Delibal: Çağatay Ulusoy ve tüm kadronun katılımı ile gala gecesi yaptı!

Sinema

delibal-filmi-galasini-yapti-4

Dün akşam (20 Ağustos Pazar) Zorlu Performans Sanatları Gösteri Merkezinde tüm Delibal filminin oyuncu kadrosunun katılımı ile basına ve ünlü simalara filmin gösterimi yapıldı. Başta baş rol oyuncuları Çağatay Ulusoy ve Leyla Lydia Tuğutlu‘nun yanımda diğer oyuncuları da katıldı. Çağatay’ın Medcezir ekibinden arkadaşlarının yanı sıra bir çok ünlüyü bir araya getirdi.

Ay Yapım’ın davetlisi olarak benim de katıldığım gecede, Tuba Büyüküstün ve eşi Onur Saylak, Hatice Şendil ve eşi Burak Sağyaşar, Beğüm Kütük, Cansu Dere, Derya & Ferhan Şensoy, Kıvanç Kasabalı, Medcezir ekibinden Barış Falay ve eşi, Hazar Ergüçlü, Can Gürzap, Metin Akdülger, Cenk Kangöz, Ecem Akbil, Çağatay’ın eski arkadaşları Alper Saldıran ve İsmail Filiz, Ağabeyim dediği Kenan İmirzalıoğlu ve arkadaşı Sinem Kobal katılanlarda gözüme çarpanlardı.

Filmin sonunda Kenan İmirzalıoğlu Çağatay’a yanaklarını okşayarak filmdeki başarısından dolayı kutladı.

çağatay-kenan

Masalları aratmayan, sıra dışı bir aşk filmi ama, ezber bozan cinsten. Barış Ayaz (Çağatay Ulusoy) uçlarda yaşadığı hayatından kesitler veriyor. Bazen güldüren, bazen düşündüren ve ağlatan bir film. Burada filmi anlatmak istemiyorum. Zira 25 Aralık Cuma günü bütün sinemalarda vizyona çıkacak. Sadece seyredilmesi gereken bir film olduğunu söylüyorum. Çağatay Ulusoy’un gerçek sesinden dinlediğimiz Sezen Aksu‘ya ait “Mutlu Sonsuz” şarkısı filmden ip uçları veriyor. Ayrıca Leyla Lydia Tuğutlu’nun “Love me” şarkısı da öyle. Ali Bilgin’in ilk sinema yönetmenliğini yaptığı filmde, Çağatay’ın  canlandırdığı Barış’ın karakteri arıza diyerek herkesi güldürdü. Ay Yapım bu film için hiç bir masraftan kaçınmamış.

DSCN0145

Delibal’ın yönetmeni Ali Bilgin, başrol oyuncuları Leyla Lydia Tuğutlu ile Çağatay Ulusoy bir arada.

DELİBAL GALA-1

Çağatay’ın ikinci sinema filminde canlandırdığı Barış karakterinde gösterdiği performans övgüye değer. Çağatay rolü oynamamış bizzat yaşamış.  Ben Leyla Lydia Tuğutlu’yu da Füsun karakteri olarak çok başarılı buldum.

Kırmızı halı sahneye çıkan filmin oyuncuları, basın mensuplarının sorularını cevap verdiler. Yoğun kalabalık misafirler kokteyl sonrası sinema salonuna geçtiler. Perde açılmadan yönetmen Ali Bilgin, Çağatay Ulusoy ve Leyla Lydia Tuğutlu sahneye çıkıp, kısa kısa konuşma yaptılar.

delibal gala-8

Ulusoy giydiği borda takım smokin ile oldukça yakışıklı ve bey efendiydi ve karizması yerindeydi. Çağatay yaptığı kısa konuşmada, Yoğun çalışma saatlerinden dolayı görüşemediği dostlarını gördüğü için mutlu olduğunu söyledi, gelen herkese teşekkür etti. “Umarım keyifli iki saat geçirirsiniz, umarım ruhumuzu ve yüreğimizi katıp yaptığımız işi siz de hissedersiniz! Umarım o duygu size de geçer.” Daha sonra yerlerine oturan oyunculardan sonra filme geçildi. Ara vermeksizin filmi bir solukta izledik. Filmin sonunda herkes ayakta alkışladı.

Filmden önce Delibal’ın oyuncu kadrosu bir arada basın mensuplarına poz verdiler.

DELİBAL GALA-5

Filmin gala gecesi yapıldı, şimdi sıra 25 Aralık Cuma izleyicide… Ben çok beğenilecek ve de çok olumlu tepkiler alacaktır diyorum.

delibal afiş--

Hayırlı gişeler, seyircin ve hasılatın bol olsun DELİBAL… Önümüzdeki yıl Çağatay Ulusoy filmdeki performansından dolayı mutlaka bir ödül alacağını tahmin ediyorum.

İyi Seyirler. Unutmayın film sinemada izlenir.

Saygılar ve sevgiler.

Abdurrahman Balcılar

Twitter: abdurrahman balcılar@abbalcilar

Mail : ab.balcilar@hotmail.com

Blog: blog.milliyet.com.tr/cansever

Blog: balcilarblog.com

 

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir