleri önünde imzayı attı ve Sinem Kobal ile dünya evine girdi. Şimdilik aynı otelde balayı devam ediyor.

Şimdi diziyi düşünecek durumda değil, balayını yapacak. Balayı dönüşü dizi ile ilgili çalışmalar başlayacaktır. Deli Yürek, Acı Hayat, Ezel ve Karadayı gibi unutulmaz dizilere imza atan Kenan İmirzalıoğlu’u sevenleri aynı kalitede bir yapımda izlemek istiyor. 42 yaşında olan İmirzalıoğlu, tipine uygun gene ağır bir rolde, yeni bir dizide olacaktır.

Yeni dizi için Ay Yapım ile anlaşmıştı. Yapım şirketinden henüz net bir açıklama yok. Yeni dizisinde Fahriye Evcen ile oynayacağı söyleniyor. Düğünde kesenin ağzını açan İmirzalıoğlu, yeni dizisinden bölüm başına 110 bin lira, Evcen’in 50 bin lira alacağı yazılıyor.

 

Halit Ergenç :

halit ergeneç-bergüzar

Geçen yazımda Halit Ergenç’in yeni iddialı dizisi “İzmir 1918” den bahsetmiştik. Dizinin kadın oyuncusu olarak, Bergüzar Korel, Cansu Dere ve Nürgül Yeşilçay’ın adı geçiyordu.

Ergenç, tartışmaları noktayı koymuş: “Ben tabii ki yanımda Bergü’yü isterim. En son 2006’da ‘Binbir Gece’de oynamıştık. Onunla tekrar oynamayı isterim.” Demiş ve kendisine partner kadın oyuncu olarak eşi Bergüzar Korel’i seçtiği söylense de yapımcı net açıklama yapmış değil. Songül Öden ve Nurgül Yeşilçay ile görüşmeler devam ediyormuş.

Şimdi de ikinci kadın partner olarak, Güllerin Savaşı dizisinden tanıdığımız güçlü oyuncu Canan Ergüder de diziye katıldı. Son olarak da komutan rolü için Haluk Bilginer’e teklif götürülmüş.

Kanal D ekranlarında yayınlanacak olan dizide Halit Ergenç, Cevat adlı bir vatan kahramanını canlandıracak. Bu rol için 5 kilo verdiği söyleniyor. İzmir Kordon boyunu ve semt mahallelerinin canlandırılacağı yeni bir plato inşa ediliyormuş. Yapımcılığını 03 Medya’nın yapacağı dizinin yönetmeni Yağmur-Durul Taylan kardeşler üstleniyor. Dizinin senaryosunu Necati Şahin ve Nuran Evren Şit yazıyor. Çekimler Ağustos ayı içinde yapılacağı söyleniyor.

Dizi yeni sezon Eylül, en geç Ekim ayı içinde Kanal D ekranlarına gelecektir.

 

Kıvanç Tatlıtuğ :

kivanc_tatlitug_yeni_dizisi

Kıvanç Tatlıtuğ yakında yeni bir dizi projesiyle izleyici karşısına çıkacak. Kod Adı Siyah Beyaz adlı dizide oynayacak oyuncunun partneri şimdiden merak konusu oldu. Başta Cansu Dere’nin projede olacağına dair söylentiler çıksa da şimdi Tatlıtuğ’un partnerinin Tuğba Üstünkaya olacağı söyleniyor. Aslı Enver’in adı da geçiyor.

Ay Yapım kısa bir tanıtım yayınladı. Yayınlanan kısa tanıtımda Kıvanç Tatlıtuğ ve Aslı Enver’in görüntüleri yer alıyor.

Dizinin yapım şirketi Ay Yapım Büyüküstün’le anlaşma sağlayabilirse Kıvanç Tatlıtuğ’un yeni partneri Tuğba Büyüküstün olacak. Yönetmen koltuğunda Uluç Bayraktar’ın oturacağı dizinin ne zaman ekranlara geleceği merak edilmeye başlandı. Çekimlerine yakın zamanda başlanacağı söylenen Kod Adı Siyah Beyaz’ın hikayesi Star TV’ye yakın zaman sunulacak. Dizinin romandan uyarlama olduğu da söylentiler arasında yer alıyor. Kod Adı Siyah Beyaz’ın senaristleri de daha önce Karadayı ve Kara Para Aşk dizilerinin senaryosunu yazan Sema Ergenekon ve Eylem Canpolat ile anlaştı.

 

Çağatay Ulusoy :

CiM4iLkXEAAtHDP

Geçen Haziran 2015’de final yapan ‘Medcezir’ dizisinin ardından ‘Delibal’ filmiyle sinemaseverlerin karşısına çıkan Çağatay Ulusoy, ekranlara yeniden dönmeye hazırlanıyor.

Bir yıldır ekranlardan uzak kalarak sevenlerine kendini özleten yakışıklı oyuncu, Ay Yapım imzalı bir dizide rol alacak. Dizinin Eylül ayında başlayacağını açıkladı.

Dizide canladıracağı karakter için Amerika’da Los Angeles’te silah eğitimi aldığını belirten oyuncu, dizinin polisiye tarzda olacağını ve işin içinde yine aşkın olacağını söyledi. Kulağımıza gelen fısıltılara göre Sarp isimli genç bir polis komiserini canlandıracakmış.

Bu dizide farklı bir karakterle seyircileri şaşırtacağını vurgulayan Ulusoy, senaryonun hala yazım aşamasında olduğunu belirtti.

Köstebek filminden uyarlanacak dizide geçtiğimiz günlerde sürpriz bir şekilde senarist değişikliği gidildi. İlk olarak Elif Usman Ergüden ile anlaşan yapımcı, senaristin hikayesini beğenmeyince Ertan Kurtulan ile anlaşma imzaladı. Şimdilerde yeni senaryo yazılıyor.

Çağatay Ulusoy’un birlikte oynayacağı bayan partneri henüz netleşmiş değil. İlk dizisi Adını Feriha Koydum’da birlikte oynadığı Hazal Kaya’nın adı geçiyor. Ay Yapım’ın görüşme yaptığı yazılıyor, söyleniyor. Bu ay sonunda, en geç Haziran ayı içinde bir açıklama gelecektir. Zira dizinin çekimleri Ağustos ayı içinde yapılacak, Eylül ayı içinde ekranlarda olacak.

Projenin adı Köstebek olarak ifade edilse de, değişebilir. Kanalı hakkındaki belirsizlik devam etse de, ben Star Tv’de yayınlanacağını düşünüyorum. Bu oyuncularımızdan en çok çalışan Çağatay, bütün benliği ile kendisini Santa Monica’da işine vermiştir. Zira sevenlerinin kendisinden beklentilerinin çok fazla olduğunun bilincinde…

Sosyal medyada çok konuşulan bu 4 oyuncumuzun Eylül yeni sezonda dizileriyle ilgili gelişmeler şimdilik bu kadar. Yeni gelişmeler oldukça netleştikçe bilgileri aktaracağım. Bu oyuncularımıza ve diğer oyuncularımıza yeni sezonda, uzun soluklu, başarılar diliyor ve de kaliteli dönem dizileri bekliyorum.

Saygılar ve sevgiler.

Abdurrahman Balcılar

Twitter: abdurrahman balcılar@abbalcilar

Mail : ab.balcilar@hotmail.com

Blog: blog.milliyet.com.tr/cansever

Blog: balcilarblog.com

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir