Güllerin Savaşı’da Cihan 2.kez öldü ve Sercan Badur diziden ayrıldı!

TV Programları

Ekran AlıntısıG.S.64.6

Güllerin Savaşı’nda Gülru ile Gülfem savaşı bütün hızı ile devam ediyor. Karısı ile ablası arasında kalan Cihan dayanamadı ve onları savaşları ile baş başa bırakarak, sanki mutlu bir ölümle diziye veda etti. Cihan karakterini can veren Sercan Badur, dizinin Haziran ayındaki sezon finalinde başına kurşun sıkarak intihar etmiş ve resmen ölmüştü. İzleyici diziden ayrıldı derken, Eylül’de yeni sezonda, öldürmeyen Allah öldürmez derler ya, kafasında kurşunla yaşatılmış ve diziye devam etmiştir.

Sercan Badur genç oyuncularımızdan, oyun gücü de oldukça yüksek sanatçılarımızdan biri. Türkan Şoray’ın da gözüne çarpmış, yeni sinema filminde oynatmak istemişti olmadı. Bundan sonraki dizilerinde başarılar dilerim. Yolu açık olsun.

Cihan karısı Gülru’dan kopmuş, ondan boşanmak istektedir. Gülfem’e vurduğu ağır darbe de onu çok üzer. Gülfem de hayata küser, kendi düzenlediği defilesine bile gitmez. Onu teselli etmek ve ayağa kaldırmak Tibet beye düşer.

Gülrü kocası Cihan ile aralarına hemşiresi Sevgi çıtı pıtı kız girmiştir. Gülru Sevgi’nin aşkından şüphe etmiştir. Cihan’a sormuş, net bir cevap alamamıştır.

Cihan’ın gerçekte ablası olmadığının ortaya çıkması, Cihan’ı çok üzmüş, karısı Gülrü ile, sözde ablası Gülfem’in kardeş kavgası beynine kemirmiş, başındaki o kurşun da onu alıp götürmüştü. Cihan’n ani ölümü herkesi perişan eder. Ömer, ambülansın gelmesi ile koşar gelir.

Ekran AlıntısıG.S. 64.5

Ömer’in Cihan’a yaptığı kalp masajı yerli olmaz.

Ekran AlıntısıG.S.64.SON

Gözleri açık giden Cinan’ın gözlerini kapatmak Ömer’e düşer.

Ekran AlıntısıG.S.64.7

Bu son sahneler oldukça duygusal 64.bölümün final sahneleri olur. Başta Gülru, Gülfem, Çiçek ve Ömer gözyaşlarını tutamazlar.

Sercan Badur’un ayrılış sebebinin ekip arasındaki anlaşmazlık olduğu söyleniyor. Ayrıca Barış Kılıç’ın da Damla Sönmez ile anlaşamadığı diziden ayrılacağı konuşuluyor. Başka bir yapımda yer alacağı anlaşmak üzere olduğu söyleniyor. Bence güzel giden bir iş idi. Devam etmeliydi, en azından bu sezon sonuna kadar!

Şimdi ne olacak? Kadroya Kaan Ece, Aslan Kral – Tibet karakteri olarak girdi. İyi de bir oyuncu. Gülfem ile ciddi bir iş rakibi de olsalar, bu kavga onları birbirlerine yaklaştırdı.

Kanal D’nin; baş rollerini Damla Sönmez, Barış Kılıç ve Canan Ergüder’in paylaşıyor. Diğer rollerde; Sercan Badur, Serap Aksoy, Atilla Şendil, Yiğit Kirazcı, Arif Pişkin, Meltem Pamirtan, Berk Yaygın, Münire Apaydın, Zeynep Köse ve Pınar Afşar oynuyorlar. Sevilen dizinin senaryosunu Melis Civelek’in Sırma Yanık’la kaleme aldığı, yapımcılığını Medyapım’ın üstlendiği ve Emre Kabakuşak’ın yönettiği Güllerin Savaşı’da kavga devam ediyor.

Keyifli Seyirler.

Saygılar ve sevgiler.

Abdurrahman Balcılar

Twitter: abdurrahman balcılar@abbalcilar

Mail : ab.balcilar@hotmail.com

Blog: blog.milliyet.com.tr/cansever

Blog: balcilarblog.com

 

Not: Görseller tarafımdan diziden alınmıştır.

 

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir