Çağatay Ulusoy & Serenay Sarıkaya / Şaklaban bunlar ya…

Magazin

KategoriMagazin

 

Çağatay Ulusoy & Serenay Sarıkaya / Şaklaban bunlar ya...

 

Biraz önce Galatasaray – Eskişehir maçını televizyonda izledim, malumunuz Galatasaray maçı 3-0 aldı. Çok güzel bir maç oldu, çok da keyif aldım. Twitter’ a bir göz attım. Çağatay Ulusoy ve Serenay Sarıkaya‘nın Uludağ’da çekilmiş fotoğraflarını görünce gülmekten kendimi alamadım. Şaklaban bunlar ya, dedim, kendi kendime. Aynen yaramaz çocuklar gibiler, siz ne dersiniz?

Şu fotoğrafa bakıp da gülmeyecek, “Ne tatlılar ya…” demeyecek kimse tanımıyorum. Kahveler içilmiş, güzel bir sohbet anı. Medcezir dizi çekimlerinden bir sahne olduğunu tahmin etmiyorum. Set arası bir dinlenme anı olsa gerek.

Günün yorgunluğunu atmak, baş başa bir kahve içme keyfi bu. Ağızlar açılmış, diller dışarda. Bu da onların keyifli anı. Hele bir de kahve fallarını baktırsalardı, geleceklerini de öğrenirlerdi. Bilmem Uludağ’da falcı kadın var mı?

Çağatay ve Serenay, Medcezir dizisinde çok iyi bir ikili oluşturdular. Her ikisi de çok tatlı. Zaten yakaladıkları bu ahenk onların çok sevilmelerine neden oldu. Çağatay’ı ” Adını Feriha Koydum” dizisinden herkes biliyor ve tanıyor. Serenay’ı “Lale Devri” dizisinden tanısak da, Medcezir’deki kadar sükse yapmamıştı. Çok cana yakın, sempatik ve de dizide çok içten oynuyor. Çağatay’ın sempatikliği de bambaşka. Dizi aşkını Mira ile Yaman olarak yaşıyorlar, Gerçek hayatta sevgililermiş. Bunu zaten hiç kimseden saklama gereğini duymuyorlarmış.

Çağatay Ulusoy’un dil çıkarma huyu çocukluğundan mı geliyor dersiniz?

cagatay ulusoy kucukluk foto (10)-21a

Bu fotoğrafın internette tıklanma rekoru kıracağını tahmin ediyorum. Şu günlerde Medcezir’in Sosyal medyada Facebook’taki hayran sayısı 2 milyonu geçmiş. Bu bir rekormuş.

Gömülü resim için kalıcı bağlantı

Bu tatlı şaklabanların Medcezir dizisinde, Mira – Yaman aşkındaki mutlulukları, izleyiciyi de keyif veriyor. Özel hayatları ile ilgili pek laf söylemek istemiyorum, kendileri bilirler diyorum.

Ama, görünen köy kılavuz istemez.

Haftaya, Star Tv.de hem de 14 Şubat Sevgililer Günü‘nde, 22. bölüm ile ekranlarımızda olacaklar. Ay Yapım‘ın izleyiciye sevgililer günü armağanı olacak bu bölüm.

Saygılar, sevgiler.

Abdurrahman Balcılar

Twitter: abdurrahman balcılar@abbalcilar

Mail : ab.balcilar@hotmail.com

Blog: milliyet.com.tr/cansever

Not: Görseller internetten, Medcezir resmi Twitter sayfasından alınmıştır.

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir