Star Tv’den yeni bir komedi dizisi: “Hanım Köylü”!!!

TV Programları

cats hanım köylü

Gold Film – Faruk Turgut Star Tv için kolları sıvadı. Yeni bir komedi dizisi çekiyor.

‘Baba Ocağı”, ”Dürüye’nin Güğümleri” ve ”Güzel Köylü” gibi dizilerin yapımcısından yeni bir dizi daha geliyor “Hanım Köylü” dizisi Nisan ayında Star tv ekranlarında olacak.

Bu akşam Star Tv. Paramparça dizisinin arasında 21,30’da ilk tanıtım fragmanını yayınladı. Daha önce Çilek Kokusu dizisinde izlediğimiz Yusuf Çim, dizinin erkek başrol oyuncusu.

Gold Film’in yapımcısı olduğu dizinin oyuncu kadrosu şimdilik şöyle:

Yusuf Çim, Gülsim Ali İlhan, Uğur Demirpehlivan, Ali İpin, Mehmet Özgür, Aylin Kabasakal, Toygar Avanoğlu, Feyza Çıpa, Cihan Şimşek, Selim Erdoğan, Mert Türkoğlu, Emel Çetin, Uğur Biçer, Hazal Adıyaman, Hasan Kaçan, Muharrem Bayrak, Ahmet Kayakesen, Özga Özpirinç, Çetin Altay, Erkan Köse ve Berkan Öztürk gibi oyuncular rol alıyorlar.

 

Ekran AlıntısıHANIM KÖYLÜ-5

Yusuf Çim, “Çilek Kokusu” dizisi ile kendisini tanıtmıştır. İstanbul doğumlu, 24 yaşında Best Model Of Turkey 2011 birincisidir.

Ekran AlıntısıHANIM KÖYLÜ-6

Gülsim Ali İlhan, Bulgaristan doğumlu, 23 yaşında… Süper Model yarışmasında “Ford Model” seçilmiştir. İlk dizisi, Son Yaz Balkanlar, son olarak da Seddülbahir 32 Saat dizisinde hemşire rolünü oynamıştır.

Dizinin senaryosunu, Baykut Badem ve Filiz Ekinci yazıyor. Mustafa Şevki de yönetmenliğini yaptığı “Hanım Köylü” Ege’de bir sahil kasabasında çekiliyor. Yeşillikler arasında, keçileriyle insanların iç içe yaşadığı şipşirin bir sahil kasabası. Gold Filmin daha önce çektiği başrollerini Berk Cankat ve Gizem Karaca’nın oynadığı “Güzel Köylü” çizgisinde bir komedi dizisi olacak.

Ekran AlıntısıHANIM KÖYLÜ-3

Ekran AlıntısıHANIM KÖYLÜ-4

Hanım Köyün muhtarı da hanım olmalı ki, köyde yaşayan erkeklere şartlarını sıralıyor. Bu köyden dışarı kız verilmez. Bu köyden kız alacak adam köye yerleşecek! Hanım köylü olacak, efendi olacak! Gazozuna bile kumar oynamak yasak!

Hanım Köylü Nisan ayı içinde Star Tv ekranlarında olacak.

Anlaşılan çok güleceğiz.

Keyifli Seyirler.

Saygılar ve sevgiler.

Abdurrahman Balcılar

Twitter: abdurrahman balcılar@abbalcilar

Mail : ab.balcilar@hotmail.com

Blog: blog.milliyet.com.tr/cansever

Blog: balcilarblog.com

 

 

 

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir