Çağatay Ulusoy & Leyla Lydia Tuğutlu ile Delibal’ın Bakü gala gecesini de yaptı!

Sinema

CYIxfgrWEAAKQcT

Delibal ekibi Almanya’dan sonra yurt dışı gala gecelerinden ikincisini Azerbaycan Bakü Nizami Cinema Center’da yaptı. İstanbul’dan Bakü’ye uçan ekip, 7 Ocak Perşembe akşamı Türkiye saati ile 17,30’da sinemaseverlerle buluştular.

Geceye Çağatay Ulusoy, Leyla Lydia Tuğutlu ve yönetmen Ali Bilgin katıldı. Tv spikeri Azeri şivesiyle,  Çağatay için Türkiye’nin meşhur aktörü Çağatay Ulusoy Bakü’ye gelip, sevimli aktör baş rolünü canlandırdığı Delibal filminin gala gecesine katıldı. Gecede Leyla Lydia Tuğutlu ve rejiksör Ali Bilgin katılmışlardır.

CYIfGGAWkAMmFRV

Ulusoy; “Sizlerle birada olmak çok güzel, çok bi şey anlatmayayım, sürprizi kaçmasın. Güzel bir aşk filmi seyredeceksiniz.” Leyla ‘da; “Ben ilk defe geliyorum, hiç yabancılık çekmiyorum. Kardeş Ülke o yüzden çok güzeldi. Mutlaka bir daha geleceğim. Filme ilgili, film çok güzel bir film, normalden çok farklı bir aşk filmi, seyirciyi çok fazla sürpriz beklediğini söyledi.  Daha sonra Ulusoy,  sevenleri ile birlikte hatıra olarak selfie fotoğrafı çekti.

CYMXAe4WwAU6sxR

Seyircilerle birlikte filmi seyreden oyuncular, daha sonra basın toplantısı yapıp, basın mensupları ve izleyicilerin sorularını cevaplandırdılar.

Ekran AlıntısıBAKÜ GALA 1

Ekran AlıntısıDELİBAL BAKÜ.2

Çağatay, çok güzel karşılandıklarını, herkesin çok sıcak olduğunu, kardeş sayıldıklarını, kardeş ülke olduklarını, çok da mutluyuz dedi. Çok da güzel enerjiler aldıkalrını söyledi. Tuğutlu’da filmin Ağustos ayında, bir ayda çektiklerini söyledi. Çok sıcaktı, zor oldu amam keyifli geçti. Çağatay da dövmeleri ile ilgili bilgi verdi. Gerçek olmadığını, sticker olduklarını, sıcakta terledikleri için çok uğraştırdığını söyledi. Sevenleri ile selfie resimleri çektirdiler.

CYIVRWUWcAE3Koo

CYITgRuWMAAf01z

CYIIkBfWkAAkUgP

CYIgGXlUoAEoqnF

CYJNw5hWQAEXv67

CYJRcrOVAAATqui

CYIz30lWkAEv_QO

Çağatay Ulusoy’un yorgun görüntüsünden bazı fanlarının onun hasta olduğunu söyleseler de,  Çağatay kendisine gösterilen ilgiden son derece memnun olduğu gözleniyordu. Ayrıca filme gösterilen olumlu tepkilerden de son derece memnun oldu.

CYIVg5oWcAAUdr1

Bakü galası da bitti. Ekip İstanbul’a döndü. Çağatay Ulusoy bir müddet dinlenip, yorgunluğunu attıktan sonra belki de yurt içinde birkaç şehrimizde de gala gecelerine katılabilir. Daha sonra da Şubat ayı içinde reklam film çekimlerine hazırlanacak. Hangi firmanın, ya da ürünün reklam yüzü olacağı sevenleri tarafından merakla bekleniyor. İmajda değişiklik olur mu? Tanıtımını yapacağı ürüne göre ben imaj değişikliği bekliyorum. Saçlar kısalabilir, sakal kesilip, sakallı  hal Delibal filmde de  kalabilir. Bekleyip göreceğiz.

Delibal sinema filmi Çağatay Ulusoy’un vizyonunu geliştirdi. Oyunculuktaki üstün başarısı kendine güvenini arttırdı. O artık dizilerin aranan adamı durumunda. Sevenleri Eylül 2016’ı şimdiden iple çekmeye başladı.

Delibal‘ın 2 haftada 695 bin gişe yapmış.  Filme olan ilgi artarak devam ediyor. Çok daha iyi yerlere gelecektir.

İyi Seyirler.

Saygılar ve sevgiler.

Abdurrahman Balcılar

Twitter: abdurrahman balcılar@abbalcilar

Mail : ab.balcilar@hotmail.com

Blog: blog.milliyet.com.tr/cansever

Blog: balcilarblog.com

 

Not: Görseller Çağatay Ulusoy Twitter sayfasından alınmıştır.

 

 

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir