Çağatay Ulusoy sevenlerine müjde! Medcezir’in tekrarı başladı!

TV Programları

medcezir

Ay Yapım‘ın, baş rollerini Çağatay Ulusoy (Yaman Koper), Serenay Sarıkaya (Mira Beylice), Barış Falay (Selim Serez), Mine Tuğay (Ender Serez), Taner Ölmez (Mert Serez), Hazar Ergüçlü (Eylül Buluter), Şebnem Dönmez (Sude Beylice), Murat Aygen (Faruk Beylice) ve Can Gürzap (Asım Şekip Kaya) gibi başarılı oyuncular canlandırdığı Medcezir dizisi bu günden (7 Mart 2016) Star Tv ekranlarında Saat 11’de ekranlara geliyor. Haftanın 5 günü ekranlara gelecek olan Medcezir’in 77 Bölüm tekrar yayınlanacak.

Amerikan The O.C. dizisinden uyarlanan Medcezir Eylül 2013 – Haziran 2014 sezonundan itibaren ve Eylül 2014 – Haziran 2015 olmak üzere iki sezon yayınlanmıştı. Cuma gecelerinin fenomen dizisi olmuştu. İzleyici bu diziyi çok sevmiş, Çağatay Ulusoy ile Serenay Sarıkaya dizide Yaman – Mira aşkını çok güzel canlandırmışlardı. Dizinin 3.Sezon devam etmesi içim sevenleri Sosyal Medya üzerinden yoğun istek ve baskı yapmalarına rağmen 77.Bölümde süper bir final ile dizi sona ermişti. Çağatay ve Serenay sevenleri dizinin bitmesine çok üzülmüşlerdi.

CHDC513UgAAlqf1

Seyretmeyenler için yada o güzel eski bölümleri tekrar seyretmek isteyenler için dizinin tekrarı günlük dizi olarak tekrar yayına kondu.

Bugün (7 Mart 2016) Pazartesiden itibaren Medcezir’in eski bölümlerini saat 11’de izleyebilirsiniz.

CVAKOLDXIAQa1Rz - Kopya CVAIm69WUAADYOr - Kopya

Unutmayın ki Medcezir’deki performanslarından başrol oyuncuları Çağatay Ulusoy ve Serenay Sarıkaya’ya En İyi Erkek ve En İyi Kadın Oyuncu dallarında Altın Kelebek ödülü kazandırmıştır.

10655137_781

Ayrıca Medcezir Uluslararası dalda, Seul Drama Dizi Ödülleri dalında “En İyi Drama Dizisi” dalında Gümüş Madalya kazandırmıştır.

BwrkeqMIIAExKxQ

Çağatay Ulusoy da “En İyi Dizi Oyuncusu” dalında finale kalmıştı.

Bu dizi tekrar seyredilir.

Keyifli Seyirler.

Saygılar ve sevgiler.

Abdurrahman Balcılar

Twitter: abdurrahman balcılar@abbalcilar

Mail : ab.balcilar@hotmail.com

Blog: blog.milliyet.com.tr/cansever

Blog: balcilarblog.com

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir