Delibal Çağatay Ulusoy’a Açık Mektup!

Magazin

CX9QMDcWQAAXQZZ

Çağatay Ulusoy bildiğiniz gibi sosyal medyada en çok konuşulan, basında ve Twitter da en çok ismi geçen oyuncularımızdan birisi… 25 Aralık’ta vizyona giren Ay Yapım‘ın sinema filmi DELİBAL ile Ocak ayında en çok konuşulan filmler arasında ilk sırada yer aldı. Bu güne kadar Delbal filmi 1.463.212 kişi tarafından seyredildi. Bu filmde söylediği Sezen Aksu‘nun “Mutlu Sonsuz” şarkısı HİT oldu. Ulusal ve yöresel radyolarda en çok dinlenen müzik listelerinde, TTNET Müzik ve KralPop’ta ilk sıralara çıktı. Dijital Platformda satın alınan ilk 10 listede birinci sıraya yükseldi. YouTube’da 2 ay önce yayınlanan kısa versiyon klip 9.108.290 tıklama, bir ay önce yayınlanan uzun versiyonu 1.853.592 (Toplamda: 10.961.882) kişi tarafından tıklanmıştır.

Biliyorum bilgisayar çağımızda mektup devri kapandı ama biz sevenleri adına ‘E’ mektup yazdık!

Sevgili Çağatay şimdi iyi oku:

Seni buralara sevenlerin getirdi. Tabii ki hem Delibal’daki ‘Barış Ayaz’ karakteri olarak yarattığın oyunculuğun, hemde geçmiş dizilerinde olağan üstü performansın, söylediğin şarkıdaki sesin ile hak ettiğin için geldin. Delibal gala gecelerinde sen de o sevgi selini gözlerinle gördün, çığlıkları işittin, yaşadın. Ara ara gözlerin doldu, duygulandın. Ben de İzmir Gala geçesinde gözlerimle gördüm, şahit oldum. Seninle tanıştık, başarılarını konuştuk… Sırası gelmişken aklıma gelen, görgü şahidi olduğum bir anıyı aktarmak istiyorum. İzmir gala gecesine anne-babası ile gelen bir genç kızın söylediklerini yansıtmak istiyorum. Salonda genç kızın anne-babası ile konuşuyor, filmin başlamasını beklerken genç kız yanımıza hızla geldi. Ağlıyordu, mutluluktan. “Anne” dedi. “Ben bu elimle Çağatay’ın yüzünü okşadım. Bu gece bu elimi yıkayamam.”  Evet aynen böyle dedi. Anne-babası gibi ben de gayet normal karşıladım. Bu Çağatay’a olan duygunun ve sevginin ta… kendisiydi.

Bütün gala gecelerinde bu sevgi ve duygunun ziyadesiyle yaşandığını gördük. Almanya – Stutgart gala gecesinde Çağatay Ulusoy, Leyla Lydia Tuğutlu ve Yönetmen Ali Bilgin sevenleri ile çekilmiş bir selfie görüntüsünde.

CXeIklIWYAAt7WZ

Bu gala gecelerinden sonra sessiz-sedasız tekrar Amerika’ya Santa Monica’ya döndü. Neredeyse hiç ses çıkmadı. Şöhret sarhoşu oldu desem, hayır. Tanıdığım, bildiğim Çağatay Ulusoy, son derece mütevazi, olgun, şımarıklıktan uzak bir kişilik yapısına sahip… Şöhreti hazmetmiş.

Sevgili Çağatay; Gideli neredeyse bir ay olmasına rağmen ne bir twet atmadın, ne de bir resmini gönderdin. Sadece ilk gittiğin günlerde Santa Monica Pasific sahilinde (fotoğrafçılık hobin) elindeki makinen ile Instagram da paylaştığın resimde gördük seni.

12479578_999766080061842_671164282_n

Bu yeni fotoğraf makinen ile çektiğin 8-10 insansız bisiklet resmini de gördük, Instagram sayfanda paylaştın, gördük.

CbFmGnnXEAAy9FO

Gün yok ki, twitterda senden resim, twit istenmesin. 14 Şubat Sevgililer Gününde deli gibi resim beklendi senden. Dün akşam sevenlerin Twitterda TT yaptılar. Saatlerce “Mutlulugumuz CagatayUlusoy” sloganı ile TT listesinde gündemde kaldı, Trend Topic oldu.

Çağatay Ulusoy’un görüp okuduğunu tahmin ediyorum. Herkes biliyor ki, Çağatay Ulusoy tamamen yeni dizisine odaklandı. Yeni rolünü çalışıyor. Eğitimlerini devam ediyor. Kontrastasyonunu bozmak istemiyor olmalı.

Her şeye rağmen sevenlerin senden bir twit, bir resim bekliyor unutma… Zamanı geldiğinde İstanbul’a döneceksin. Bomba gibi yeni dizindeki rolün (karakterin) ile sevenlerinin karşına çıkacaksın.

Ben seni çok iyi tanıdığıma inanıyorum. Bir twittimde yazmıştım yüzlerce beğeni aldı. “ altın gibi kıymetli oyuncu,Pırlanta gibi kalbi var, O kendisini inci gibi kabuğuna saklıyor.”

Saklama kendini…  Sevenlerine kendinden mahrum etme… Sağ olsun bir menajerin var. Engin Aykanat; Çok sağlam adam, çok da ketum, ser veriyor, sır veriyor. Senden hiç bilgi aktarmıyor.

Bir tweet… Ya da… Resim çekmeyi sevdiğini biliyoruz, o güzel makinen ile çekilmiş içinde sen olan bir resim bekliyor sevenlerin senden.  Ayşenur Daşdemir’in dediği gibi: Unutma senin “bekleyenlerin” var.  Onlar seni karşılıksız seviyorlar.

1 thoughts on “Delibal Çağatay Ulusoy’a Açık Mektup!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir