Hazal Kaya – Çağatay Ulusoy / AFK’daki Feriha & Emir aşkı 5.yılında!

TV Programları

CVeMDSBWoAAvUrd

Tam beş yıl önce 14 Ocak 2011 tarihinde Show Tv’de “Adını Feriha Koydum” dizisinin ilk bölümü yayınlanmıştı. Emir ile Feriha tanışmışlar ve önce imkansız gözüken bu aşk, herkesin kalbine girmiş, ölümsüz aşka dönüşmüştür. Hala milyonların unutmadığı bir aşk hikayesi olarak gönüllerde yaşıyor. Çağatay Ulusoy da bu dizi ile oyunculuk hayatına başlamış, birlikte oynadıkları Hazal Kaya ile bu dizide tanışmıştır.

Çağatay Ulusoy, 15 Ekim 2010 Tarihinde Best Model yarışmasında birinci seçilmiş ve ilk dizisi Adını Feriha Koydum’un birinci bölümü yayınlanmasıyla 14 Ocak 2011 akşamı izleyici Emir Sarrafoğlu’nu tanıdı. Emir kapıcı kızı Feriha’sını gördü ve çarpıldı. Okulun bahçesinde arabası ile dokunduğu Feriha’nın cep telefonunu kırdı, sonraki gün elini sıkması ile kalbine bir daha çıkmayacak şekilde girdi.

CYTsLppUAAA-BTq

Show Tv ekranlarında iki sezon boyunca oynadı, Cuma gecelerinin reyting rekortmeni dizisi oldu. Çağatay Ulusoy ve Hazal Kaya büyük – küçük tüm izleyicinin gözünde birer fenomen oldular. Her ikisinin de binlerce fanı oluştu. Bu fanlar genişleyerek bütün dünya ülkelerine yayıldı. 5 yılda AFK bir çok ülkede gösterildi ve hala gösteriliyor.

İşte o ülkeler:

CO-NFynWgAAyp6-

Abu Dhabi, Bulgaristan, Pakistan, Romanya, Hırvatistan, Bosna Hersek, Afganistan, Slovakya, İran, Ukranya, Kazakistan, Sırbistan, Karadağ, Hindistan ve Peru’da yayınlanıyor. Pakistan da reyting rekorları kırdı, bir gecede bazı bölümlerinin 20 milyon üzerinde seyirci tarafından izlendiği söyleniyor. Artık Feriha – Emir aşkı efsane olmuş, beş yıl geçmesine rağmen hala unutulmamıştır.

Seyredenler, AFK kadrosunda Hazal Kaya ve Çağatay Ulusoy’la berber, Vahide Gördüm, Metin Çekmez, Yusuf Akgün, Ceyda Ateş ve Barış Kılıç gibi oyuncuları da tanıdı, sevdi.

CYbi7rJU0AAOrV-

67 Bölüm devam eden dizi 2012 Haziran sonunda Hazal Kaya’nın diziden ayrılması ile zorunlu final yaptı.

CYixmVMWcAETvQJ

Feriha Sarrafoğlu, Emir ile ikinci düğün gününde kurşunlanarak öldürüldü. Bu sahneler tüm sevenlerinin yüreklerini yaktı, dağladı.

CYTZ5IuWwAAr6t0

Daha sonra dizinin devamında Emir karısı Feriha’nın arkasından günlerce yasını tuttu.

Artık mutlu günler geride tatlı bir anı olarak kalmıştı.

CYGR-QMWEAAVvQq

Bu ölümsüz aşk bitmemeliydi ama bitti. İlk yayınından bu tarafa 5 yıl geçmesine rağmen hala tüm sevenlerinin içinde bir yanardağ ateşi gibi için için yanıyor, kül tutmuyor. Bu gidişe daha yıllarca yanacak gibi duruyor.

Sonu onların ki gibi olmasın ama, Allah böyle ölümsüz aşk yaşamayı bütün sevenlere nasip etsin!

Çağatay Ulusoy, bu gün buralara geldiyse o günlerde ektiği tohumların meyvesini yiyor. O artık süper bir yıldız… Delibal sinema filmindeki oyunculu ile zirveye yerleşti. Dizilerden sonra sinema sektöründe ben de varım dedi.

 

CYTL7_NWQAAf8XV

Hazal – Çağatay sevenleri bu günün anısına, 14 Ocak 2016 Perşembe günü Saat:16’da Hashtag yapacaklarmış. Duyurulur.

Saygılar ve sevgiler.

Abdurrahman Balcılar

Twitter: abdurrahman balcılar@abbalcilar

Mail : ab.balcilar@hotmail.com

Blog: blog.milliyet.com.tr/cansever

Blog: balcilarblog.com

 

Not: Görseller AFK Fan ve Çağatay Ulusoy Twitter sayfasından alınmıştır.

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir