Çağatay Ulusoy’dan muhabire sallama cevap! Amerika’ya Eylül-Ekim?

Magazin

Ekran Alıntısıc.u.11

Bu gün Star Tv’e seyrederken gözüme çarptı. Tarabya’da bir marketten mutfak alışveriş yapan Çağatay Ulusoy’u StarLife muhabiri yakalamış. Bu gün Filmdeki lakabıyla Delibal Çağatay Ulusoy demesi de çok hoş. Ayaküstü sorular sormuş. Gerçekten hasta olduğu burnunu çekişinden belli. Gala gecelerinin yorgunluğu nedeniyle gribe de yakalanmış. Kendisi de hastayım diyor zaten. Başında bere, boğazında geniş yakalı bir kazakla görüntüleniyor.

Ekran Alıntısıc.u.12

Galalar için koşuşturduğunu soran muhabire, evet galalar var diye cevap verdi. Muhabirin; “Amerika’ya gidecektiniz. Durumlar ne sorusuna, Çağatay; Gidilecek… Var biraz, daha var ama, şu galaları bitirdikten sonra gideceğim. Muhabirin; -Ama çalışmalar başladı her halde. Muhabir soruyu yanlış sordu. Eylül’de gidilecek diyorlar. Çağatay: Eylül olur, Ekim olur… Zamanını bilmiyorum.

İlahi Çağatay;Eylül’de yeni dizin başlayacak! Ne Amerika’sı… Bu tam bir sallama cevap olmuş. Mart-Nisan demek istedi herhalde. Son yapacağı gala gecelerinden sonra Şubat ayında reklam filmi çekimleri var. Daha sonra ver elini Los Angeles diyecek.

Tahmin ederim ki Çağatay soruyu dizi ile ilgili zannetti. Yoksa bu cevap gerçekten sallama olmuş.

Ekran Alıntısıc.u.13

Ulusoy Muhabire; Gideyim arkadaşlar, Hoşça kalın. Tam giderken bu defa muhabir: Hasta mısın ağabey sorusuna da, hastayım, hastayım, diye cevap verdi. Ve arabasının kapısını kapatarak evinin yolunu tuttu.

Bu haberi dinleyenler benim gibi yanlış anlayacaklardır. Doğrusu Amerika’ya Şubat ayı sonlarında gidecek. Haziran’da dönecek, Temmuz- Ağustos yeni dizi çalışmaları var. Eylül de de yeni dizide seyircisi ile buluşacaktır.

Çağatay Ulusoy’un yanında menajeri Engin Aykanat da vardı. Dün Engin Beyle yaptığımız telefon konuşmasında Çağatay’ın soğuk algınlığını sordum. Bana iyi olduğunu söylemişti ama, ben de bugün gördüm ki, bayağı üşütmüş. İstirahat etmesi gerekli.

Çağatay’a ben de buradan geçmiş olsun diyorum.

 

Saygılar ve sevgiler.

Abdurrahman Balcılar

Twitter: abdurrahman balcılar@abbalcilar

Mail : ab.balcilar@hotmail.com

Blog: blog.milliyet.com.tr/cansever

Blog: balcilarblog.com

 

 

https://youtu.be/-qW4wGhhUMw

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir