Orhan Gencebay, Çağatay Ulusoy’u evine yemeğe davet etmiş!

Magazin

çağatay - gencebay

Her sabah Twitter’da sörf yapmak en büyük hobim oldu. En taze haberleri görüyor ilgimi çekenleri okuyorum. Böylece sosyal medyada olup bitenlerden haberdar oluyorum.

Çağatay Ulusoy vizyona giren yeni sinema filmi Delibal nedeniyle ile en çok Twitter’da yer alanlan sanatçılarımızdan biri. Benim de takipçilerim büyük çoğunluğu Çağatay Ulusoy fanı olmaları nedeniyle, her haberi gözüme sokuyorlar.

Önceki gün Orhan Gencebay eşi Sevim Emre ve Bülent Ersoy birlikte paylaştıkları masaya: Sinan Akçıl, Mustafa Sandal, Oktay Kaynarca ve Çağatay Ulusoy masayı ziyaret ederek Orhan babaya sevgi ve saygılarını iletmişler.

 

CXS5IgrWsAA2uha

Orhan Baba’nın Çağatay hayranı olduğunu bilemem ama, “Eve de beklerim evladım” diyerek evine çağırması hayli ilgimi çekti. Anlaşılıyor ki Orhan Baba, Delibal filminde söylediği, klibini çektiği ‘Mutlu Sonsuz’ şarkısını dinlemiş ve sesini beğenmiş. Ayrıca güfte bestenin Sezon Aksu’ya ait olması faktörü de var.

Gencebay, “Senin hayranınım” dediği Çağatay Ulusoy’a önce yaşını sormuş, sonra da evine yemeğe davet etmiş.

Bir gün Çağatay Ulusoy’ın Orhan Gencebay ile bir şarkıyı düet yaparlarsa şaşırmayalım. Çağatay Ulusoy, Sezen Aksu ile bir parçayı düet yapabileceğini zaten söylemişti.

Brovvo Çağatay, sen oyunculuğunla, sesinle yediden yetmişe, sade vatandaştan, en ünlü sanatçılarımızın dikkatini çektin. Bunun için ayrıca tebrik ederim.

 

Saygılar ve sevgiler.

Abdurrahman Balcılar

Twitter: abdurrahman balcılar@abbalcilar

Mail : ab.balcilar@hotmail.com

Blog: blog.milliyet.com.tr/cansever

Blog: balcilarblog.com

 

Not: Haber ve görsel Çağatay Ulusoy resmi Twitter sayfasından alınmıştır.

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir