Kenan İmirzalıoğlu yeni Sinema Projesinde Osmanlı Akıncısı oluyor!

Sinema

56cf0e45c03c0e6c54dbbb89

IL TURCO KENAN İMİRZALIOĞLU !

KENAN İMİRZALIOĞLU OSMANLI AKINCISI OLUYOR!

Ay Yapım, başrolünde Kenan İmirzalıoğlu’nun oynayacağı yeni projesi için hazırlıklara başladı. Senaryosunu Ertan Kurtalan’ın yazdığı ve İmirzalıoğlu’nun bir Osmanlı akıncısını canlandıracağı proje yaz aylarında İtalya’da çekilecek.

Ay Yapım’ın yeni projesi, II. Viyana Kuşatması sırasında İtalya’nın Moena köyüne giden ve köyü özgürleştiren bir Osmanlı akıncısının hikayesini konu alacak. Kenan İmirzalıoğlu’nun başrolde olacağı projenin tamamı yaz aylarında İtalya’da çekilecek. Senaryosunu Ertan Kurtalan’ın yazdığı projede, Kenan İmirzalıoğlu “Il Turco” lakabıyla anılan kahraman Osmanlı akıncısını canlandıracak.

56cf0e92c03c0e6c54dbbb92

56cf0ee0c03c0e6c54dbbb96

Yeni projesi için hazırlıklara başlayan ünlü oyuncunun yeni projesi sevenleri arasında heyecan yarattı. Kenan İmirzalıoğlu, Cansu dere ile 2006 yılında “Son Osmanlı Yandım Ali” adlı bir sinema filminde oynamıştı. Seyretmiştim, çok da güzel bir filmdi.

Kenan İmirzalıoğlu’nun yeni projesinde kiminle oynayacağı, kadroda başka hangi oyuncuların olacağı hakkında şimdilik bir açıklama yok. Bu sinema filminde bir bomba patlatılır Çağatay Ulusoy’da olur mu dersiniz? Zira Çağatay ağabeyim dediği Kenan İmirzalıoğlu’dan böyle bir teklif gelirse hayır demez. Çok da güzel olabilir!

Biz de Kenan İmirzalıoğlu’na yeni projesinde başarılar dileyelim.

Saygılar ve sevgiler.

Abdurrahman Balcılar

Twitter: abdurrahman balcılar@abbalcilar

Mail : ab.balcilar@hotmail.com

Blog: blog.milliyet.com.tr/cansever

Blog: balcilarblog.com

 

Not: Haber Ay Yapım – Persona Sanat Basın Bülteni. Görseller; Hürriyet – Kelebek sayfasından alınmıştır.

 

 

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir