Kiralık Aşk / Barış Arduç ince hastalığa mı yakalandı?

TV Programları

CWwbR25U4AA7ODG

Barış Arduç son bir aydır “Kiralık Aşk” dizi setlerini aksatıyor. Hastalığı sebebiyle setlerden uzak kaldığı söylense de, dış mekanda bilardo oynarken üşüttüğü, zatürre olduğu söylenmişti. Tedavi nedeniyle 30. bölüm çekimlerine katılamamış, geriye dönük sahnelerle o bölüm geçiştirilmişti.

Yeni bir iddiaya göre sevilen oyuncunun zatürre olamayıp ince hastalık tabir edilen verem hastalığına yakalandığı söyleniyor.

Nedeni de, 1987 İsviçre doğumlu olan Arduç’un çocukluğunda olması gereken verem aşısı ailesi tarafından yaptırılmadığı ortaya çıktı. Uzun saatler dış mekan set ortamında kalması, şiddetli üşütmesi ile verem hastalığına yakalandığı söyleniyor.

Uzunca bir tedavi gerektiren hastalığının yapımcı firma tarafından reytinglerin düşme endişesi ile oyuncunun gerçek hastalığının gizlendiği iddia ediliyor.

CatxkiHVAAA2WIi

Geçen bölümde Ömer’in şirketi iflasın eşiğine gelmişti. Önümüzdeki Cuma akşamı 33.bölümü ekrana gelecek. ‘Kiralık Aşk’ Twitter sayfasından çekimlerin hızla devam ettiği müjdesi veriliyor.

CaNVTWEUAAEzolI

Ömer-Defne aşkı da tekrar alevleniyor. Geçen bölüm Defne anne annesinden izin almış Ömer’in evinde kalmıştı. Baş başa aynı kanepede yatmışlardı.

CaxPnGqW0AA6W-E

Barış Arduç ile Elçin Sangu’yu birbirlerine çok yakıştıran izleyici, aralarına aşk dedikoduları çıkarmıştır. Barış Arduç ise gerçek hayatta sevgilisi Guspe Özay’dır. Özay ile Deliha sinema filminde tanışmışlardır.

CREATOR: gd-jpeg v1.0 (using IJG JPEG v62), quality = 60

Son günlerde iki sevgilinin basında evlilik kararı aldıkları haberleri çıkmaya başladı. Barış Arduç şimdilerde oynadığı Kiralık Aşk dizisinde canlandırdığı “Ömer İplikçi” karakteri ile genç kızların fenomen oyuncusu olmuştur.

CafKjdKWEAE0tLl

Barış Arduç’un bir soğuk algınlığı geçirdiği doğru, ancak ince hastalığa yakalandığı yanlış. Mesut Yar bugünkü Posta Gazetesi köşesinde, “Adamı Verem Ederler” başlıklı yazısında, Barış Arduç’un setinde, işinin başında, turp gibi olduğunu yazdı. Yazılanların tamamen magazin basının dedikodusu olduğu ortaya çıkmıştır. Bu sevindirici haber.

Barış Arduç’a geçmiş olsun diyelim, sette iyi çalışmalar dileyelim.

Saygılar ve sevgiler.

Abdurrahman Balcılar

Twitter: abdurrahman balcılar@abbalcilar

Mail : ab.balcilar@hotmail.com

Blog: blog.milliyet.com.tr/cansever

Blog: balcilarblog.com

 

 

 

 

 

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir