Çağatay Ulusoy yeni dizisi Eylül 2016’a kaldı; 6 Ay Amerika’da!

TV Programları

CXjePQlWsAArF3s

Çağatay Ulusoy, sinema filmi DELİBAL’ın gala gecelerinde koşuşturmaktan yorgun düştü. Ama bu yorgunluğunu tek dindiren şey, sevenlerinin kendisini gösterdikleri olağanüstü ilgi oldu.

Önce 20 Aralık’ta Zorlu Gösteri Merkezinde, sonra Antalya’ya uçtu ve Antalya gala gecesini yaptı. Daha sonra karayolu ile Eskişehir’e gitti, Özdilek Alışveriş Merkezi’nde sevenleri ile gala gecesinde birlikte oldu. Sıra yurt dışına gelmişti. Partneri Leyla Lydia Tuğutlu ve Yönetmen Ali Bilgin ile Almanya’da önce Sututtgrat’ta gala yaptı, sonra da Berlin’e geçtiler, olağan üstü bir ilgi ile karşılandı. Sevgi seli altında ezilme tehlikesi geçirdi, sevenleri neredeyse onu parçalayacaklardı. Bu ilgi karşısında Çağatay’ın gözleri dolduğunu gördük. Yeni yılı Almanya’da geçirecek daha, sonra 4 Ocak İzmir, 7 Ocak’ta Azerbaycan Bakü gala gecesine katılacak.

Ocak ayında Türkiye’de işi bitince tekrar Amerika’ya Los Angeles’e gidecekmiş. Bu da demek ki, Çağatay’ın yeni dizisi Eylül 2016 yeni sezona başlayacak. Sevenleri onu 8 ay göremeyecek. Yeni oynayacağı dizi de Eylül 2016 yeni sezona kaldı.

gq dergi

Ulusoy GQ Türkiye Ocak sayısında Burak Kuru ile yaptığı röportaj arasında şöyle diyor: Her şeyin başı kariyer olduğunu söyleyen Çağatay, eleştirilere açık olduğunu, yeni bir sayfa açmış hayatında artık ve hiçbir şeyin tadını kaçırmasını istemiyor. Amerikan rüyasını yaşamayı hedefliyor: “Amerika planım çok uzun zamandır var. Dört-beş sene önce bir boşluk bulsam da gitsem, dili geliştirsem diye düşünüyordum. Çünkü yaşamak lazım orada. 2,5 aydır oradayım.Daha yeni yeni alıştım yaşamaya, kültürüne: yeni yeni çevre edindim. Profesyonel eğitim alıp aktörleri hazırlayan kurslara gidiyorum. Bu sene ev alacağım. Uzak gelecek planı olarak, bir ayağım orada olmasını istiyorum. İş yapmaya buraya geleceğim, yaşamak için oraya döneceğim.” diye anlatıyor.

senem aydın

Çağatay Ulusoy, 30 Aralık Çarşamba günü Milliyet – Cadde ekinde Senem Aydın’a Eskişehir galası arasında verdiği röportajda: “Yeni dizi başlayana kadar Amerika’dayım” Demiş.

Senem Aydın : Bundan sonra neler yapacaksınız?

Çağatay Ulusoy : Üç aydır Amerika’daydım, galalar için döndüm. Yeni dizi başlayana kadar orada kalmayı düşünüyorum. Hem oyunculuk ve dil eğitimi hem de biraz kafamı rahatlatmak adına gittim.

Senem Aydın : Amerika’da geçirdiğiniz süreç ne kattı?

Çağatay Ulusoy : Uzun zamandır ilk defa kendimle bu kadar baş başa kaldım. Medcezir’den hemen sonra sinema filmini yaptık. Hiç tatil yapmamıştım. Uzaklaşmak iyi geldi.

 

COpQ0QkWcAAZP90

Çağatay Ulusoy Los Angeles’ten bir arkadaşına attığı mesajda: “Gelmek için gün sayıyorum.” yazmış.

Oradaki arkadaşı da neler anlatıyor bizlere:

CWprAyoWUAEoGyz

6

Artık Çağatay Ulusoy kafaya koymuş, iş için Türkiye’de… Tatil ve yaşamak için Amerika’da (Los Angeles – Santa Monica). Santa Monica, Okyanus kenarında bir sahil kasabası.

DELİBAL 4

Çağatay Ulusoy, son oynadığı sinema filmi Delibal ile yeri-göğü salladı. Hem oyunculuğu ve yürekten söylediği ‘Mutlu Sonsuz’ parçası ile geleceğin starı olduğunu ilan etti.

Ne yapsa yeri ve hakkıdır. Nerede yaşamak isterse…  İstanbul veya Los Angeles (Santa Monica) .

Karar kendisinin… Unutma ki, binlerce sevenin Türkiye’de… Senden beklentileri daha çok var. Senin de vereceklerin…

Koş Çağatay koş, sadece Pasifik Okyanus sahillerinde değil. Cennet vatanımızın sahillerini de unutma…

Netice olarak, Çağatay Ulusoy’un Ay Yapım ile dizi anlaşması yapıldı. Ocak ayında yayınlanacağı düşünülürken, Delibal film gala geceleri nedeniyle, durum Eylül 2016 yeni sezona kaldığını gösteriyor. Ulusoy’un konuşmalarından onu anlıyoruz. Net bir açıklama yok ama, yeni sezonda çok değişik bir dizi ile seyircisinin karşıısnda olacak. Bu romantik komedi de olabilir. Delibal filminin oldukça ses getirmesi, filmde söylediği, Sezen Aksu’nun ‘Mutlu Sonsuz’ şarkısını yorumundan dolayı şarkıcılığı da ön plana çıkti. Ay Yapım’ın YouTube’dan şarkının klibi 2 milyon 325 binin üstünde tıklanmış ve dinlenmiş. Şu günlerde sosyal medyada en popüler oyuncu, daolayısıyla Ay Yapım’ın en gözde oyuncularıdan biri olarak gözüküyor.

Saygılar ve sevgiler

Abdurrahman Balcılar

Twitter: abdurrahman balcılar@abbalcilar

Mail : ab.balcilar@hotmail.com

Blog: blog.milliyet.com.tr/cansever

Blog: balcilarblog.com

 

Not: Kaynak haber ve görseller; GQ Türkiye Dergi röportajı, Milliyet-Cadde gazete röportajı-Çağatay Ulusoy Twitter Sayfası.

 

 

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir