Kara Sevda dolu dizgin gidiyor!

TV Programları

   Kara Sevda 10.Bölüm 110

KARA SEVDA TT LİSTESİNDE!

İZLEYİCİ EMİR KOZCUOĞLU’NUN KARANLIĞINI SEVDİ

NİHAN VE KEMAL DÜĞÜMÜ ÇÖZMEYE YAKLAŞTI

Ay Yapım imzalı Kara Sevda’nın en heyecanlı bölümlerinden biri dün yayınlandı. Nihan’ın Kemal’e, Emir’le kardeşi için evlendiğini açıklaması ve Emir’in saplantılı aşkıyla yaptıkları sosyal medyada da gündem yarattı. Kara Sevda ve Emir Kozcuoğlu etiketleri, dün akşam sosyal medyanın en çok konuşulan başlıklarından biri olarak TT listesine girdi.

Kara Sevda 10.Bölüm 106

DEMET AKALIN DA KARA SEVDA’LI

Yayınlandığı ilk bölümden beri, Nihan ve Kemal’in kavuşmasını isteyen izleyici, bu arzularını sosyal medyada dile getirdi. Nihan’ın gerçekleri söylemesini bekleyenler arasında ünlü isimler de vardı. Sosyal medyanın en etkin ünlülerinden biri olan Demet Akalın da heyecanını “Ayyy oh be sonunda söyledi” paylaşımıyla dile getirdi. Demet Akalın’ın paylaşımı, Kara Sevda izleyicilerinden pek çok beğeni ve yorum aldı.

Kara Sevda 10.Bölüm 111

Kemal ve Nihan’ın imkansızlıklarla dolu aşkının önündeki tek engel olan Emir, en az Nihan ve Kemal aşkı kadar izleyicinin ilgisini çekmeye devam ediyor. Uzun süredir Nihan ve Kemal’in bir araya gelmesini bekleyen seyirci, dün gece bu beklentisini sosyal medyada paylaştı ve bu aşka engel olan Emir’e olan hislerini de paylaşarak Kara Sevda’yı ve Emir Kozcuoğlu’nu tt listesinin üst sıralarına taşıdı. Gerçekten Kaan Urgancıoğlu oyun gücüyle dizide göz dolduruyor.

Kara Sevda 10.Bölüm 75

Kara Sevda’nın heyecan dolu yeni bölümü 23 Aralık Çarşamba gecesi Star Tv ekranlarında.

 

https://www.youtube.com/watch?v=-QznwVfRmpE

Kara Sevda’ya izleyici de tutuldu. Dizi süper, dolu dizgin gidiyor. TRT1’in Diriliş Ertuğrul’un peşinde 2.sırada yer alıyor.

Keyifli Seyirler.

Saygılar ve sevgiler.

Abdurrahman Balcılar

Twitter: abdurrahman balcılar@abbalcilar

Mail : ab.balcilar@hotmail.com

Blog: blog.milliyet.com.tr/cansever

Blog: balcilarblog.com

 

Not: Haber ve görseller Ay Yapım-Perona Sanat Basın Bülteninden alınmıştır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir