Kara Sevda: Kemal Tehlikenin Kıyısında!

TV Programları

Kara Sevda 12.Bölüm 81

Ay Yapım imzalı, Burak Özçivit ve Neslihan Atagül’ün rol aldığı, her Çarşamba milyonları ekran başına toplayan Kara Sevda’nın bu akşam yayınlanacak bölümünde, Nihan’a özgürlüğünü geri vermek için Kemal’in kendini attığı tehlike ekrana gelecek.

 

Kara Sevda’nın yeni bölümünde neler olacak?

 

Nihan’ın “o gece”ye dair sırrını çözebilecek flaşdisklerin Galip’te olduğunu gören Kemal, planlarını değiştirir. Nihan’ı özgürlüğüne kavuşturmak için çok riskli bir yol izlemeye karar verir. Nihan için bütün tehlikeleri göze alır. Nihan ise Kemal’in başının daha fazla belaya girmesini engellemeye kararlıdır. Öte yandan Kemal’in planlarından habersiz, Emir de babasının elindeki flaşdiskleri geri almak için doğru zamanı bekler.

 Kara Sevda 12.Bölüm 84

Nihan ve Önder, Kemal sayesinde Emir’in hayattaki en zayıf noktasını öğrenir. Nihan Emir’e dair soru işaretlerinin peşine düştüğünde karşısına yepyeni bir sonuç çıkar. Zeynep’i Emir’den korumak için harekete geçer.

 Kara Sevda 12.Bölüm 80

Emir’in büyüsüne her geçen gün daha çok kapılan Zeynep, Salih’le ilişkisini bitirir. Aile içinde yeni bir şok yaşanırken, Kemal kardeşinin hayatındaki tehlike sinyallerini hisseder. Tarık, sırf Kemal’i hayatlarından uzak tutabilmek için, Zeynep’in yanında olur. Tarık, kardeşini nasıl bir tehlikeli ittiğinin henüz farkında değildir.

 

İmza yetkisi alındıktan sonra Emir, Kemal’le şirkette ilk kez karşı karşıya geldiğinde, Kemal’le aralarındaki savaşı büyütecek bir restleşme yaşarlar.

 

Kemal, Nihan’ın hayatına mal olan sırrı çözmek için planlarını adım adım uygular. O geceye dair bütün gerçekleri öğrenmesine bir adım kala, Kemal’in Nihan’a olan aşkı en büyük sınavı olarak karşısına çıkacaktır.

 

Hilal Saral’ın yönetmenliğini, Anıl Eke, Özlem Yılmaz ve Burcu Görgün’ün senaristliğini üstlendiği Kara Sevda bu akşam saat 20.00’da Star TV’de ekrana gelecek.

Keyifli Seyirler

Saygılar ve sevgiler.

Abdurrahman Balcılar

Twitter: abdurrahman balcılar@abbalcilar

Mail : ab.balcilar@hotmail.com

Blog: blog.milliyet.com.tr/cansever

Blog: balcilarblog.com

Not: Haber ve görseller Ay Yapım – Perona Sanat Basın Bülteninden alanmıştır.

 

Kara Sevda Yeni Bölüm Tanıtımı: https://www.youtube.com/watch?v=ZOwoJAUE4DA

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir