Çağatay Ulusoy “Mutlu Sonsuz” ile nereye koşuyor?

TV Programları

CZowSlFWEAEVEq5

Çağatay Ulusoy Delibal filminde söylediği “Mutlu Sonsuz” şarkısı ile son aylarda şarkıcılığı ile öne çıktı. Şarkıyı Sezen Aksu‘nun güfte ve bestesi ile eli değmesi iyice anlam kattı. Ozan Bayraşa düzenlemesi ile Ulusoy, 16 Aralık’ta Delibal filminden görüntülerle klip yaptı ve Sezen Aksu stüdyolarında tekrar söyledi. Bir şarkıyı söyleyen duygusunu katarak içten söylerse, o şarkı gerçekten bambaşka oluyor. Çağatay Ulusoy da öyle yapmış, filmdeki Barış Ayaz karakterinin yaşadığı aşkın duygusunu katmış ve öyle söylemiş. Ben her gün iş yerimde çalışırken Kralpop‘u dinlerim. Her gün saat başı bu şarkı çalınıyor.

Çağatay Ulusoy, Ekim ayı başında Delibal’ın ilk tanıtım fragmanı çıktığında, çok kısa olarak bu şarkıyı söylemişti. İlk dinlediğimde çok beğenmiştim. 2 Ekim 2015 tarihinde yazdığım Blog yazımda yazmıştım.

19.CWL3cgRUsAQQ8rd

O yazımda aynen şöyle demişim:

Sezen Aksu’nun Delibal için hazırladığı şarkıya Çağatay Ulusoy, inanın yorumculuğunu konuşturarak söylemiş. “Mutlu Sonsuz” adlı şarkıyı Sezen Aksu sözlerini yazmış ve müziği Ozan Bayraşa ile yapmışlar. Çağatay fragmanda kısa da olsa dinleyebildiğimiz kadar eline gitarı alarak mükemmel söylemiş. Bir şarkı ancak bu kadar güzel söylenir. Ben söyleyeyim ‘Mutlu Sonsuz’ kısa zamanda hit olur, herkesin dilinden düşmez.”

CV8R3C3XIAAYiBh

Ve dediğim oldu. 16 Aralık 2015’de yayınlanan “Mutlu Sonsuz” Delibal film görüntüleri ile klip yapıldı. YouTube’de bu güne kadar 9.558.203 kez tıklanmış ve dinlenmiş. Kral Pop’ta ve TTNET Müzikte en çok dinlenen şarkılar arasında devamlı ilk 10’da yer aldığını görüyoruz. Daha sonra şarkının 14 Ocak’ta uzun versiyonu da yayınlandı. Bu klipte 2.095.363 kez tıklanmış. Aynı şarkı toplamda 11.653.566 kez tıklanmıştır. Asıl mesleği şarkıcılık olmayan bir sanatçı için bu bir başarıdır ve bu bir rekordur. Ayrıca dijital platformda en çok satın alınan şarkılar arasında ilk sıraya çıkmıştır.

Bu da göstermiştir ki, Çağatay Ulusoy her yönü ile dört dörtlük bir sanatçıdır. On parmağında on marifet. Ay YapımKerem Çatay böyle bir oyuncuya sahip olduğu için çok şanslı…

Helal olsun. Kutluyorum. Alnından öpüyorum. Asıl mesleği oyunculukta başarılarının devamını diliyorum.

Çağatay Ulusoy Nereye Koşuyor?

Cevabı sosyal medyada görüldüğü gibi yeterince yer alıyor.

Televizyon Dizilerinin en çok aranan ve beklenen oyuncularından Çağatay Ulusoy, 2016 yılında da koşmaya devam edecektir.

Eylül 2016 yeni sezonda yeni dizisi ile fişek gibi geliyor.

Şu günlerde; Los Angeles’in Santa Monica sahil kasabasında Pasifik okyanusu sahillerinde koşuyor.

Ne kadar gururlansa yeridir.

Saygılar ve sevgiler.

Abdurrahman Balcılar

Twitter: abdurrahman balcılar@abbalcilar

Mail : ab.balcilar@hotmail.com

Blog: blog.milliyet.com.tr/cansever

Blog: balcilarblog.com

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir