Kıvanç Tatlıtuğ, Şubat’a ‘Siyah Beyaz’ ile Star Tv ekranlarında!

TV Programları

kivanc-Tatlıtuğ

Ay Yapım’ın gözde jönleri Kıvanç Tatlıtuğ, Kenan İmirzalıoğlu ve Çağatay Ulusoy. Bu oyuncuların yeni yapımları yavaş yavaş belli olmaya başladı.

Bu oyunculardan Kıvanç Tatlıtuğ son dizisi “Kurt Seyit ve Şura” Kasım 2014 tarihinde 21.bölümde kötü giden reytingleri yüzünden final yaparak sona ermişti. Neredeyse 1,5 yıldır tatil yapıp kafasını dinleyen Kıvanç Tatlıtuğ, yeni bir dizi için acele etmemiş, biraz da seçici davranmıştır.

Ve bekleme sona erdi, “Siyah Beyaz” adlı yeni bir dizi ile Star Tv ekranlarında izleyici ile buluşuyor. Dizide Kıvanç Tatlıtuğ’un partneri şimdilik belli değil, görüşmeler devam ediyormuş. Ayrıca dizinin Cast çalışmaları da yapılıyor.

Öykü bir romandan alınmış. ‘Siyah Beyaz’ı Tatlıtuğ’un yıllar önce ‘Gümüş’ dizisini kaleme alan, Senaristler Eylem Canpolat ve Sema Ergenekon yazıyorlarmış.  Bildiğiniz gibi Ay Yapım’ın “Kara Para Aşk” dizisinin de senaristleri idiler. Çok başarılı iş çıkartmışlardı.

Önümüzdeki Şubat ayı içinde Star Tv. ekranlarına geleceğinden söz ediliyor. Şu sıralarda yoğum bir şekilde çalışmalar devam ediyormuş.

Kıvanç Tatlıtuğ’un yeni dizisinin hayırlı ve uzun soluklu olması dileklerimle…

Saygılar ve sevgiler.

Abdurrahman Balcılar

Twitter: abdurrahman balcılar@abbalcilar

Mail : ab.balcilar@hotmail.com

Blog: blog.milliyet.com.tr/cansever

Blog: balcilarblog.com

 

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir