Çağatay Ulusoy rüzgarı 2016’da kasıp-kavurdu!

Magazin

CZ6k6FXUEAAKQha

Çağatay Ulusoy için 2016 çok güzel başladı. Sosyal medyada esen Çağatay Ulusoy rüzgarı bu soğuk kış günlerinde herkesin içini ısıttı. 2015 sonunda 2.Sinema filmi DELİBAL vizyona girdi. Bu güne kadar sinemalarda 1,5 milyona yakın kişi izledi.

Çağatay Ulusoy’un filmde oynadığı ‘Barış Ayaz’ karakteri ile çok beğenildi, rolün hakkını gerçekten vermiş, çok da güzel hazırlanıp, oynadığını gördük.

Ayrıca filmde söylediği güfte ve bestesi Sezen Aksu – Ozan Bayraşa‘ya ait “Mutlu Sonsuz” şarkısı ile müzik piyasasını alt-üst etti. Filmden klip görüntüleriyle Sezen Aksu stüdyolarında 16 Aralık’ta doldurduğu kayıt Ocak ayı boyuncu ulusal radyolarda çalındı.

Delibal 25 Aralık 2015’de bütün sinemalarda vizyona girdi. Sıra dışı bir aşk hikayesinin anlatıldığı filmde Çağatay Ulusoy, Leyla Lydia Tuğutlu ile baş rolü oynadı. Acıklı bir son olsa da, film çok beğenildi. Bir Ay Yapım projesi olan filmin yönetmenliği Ali Bilgin yapmıştır.

Çağatay Ulusoy, partneri Leyla Lydia Tuğutlu ve yönetmen Ali Bilgin ile filminin gala gecelerine katıldı. 20 Ocak İstanbul gala gecesiyle başladı. Antalya, Eskişehir, İzmir, Ankara ve yurt dışında Almanya Frankfurt, Berlin ve Azerbaycan Bükü gala geceleri ile devam etti. Bu gecelerde Çağatay Ulusoy, sevenlerinin inanılmaz ilgisiyle karşılaştı, yer yer ezilme tehlikesi geçirdi. Kendisine gösterilen sevgi selinden çok etkilendi, zaman zaman gözleri doldu.

CU1qrXCWcAIjP5f

Delibal vizyonda kaldığı 6 haftada (25 Aralık – 4 Şubat) gişe olarak 1,5 milyon yakın kişi izledi.

Cady01LWIAAytK2

Delibal, dramatik bir aşk filmi olmasına rağmen Ocak ayında sosyal medyada en çok konuşulan filmler arasında ilk sırada yer aldı.

CaYIfKjUYAIv6n1

Çağatay Ulusoy’un filmde bateri çalmış, söylediği “Mutlu Sonsuz” şarkısı ile şarkıcılığı ile de öne çıkmıştır. Medcezir’de de şarkı söyleyen Ulusoy, Delibal’da söylediği şarkısı ile dillerde pelesenk olmuş, YouTube’de çıktığı 16 Aralık gününden bu tarafa tıklanma rekorları kırmış, 10 bin tıka yaklaşmıştır.

cats Ç.U. Mutlu sonsuz

Ayrıca Mutlu Sonsuz şarkısı Dijital Platformda satın alınan ilk 10 listede birinci sıraya yükselmiştir.

CacdAETUMAAoeZ8

En çok dinlenen müzik listelerinde; TTNET Müzik ve Kral Pop’ta ilk sıraya çıkmıştır.

CZPfxhUUYAAL4lo

Çağatay Ulusoy gala gecelerinden sonra Amerika’ya Los Angeles – Santa Monica’ya dönmüştür. Şimdi dünyanın öbür tarafında bu esen ılık rüzgarın keyfiyle, Eylül yeni sezonda çekeceği dizisine hazırlanıyor. Aktörlük eğitimi, dil eğitimi alıyor, lisanını geliştiriyor ve de kafasını dinliyor.

Bu kadar başarıyı bir koltuğa sığdıran Çağatay Ulusoy, tabiri yerindeyse on parmağında on marifet olan bir insan. O iyi bir sanatçı, çok dinlenen bir şarkıcı, çok da sevilen bir oyuncu… Oyunculuk onda (Sinema-Dizi), Şarkıcılık onda, çalgıcılık onda (Bateri – Gitar), sporculuk onda (Basket, Dalma).

Çağatay Ulusoy müzikle ilgili bir kariyer düşünür müsünüz? Sorusuna verdiği cevapta: “Oyunculukla birleştirince eğleniyorum ama ticari bir beklentim yok. Albüm çıkarmayı ya da şarkıcılığı düşünmüyorum. Sosyal sorumluluk projelerine katkı sağlamak adına olabilir sadece.” Ben de oyunculukta ilerlemesini destekliyorum.

 

Çağatay Ulusoy’un Ödülleri :

 – 2014 Elle Stil Ödülleri-Yılın En Stil Sahibi Erkek Oyuncusu

 – 2015 Türkiye Gençlik Ödülleri – En İyi Erkek Oyuncu

 – Quality Magazin Ödülleri – En İyi Erkek Oyuncu

 – Seul Uluslararası Drama Ödülleri – En İyi Erkek Oyuncu Adayı

 – 2014 Ayaklı Gazete Ödülleri – En İyi Drama Erkek Oyuncu

 – 2015 Arel Üniversitesi – Medya ve Sanat Ödülleri – En Beğenilen Erkek Dizi Oyuncusu

 – Altın Objektif Ödülleri – En İyi Drama Erkek Oyuncusu

 – Oyuncular Sitesi – Yeni Sezon Prestij Anketleri 2013 – En İyi Erkek Oyuncu

  – Siyaset Dergisi Ödülleri  2013 – Yılın Tv Erkek Oyuncusu

 – TV Yıldızları Ödülleri 2014 – En İyi Drama Dizi Erkek Oyuncusu

 – Karadeniz Teknik Üniversitesi Ödülleri 2014 – En İyi Erkek Oyuncu

 – Çanakkale 18 Mart Üniversitesi Ödülleri 2014 – En İyi Erkek Oyuncu

 – Atv Prestij Ödülleri 2011 – En İyi Çıkış Yapan Oyuncu

 – Schwarzkopf Professional Ödülleri – Yılın Fenomeni

 – Com Yılın En İyileri 2011 – En İyi Erkek Oyuncu

 – Ege Üniversitesi 4.Medya Ödülleri 2015 – En İyi Erkek Oyuncu

 – 42.Pantene Altın Kelebek Ödülleri – En İyi Erkek Dizi Oyuncusu

Çağatay Ulusoy bu ödül listesine yenilerini de ekleyecektir. Ben Delibal filminden de ödül bekliyorum. Ey iyi film, En İyi Erkek Oyuncu dallarında… Bu ödüller Uluslararası da olabilir.

Çağatay Ulusoy son derece sempatik ve yakışıklı bir oyuncu ama kendisinin de söylediği gibi; Dış görüntünün tek başına yeterli olmadığını düşünüyor. “Görünüm çok önemli ama yeterli değil. Bence asıl görsellik, yetenek ve dış görünüş birleşince ortaya çıkıyor.”

Çağatay Ulusoy, oldukça sevilen bir oyuncu olması nedeniyle Sosyal Medyada çok takip ediliyor. Twitter’da 1.185 bin takipçisi mevcut. Ayrıca Facebook ve Instagram da da binlerce takipçisi var.

Çağatay Ulusoy çok iyi tanıdığım, oyunculuğunu takdir ettiğim, kendisiyle tanışıp konuştuğum bir sanatçı…

Çağatay; Altın gibi kıymetli bir oyuncu, Pırlanta gibi kalbi var, O kendisini İnci gibi kabuğuna saklıyor. Bu da onun ne kadar mütevazi ve de beyefendi bir insan olduğunu gösteriyor.

Sözlerimi Ay Yapım’dan Buket Arıkan’ın Twitterda yazdığı sözleri ile bitiriyorum: “Ve Çağatay Ulusoy, iyi ki seninle çalıştım, iyi ki gönlünü tanıdım, yolun açık olsun geldiğin, geleceğin yeri bin kez hak ediyorsun.” Ben de, aynen katılıyorum Buket Hanım.

CXjePQlWsAArF3s

Ay Yapım’ın gözde oyuncusu Çağatay Ulusoy‘a başarılarının devamını, arkasını aldığı bu rüzgar ile daha nice başarılara imza atmasını, yeni dizisinde de üstün başarılar dilerim.

Saygılar ve sevgiler.

Abdurrahman Balcılar

Twitter: abdurrahman balcılar@abbalcilar

Mail : ab.balcilar@hotmail.com

Blog: blog.milliyet.com.tr/cansever

Blog: balcilarblog.com

 

Not: Görseller Çağatay Ulusoy Twitter sayfasından alınmıştır.

 

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir