Şükrü Özyıldız’ın Filmi “Herşey Aşktan” Sinemalarda…

Sinema

her-sey-asktan

Avşar Film  Özcan Deniz – Şükrü Avşar’ın yapımcısı olduğu “Herşey Aşktan” komedi filmi bu gün sinemalarda perdelerini açıyor.

Baş rollerini Şükrü Özyıldız (Burak), Hande Doğandemir (Pelin) ve Mitat Can Özer (İlker) oynuyor. Diğer rollerde, Hakan Meriçler, Öznur Serçeler, Bala Atabek, Evrim Doğan, Sertaç Akkaya, Hakkı Ergök, Lale Başar ve Özcan Deniz (Konul Oyuncu olarak) oynuyor.

Filmin senaryosunu; Andaç Haznedaroğlu yazmış. Filmin müziklerini ise bir müzisyen Sezen Aksu’nun oğlu olan Mitat Can Özer yapmış. Özer aynı zamanda oyuncu olarak filmde rol almıştır.

55ea30a1f018fbb8f8707b6b

Sevilen oyuncu Şükrü Özyıldız, 2013’de Neva, geçtiğimiz yıl “Sevimli ve Tehlikeli sinema filminden tanıyoruz. Ayrıca dizleri: Uçurum, Benim Hala Umudum Var, Şeref Meselesi ve Tatlı Küçük Yalancılar dizilerinde severek izlemiştik.

şükrü özyıldız her şey aşktan

Filmin konusu ise kısaca şöyle:

Pelin, bir mağazada kasiyer ve reyon görevlisi olarak çalışan ve evlilik arifesindeki genç bir kadındır. 3 yıldır beraber olduğu sevgilisi İlker’i hayatının aşkı olarak görmektedir ve çok masrafa girmesine rağmen yoğun bir evlilik hazırlığının ortasındadır. Tüm bu koşturmaca içerisinde nikaha sadece 10 gün kala İlker’i beraber yaşayacakları evde bir kadınla basar. Aldatılmış olmayı hiçbir şekilde gururuna yediremeyen genç kadın, İlker’in özürlerini kabul etmez; ayrılık acısını atlamak için en yakın dostlarıyla onlarca şey dener. Tam da aynı günlerde baterist Burak karşısına çıkacaktır.

Daha fazlasını sinemada keyifle izleyebilirsiniz.

her şey aşktan gala gecesi

Özcan Deniz tarafından yapımcılığı üstlenilen “Her Şey Aşktan” filminin galası geçtiğimiz akşam Levent Özdilek AVM’de yapıldı. Özcan Deniz galada, “Film artık bizden çıktı. Biz ne söylesek kendi kendimize gelin güvey oluruz. Şimdi artık top seyircide” diye konuştu.

her-şey-aşktan-filmi-gala-gecesi

Bu günden itibaren sinemalarda vizyona giren “Herşey Aşktan” filmine iyi gişeler dileyelim.

İyi seyirler.

Saygılar ve sevgiler.

Abdurrahman Balcılar

Twitter: abdurrahman balcılar@abbalcilar

Mail : ab.balcilar@hotmail.com

Blog: blog.milliyet.com.tr/cansever

Blog: balcilarblog.com

 

Not: Görseller Avşar Film Fecebook sayfasından ve internetten alınmıştır.

 

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir