Kara Sevda’da romantik mola‏ – Kemal ile Nihan Delibal Filminde!

Sinema

Kara Sevda 11.Bölüm 111

” İKİ SAATLİĞİNE ZAMANI DURDURMAK İSTER MİSİN?”

KARA SEVDA’DA ROMANTİK MOLA

Ay Yapım imzalı Kara Sevda’nın bu hafta yayınlanan bölümüne Nihan ve Kemal’in sinema kaçamağı damgasını vurdu. Kavuşamayan aşıklar Kemal ve Nihan, sıkıntılarından biraz olsun uzaklaşmak için oynadıkları romantik oyun sayesinde sinemaya gitme fırsatı yakaladı.  Herkesten uzakta baş başa kalan aşıklar,  sinemada Delibal’ı izleyerek zamanı iki saatliğine durdurdurdular.

Kara Sevda 11.Bölüm 115

Çağatay Ulusoy hayranlarının heyecanla beklediği sahneler, sosyal medyada da gündem yarattı. Delibal’ın evlenme teklifi sahnesinin gösterildiği bölümde Çağatay Ulusoy’un bu sahnede söylediği “Senin bütün ömrüne talibim” sözü büyük ilgi gördü.

Kara Sevda 11.Bölüm 121

Baş rollerini Çağatay Ulusoy ve Leyla Lydia Tuğutlu’nun paylaştıkları, iki gencin tutku dolu ve sıra dışı aşk hikayesini konu alan Delibal, Kemal (Burak Özçivit) ve Nihan’a (Neslihan Atagül) bir süreliğine romantik bir mola vererek, her şeyi unutturdu.

DELİBAL (1)

Yönetmenliğini Hilal Saral’ın üstlendiği, senaryosunu Özlem Yılmaz, Anıl Eke ve Burcu Görgün’ün yazdığı Kara Sevda her Çarşamba 20:00’de Star TV’de.

Böylece bir dizi içinde, bir sinema filminin reklamı yapılmış oldu. Ay Yapım kendi dizisi içinde, kendi yapımcısı olduğu Delibal sinema filmini milyonlara duyurmuş oldu.

Delibal yarın (25 Aralık) tüm sinemalarda gösterime giriyor. Milyonların sabırsızla beklediği DELİBAL seyircisi ile buluşuyor.

İyi seyirler.

Saygılar ve sevgiler.

Abdurrahman Balcılar

Twitter: abdurrahman balcılar@abbalcilar

Mail : ab.balcilar@hotmail.com

Blog: blog.milliyet.com.tr/cansever

 

Kara Sevda – Delibal Sahnesi:

 

 

https://www.youtube.com/watch?v=qDpdDUjSv1c

 

Not: Haber ve Görseller, Ay Yapım – Persona Sanat Basın bülteni.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir