Kara Sevda’da Kemal ve Nihan 20 hafta sonra ilk kez yakınlaştı!

TV Programları

20-1 kemal-Nihan

Star Tv ekranlarda dün akşam Kara Sevda’da heyecanlı bir bölüm vardı. Nihan’ın kaçırılması ve Kemal’in onu kurtarması… Neticede finalde Kemal’den Nihan’a arzu dolu öpücük! 20 hafta sonra Kemal ve Nihan ilk kez bu kadar yakınlaştı…

Ay Yapım imzalı , Burak Özçivit ve Neslihan Atagül’ün rol aldığı Kara Sevda’nın dün akşam ekrana gelen bölümünde, Nihan’ın kaçırılmasıyla yaşanan heyecanlı dakikalar, izleyicilere soluksuz anlar yaşattı. Bölümde;Kemal, büyük bir mücadele vererek, Nihan’ı hapis tutulduğu yerden kurtarmayı başardı. Kemal ve Nihan’ın, 20 hafta sonra ilk kez yakınlaştığı bölüm milyonların büyük beğenisini topladı. Haftalardır sabırsızlıkla beklenen yakınlaşma sosyal medyada da gündem yarattı.

GetAttachment.aspx 3

İşte o sahne: https://www.youtube.com/watch?v=MmEPWtXQTFg

GetAttachment.aspx 2 

Emir’in kirli oyunları nedeniyle kaçırılan Nihan’ı, Kemal polisiye filmlerini aratmayan başarılı bir takible kurtardı. Emir’in adeta öfke krizi yaşadığı bölümde kara sevdalıların herşeyi unutarak beş yıl önceki ilk günlerindeki tutkuyu yakalamaları izleyicileri adeta büyüledi.

Burak Özçivit ve Neslihan Atagül’ün rol aldığı sezonun en başarılı yapımı olan Kara Sevda her Çarşamba saat 20:00’da Star TV’de ekrana geliyor.

Keyifli Seyirler

Saygılar ve sevgiler.

Abdurrahman Balcılar

Twitter: abdurrahman balcılar@abbalcilar

Mail : ab.balcilar@hotmail.com

Blog: blog.milliyet.com.tr/cansever

Blog: balcilarblog.com

 

Not: Haber ve görseller Ay Yapım – Persona Sanat Basın Bülteninden alınmıştır.

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir