Kanal D’nin “Tatlı İntikam” Dizisinde Serkan Çayoğlu yok!

TV Programları

Cbfv1m8WwAAS43d1

Kanal D’nin, yapımını D Productions’ın üstlendiği, yönetmenliğini Barış Erçetin’in yaptığı, başrollerinde Leyla Lydia Tuğutlu, Furkan Andıç, Can Nergis, Hazal Türesan, Zeyno Gönenç, Kerem Atabeyoğlu ve Ayşenil Şamlıoğlu gibi isimlerin yer aldığı yeni dizisi Tatlı İntikam önümüzdeki günlerde ekranlarımızda olacak.

Fragmana bakarsak romantik komedi türündeki bu dizide Furkan Andıç ile Leyla Lydia Tuğutlu’nun çok uyumlu olduklarını ve çok da güzel bir iş çıkaracaklarını görüyorum.

Bundan önceki yazımda erkek oyuncu olarak Furkan Andıç ve Serkan Çayoğlu’nun adı geçmişti. Neticede Furkan Andıç oynuyor.

 

proxfurkan andıç

1 Mart Tarihinde Serkan Çayoğlu Twitter sayfasında şöyle bir twit yayınlandı. Tatlı İntikam’da Seykan Çayoğlu rüzgarı esecek deniyor. Ben pek anlam veremedim. Yayınlanan fragmanda Serkan Çayoğlu da yok zaten. İleride bir sürpriz olur da katılır mı bilemem.

Ccc5_xhWoAAhH6J

Barış Erçetin’in yönetmen koltuğunda oturduğu dizinin senaryosunu Pınar Ordu ve İlker Aslan kaleme alıyor.

CcjbCOPVAAETUMz

Tatlı İntikam’ın konusu ise şöyle:

Aşkta bir türlü yüzü gülmeyen Pelin, nihayet şeytanın bacağını kırar ve hayallerindeki erkekle evlenmeye karar verir; ancak, müstakbel damat, nikah günü ortadan kaybolur ve Pelin, aşık olduğu adam tarafından düğününde terk edilir.

Ardından, görmüş geçirmiş bir kadın, Pelin’in mutlu olamama sebebini, geçmişte üzdüğü birinin ahından kaynaklandığını söyler. Her şey Pelin’in bu ahın peşine düşmesiyle başlar…

“Tatlı İntikam” önümüzdeki günlerde Kanal D ekranlarında izleyiciyle buluşacak. Şimdilik hangi gün yayınlanacağı ile bilgi yok. Cumartesi gününe gelen Güneşin Kızları dizisinin reytingleri pek de güzel değil. Şayet erken final yaparsa Cumartesi akşamına gelebilir. Salı günü ekrana getirdiği yeni dizisi “Hayat Şarkısı” iyi tutuldu. İnşallah bu dizi de tutar.

Reytinginin bol ve uzun soluklu olması dileklerimizle…

Keyifli Seyirler.

Saygılar ve sevgiler.

Abdurrahman Balcılar

Twitter: abdurrahman balcılar@abbalcilar

Mail : ab.balcilar@hotmail.com

Blog: blog.milliyet.com.tr/cansever

Blog: balcilarblog.com

 

 

Not: Haber ve görüntüler Kanal D resmi internet tanıtım sayfasından alınmıştır.

https://www.youtube.com/watch?v=W44Vwt2DWP8&feature=youtu.be

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir