Güneşin Kızları Pazartesi sendromundan kurtuldu!

TV Programları

CaJfxRZWYAE-gAA

Güneşin Kızları Pazartesi gecesi güçlü diziler arasında sıkışmış kalmış, reytinglerde gerilemişti. Formül bulundu. Kanal D, Cumartesi akşamları bu hafta Güllerin Savaşı’nın final yapması ile boşalan güne Güneşin Kızları dizisini kaydırdı. Sevilen dizinin seyircileri rahat bir nefes aldı. Güneşin Kızları Pazartesi sendromundan kurtuldu. İzleyicinin isteği doğrultusunda Süreç Film ile kanal böyle bir çözüm bulmuş oldu.

Pazartesi geceleri aynı tür gençlik dizisi Kırgın Çiçekler’e izleyicisini kaptıran dizi, Cumartesi geceleri seyircisini geri alacaktır. Paramparça daha çok anne babalara hitap eden cinsten bir dizi.

Biraz önce twitter’da gördüm aşağıdaki haberi:

CaW0pZ-WAAAQb53

Güneşin Kızları benim ilk başlarda takip ettiğim dizilerdendi. Sonra Paramparça daha ağır bastı, o diziyi seyreder oldum. Ama Güneşin Kızları’nıda takip ediyordum. Genç kızlarımız Ali ile Selin aşkını yakından takip ediyorlar ve Ali karakterini can veren yakışıklı oyuncu Tolga Sarıtaş, bu dizi ile tanındı ve sevilir oldu.

CZ_WsKKVIAAEiWk

Selin karakterini can veren Hande Erçel ile de çok yakıştırılıyorlardı. Bu nedenle aralarında aşk dedikoduları çıkmıştır. Tolga Sarıtaş bu aşk dedikodularını yalanladı, seyircinin yakıştırması diyerek açıklık getirdi.

CZujHSMWwAAsGTB

Güneşin Kızları’nda ayrıca Savaş ve Nazlı arasında da bir aşk var. Aralarında yaşananlar da seyirci tarafından ilgi ile izleniyor.

CaJk7POUAAEXHy7

Geçtiğimiz hafta 33.Bölümü ekranlara gelen Güneşin Kızları, son defa 8 Şubat Pazartesi akşamı 34.Bölüm yayınlanacak. 13 Şubat akşamı yeni bölümü 35.Bölüm ile yeni gününde Kanal D ekranlarında olacak.

Twitterda yazmışlar:  “Fanların fendi Kanal D’yi yendi.” Güneşin Kızları artık Cumartesi günleri. Başlıkta da yazdığımız gibi, Güneşin Kızları Pazartesi sendromundan kurtuldu. Reyting kurbanı olmayacak, rahat nefes alacaktır.

Baş rollerini Emre Kınay (Haluk), Evrim Alasya (Güneş), Tolga Sarıtaş (Ali), Burcu Özberk (Nazlı), Berk Atan (Savaş), Hande Erçel (Selin), Miray Akay (Peri), Meltem Güleş (Rana), Dunda İlhan (Sevilay), Kanat Heparaı (Mert) ve Sarper Arda gibi isimler yer alıyor. Dizinin yönetmeni Sadullah Celen.

Reytingi bol, uzun soluklu olması dileklerimle.

 

Saygılar ve sevgiler.

Abdurrahman Balcılar

Twitter: abdurrahman balcılar@abbalcilar

Mail : ab.balcilar@hotmail.com

Blog: blog.milliyet.com.tr/cansever

Blog: balcilarblog.com

 

Not. Haber ve görseller, Güneşin Kızları Twitter sayfasından alınmıştır.

 

 

 

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir