Kara Sevda’nın intikam dolu ikilisi!

TV Programları

melisa aslı pamuk ve ali burak ceylan (2)

Kara Sevda dizisinde tek kötü adam zannettiğimiz Nihan’ın kocası Emir’den (Kaan Urgancıoğlu) başka kötüler de var. Hem de iki kişi daha…

Ay Yapım imzalı, her Çarşamba milyonları ekran başına toplayan Kara Sevda’da Melisa Aslı Pamuk ve Ali Burak Ceylan’ın canlandırdığı Asu ve Tufan karakterleri başarılı oyunculuklarıyla büyük beğeni topluyor. Dizide; Emir ve ailesinden intikam almak için bir araya gelen Asu ve Tufan’ın gizemli işbirliği dikkatleri çekiyor.

Kara Sevda’da ; Emir (Kaan Urgancıoğlu) ve babası Galip’in (Burak Sergen) yıllar önce hayatlarını kararttığı Asu ve Tufan’ın farklı kimliklerle intikam almak için yaptığı planlar her bölüm izleyiciyi ters köşeye yatırıyor.

melisa aslı pamuk (asu)

İş ortağı olarak tanıdığı Asu’nun aslında kız kardeşi olduğunu; sağ kolu olarak bildiği Tufan’ın ise yıllar önce Galip tarafından acımasızca annesinden koparıldığını bilmeyen Emir’i yeni bölümde heyecan dolu sürprizler bekliyor.

melisa aslı pamuk ve ali burak ceylan (1)

KEMAL VE EMİR YERALTINDA HESAPLAŞIYOR!

Kara Sevda’nın bu hafta yayınlanacak bölümünde, Nihan’ın kendisini boşluğa bırakarak canını tehlikeye atması Kemal ve Emir’i bu kez en sert hesaplaşmaya itecek.

26-1

Dizinin merakla beklenen bölümünde Kemal, yaşam savaşı veren Nihan hayati tehlikeye atlatırsa onu tekrar Emir’le yaşamaya mahkum etmek istemeyecek.

26-2

Maden ocağında gerçekleşecek Kemal ve Emir hesaplaşmasında yaşanacak gelişmeler dizide yeni bir dönemin başlamasına neden olacak.

Sevilen dizide hesaplaşmalar bu akşam da devam edecek!

Burak Özçivit ve Neslihan Atagül’ün rol aldığı Kara Sevda heyecan dolu yeni bölümüyle 13 Nisan Çarşamba günü saat 20:00 Star TV’de…

 

 İyi Seyirler.

Saygılar ve sevgiler.

Abdurrahman Balcılar

Twitter: abdurrahman balcılar@abbalcilar

Mail : ab.balcilar@hotmail.com

Blog: blog.milliyet.com.tr/cansever

Blog: balcilarblog.com

Not: Haber ve Görseller Ay Yapım – Persona Sanat Basın Bülteninden alınmıştır.

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir