Medcezir, Çağatay Ulusoy’u Hollywood’a taşıyor!

TV Programları

09 Ekim ’13

Kategori
TV Programları
Medcezir, Çağatay Ulusoy'u Hollywood'a taşıyor!

 

Star TV.in fenomen dizisi “Medcezir” 4 bölüm gösterildi. Önümüzdeki hafta 18 Ekim Cuma akşamı 5.ci bölümü gelecek ekranlarımıza. İlk bölümün gösterimden sonra büyük yankı uyandırmış, ilk bölümü Star TV sitesinde 1.182.000 kez izlenerek rekor kırmıştır. Diğer bölümleri de izlenme rekorları kırıyormuş.

Dün atılan twitlerde, aşağıdaki haber dikkatimi çekti.

Kocamag.com. İnternet sitesinin haberine göre; “Medcezir” dizisinin orijinali “The O.C”nin yapımcıları Çağatay Ulusoy’u takip ediyor.

Dizi henüz başlamadan Türkiye’ye gelerek “Medcezir” teftiş eden Warner Bros. Yetkilileri Çağatay Ulusoy ve Serenay Sarıkaya’ya hayran kalmıştı.

Yetkililerin bu iki ismi takibe aldığı ve yurtdışı projelerinde bu iki ismi kullanabileceği öğrenildi.

Kısaca Çağatay Ulusoy’a Hollywood kapısı açıldı.

Haber aynen böyle. Haydi hayırlısı diyelim.

Çağatay Ulusoy bundan takriben iki yıl önce (26.11.2011) kendisiyle yapılan, Show Kulüp röportajında bakın neler söylemiş. Kendisine soru soran Muhabir; Hangi ödülleri almak istersiniz, Hedefleriniz nelerdir? Sorusuna, “Oscar” diye cevap vermiş ve eklemiştir. “Yani tabii hayal, görüyorum arada bir rüyalarımda falan da yani.” Muhabirin Oscar alabilmek için yurtdışına açılman lazım Çağatay, var mı böyle bir projen?

“Yurtdışına bir 4 sene sonra falan çıkmayı düşünüyorum. Planlarım var, bir takım işlemleri tamamladıktan, eğitimlerimi tamamladıktan sonra, gidip o taraf da bir, farklı kültürler, farklı vizyonlar adına, orda da kendimi geliştirmek istiyorum.”

Muhabir; Madem yurtdışından açıldı konu, o zaman hemen soralım. Var mı yurtdışından birlikte oynamak istediğin bir oyuncu?

Ecdi Tiçır, Robert De Niro. Başlıca isimlerdir. Kadın oyuncu yok mu diye sorar muhabir.  Angelina Jolie beğenirim mesela.”

Muhabir, onunla bir öpüşme sahnesi olsa diye sorar.

“Oyunculuk için ise, tabii niye olmasın, oyunculuksa yaparız.” Diye cevap verir Çağatay.

Çağatay Ulusoy, yukarıdaki röportajda ki hayallerini kavuşabilecek mi?

Şu sıralarda başını ağrıtan o adını bile anmak istemediğim olay var. Kasım sonu ilk duruşması olacakmış. Adalete intikal etmiş bir olay. Bu konuda, bizlerin yorum yapmasının yanlış olduğunun bilincindeyim. Çağatay pırlanta gibi bir insan, Tanrı’dan dilerim bu işten aklanarak çıkacaktır. Türk Adaleti en doğru kararı verecektir. Benim Adalete ve Türk hâkimlerine güvenim tam. Bu dava nedeniyle yurtdışı çıkma yasağı var. Mahkeme neticesinde, inşallah beraat eder ve yasaklar kalkar, hayallerini gerçekleştirmek için yurtdışına çıkabilir.

Medcezir ile çok güzel bir yola girdi Çağatay Ulusoy. Serenay Sarıkaya ile uyum tam. Her ikisi de çok başarılı. Bu sezonun süper dizisi hangisi derseniz, hiç düşünmeden “Medcezir” diyorum.

Yolun ve şansın açık olsun Çağatay Ulusoy. Binlerce sevenin seninle tek yürek, hep seninle beraber, başarılarını alkışlamak için arkandalar, Unutma…

Sizlerin de, alkışlanacak başarılarınız olması dileklerimle.

Saygılar, sevgiler.

Abdurrahman Balcılar

Twitter: abdurrahman balcılar@abbalcilar

Face : ab.balcilar@hotmail.com

Blog: milliyet.com.tr/cansever

 

Not: İzinsiz yazıdan alıntılar yapılması ya da kaynak belirtilmeden aynen yayınlanması yasaktır.

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir