Ekranların kare ası olan ünlülerin yeni dizileri ve partnerleri!

TV Programları

 

cats k+h+k+ç

2015 Eylül dizi sezonunu dinlenerek geçiren bana göre, ekranların Kare Ası olarak kabul edilen erkek jönlerimizin 2016 Eylül yeni sezon dizileri ve birlikte oynayacakları partnerleri merak ediliyor.

Kim bu ünlüler?

Kenan İmirzalıoğlu, Halit Ergenç, Kıvanç Tatlıtuğ ve Çağatay Ulusoy.

Bu dört oyuncumuz da son 5 yılda, kaliteli yapımlara imza atmış, adlarından söz ettirmişlerdir.

Kenan İmirzalıoğlu; Karadayı dizisi ile oldukça sevilmiştir. Pazartesi geceleri reyting rekorları kırmıştır.

Halil Ergenç; Muhteşem Yüzyıl ile adını dizi sektörüne yazdırmıştır. Onlarca dünya ülkesinde gösterilmiştir.

Kıvanç Tatlıtuğ; Son dizisi Kurt Seyit ve Şura dizisi reyting kurbanı olsa da, Kuzey Güney dizisi ile haklı bir başarı elde etmiştir. Kuzey karakteri olarak çok sevilmiştir.

Çağatay Ulusoy; İlk dizisi Adını Feriha Koydum, sonra Medcezir dizisindeki Yaman karakteri olarak gösterdiği performansı ile kendisini kabul ettirmiş, aranan oyuncular arasına girmiştir.

 

Şimdi edindiğimiz bilgilere göre tek tek bakalım:

 

Kenan İmirzalıoğlu :

 

kenan imirzalı oğlu

Son olarak Karadayı dizisinde oynayan ünlü oyuncu, bildiğiniz üzere 4 sezon Berguzar Korel ile baş rolü oynamış, sevilen dizi 15 Haziran 2015’de 115.bölümde final yapmıştı.

Dizi süreleri konusunda itirazı olan İmirzalıoğlu, sürelerin kısaltılmasını istemektedir. Yeni sezon dizisi için 2 sezon sürecek bir dizi için bölüm başına Ay Yapım 100 bin TL. teklif etmiş. Ancak ünlü oyuncu bölüm başına 140 bin TL. istiyormuş. Önümüzdeki ay, 14 Mayıs’da Ayvalık Cunda Adasında, Sinem Kobal ile evlenecek olan sanatçı balayı yapacak, sonra da Eylül’de dönem dizisinde oynayacaktır. Şimdilik dizinin adı ve konusu hakkında açıklama yok. Bayan partneri Fahriye Evcen olacağı duyumunu aldık. Evcen de bölüm başına 50 bin lira alacakmış. Çok enteresan değil mi, önce alacakları ücretler konuşuluyor!

 

Halit Ergenç :

halit_ergenc_yeni_

03 Turkey Medya yapım firmasıyla anlaşmaya varan Ergenç, bu kez halk kahramanı rolünde karşımıza çıkacak. “İzmir 1918” adlı dizinin konusu ise İzmir’in kurtuluşu üzerine. Dizide Cevat adlı bir vatan evladını canlandıracakmış.

Yeni dizide senaryoyu Nuran Evren Şit yazdığı, 03 Turkey Medya’nın yapımcısı olduğu dizinin çekimleri İzmit’teki “Filinta” dizisinin de çekildiği platoda yapılacağı söyleniyor. Aslında konu İzmir ise, İzmir’de çekilmeli…Dizinin yönetmenliğini Yağmur-Durul Taylan üstlenecek. Bayan partnerinin kim olacağı henüz netlik kazanmış değil. Eşi Bergüzer Korel ve Cansu Dere’nin adı geçse de, Halit Ergenç’le başrolü paylaşması için görüşme yapılan isimler arasında Nurgül Yeşilçay’ın da olduğu söyleniyor.

 

Kıvanç Tatlıtuğ :

kivanc-tatlitug-

Ay Yapım ile anlaşmalı olan Tatlıtuğ, “Siyah Beyaz” adlı bir dönem dizisinden söz ediliyor. Kurt Seyit Şura dizisinin erken final yapmasından sonra uzun bir ara vermiştir. Yeni dizide bayan partneri olarak daha önce Elçin Sangu’nun adı geçmişti. Son yapılan açıklamalara göre, Cansu Dere ile anlaşma sağlandığı söyleniyor. Ayrıca Yapım şirketinin Tuba Büyüküstün’e de teklif götürdüğü iddia ediliyor. Zira Kıvanç Tatlıtuğ, Tuba Büyüküstün ile oynamak istiyormuş.

Kıvanç Tatlıtuğ’un yeni projesinin senaristliğini Eylem Canpolat ve Sema Ergenekon paylaşıyor. Sema Ergenekon’un Instagram hesabında yaptığı bir gönderme dizinin adının Siyah Beyaz olacağı iddialarını kuvvetlendirdi. Bunun doğruluğu ilerleyen günlerde kesin bir açıklama yapıldığı zaman anlayacağız. Senaryo yazım aşamasında olduğundan konusu hakkında bir bilgi yok.

 

Çağatay Ulusoy :

Cf7lCNqWwAAt7yJ

Son aylada 2016 yılının en çok ses getiren, sosyal medyada çok konuşulan yakışıklı oyuncusu Çağatay Ulusoy geliyor. Geçtiğimiz ay sonunda Bodrum’da bir Jeans firmasının reklam filmi ve fotoğraflarının çekilmesi olay olmuştur. Şu günlerde bütün kanallarda bu reklam filmi boy gösteriyor. Ulusoy’un Amerikalı manken Taylor Marie Hill ile çektikleri kısa reklam filmi ve fotoğraflar çok beğenildi, sosyal medyada çok konuşuldu.

Çağatay Ulusoy yeni sezon dizisi için zaten Ay Yapım ile anlaşması vardı. Bir polisiye dizi olacağını biliniyor. Resmi bir açıklama yapılmasa da, Leonardo DiCaprio’nun 2006 yılında çektiği bir sinema filminden alıntı, The Departed (Köstebek) adlı filmden uyarlama olacaktır. Şimdilik bayan partneri belli değil, senaryo yazım aşamasında. Daha önce Merve Boluğur ismi telaffuz edilmişti ama net değil. Yapım Şirketi Hazal Kaya’ya da teklif götürmüş. Ayrıca Serenay Aktaş ile de görüşüldüğü söyleniyor. Aynı dizide Çetin Tekindor ve Haluk Bilginer’in de isimleri geçiyor. Bütün bu bilgiler şimdilik sır gibi saklanıyor. Ama şurası bir gerçek ki, bir yıl dinlenmiş, Delibal gibi başarılı bir sinema filminde rol almış olan Çağatay, son reklam filmi ile moral bulmuştur. Ben kendi adıma yeni sezonda Çağatay Ulusoy’dan süper bir performans ve yapım bekliyorum.

İşte sayın okurlarım. Şu günlerde çokça konuşulan ve merak edilen ekranlarımızın 4 Kare Ası olarak tabir ettiğimiz başarılı oyuncularımızın yeni dizileri ile ilgili bilgiler böyle…

Yeni sezonda hep birlikte izleyeceğiz, başarılarını göreceğiz.

Dört oyuncumuza başarılar, uzun soluklu, kaliteli yapımları olması dileklerimle…

Saygılar ve sevgiler.

Abdurrahman Balcılar

Twitter: abdurrahman balcılar@abbalcilar

Mail : ab.balcilar@hotmail.com

Blog: blog.milliyet.com.tr/cansever

Blog: balcilarblog.com

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir