İbrahim Çelikkol’un “Kördüğüm” yakında Fox Tv’de başlıyor!

TV Programları

Ekran Alıntısıkördüğüm.kp.1

Bu sabah Fox Tv‘e haberlerini izlerken reklam arasında dönen fragman dikkatimi çekti. İbrahim Çelikkol‘dan yeni bir dizi, Kördüğüm’ün ilk tanıtımını gördüm. Dizide Belçim Bilgin ile baş rolü paylaşıyormuş. Halbuki bu dizide daha önceleri, Serenay Sarıkaya ile Farah Zeynep Abdullah’ın partner olarak adı geçiyordu.

Endemol Türkiye‘nin yapımcısı olduğu Kördüğüm’ün ilk bölümleri Ömer Faruk Sorak tarafından İtalya Milano’da çekilmiş. Dizinin fragmanından konusu hakkında pek ip ucu elde edemedim ama, iddialı bir hikayesinin olduğu söyleniyor.

Baş rollerini İbrahim Çeklikkol, Belçim Belgin ile birlikte, Naz Elmas ve Alican Yücesoy da oynuyormuş. İbrahim Çelikkol’un bölüm başına 70 Bin Lira alacağı söylenen dizinin ilk bölümlerinin çekimi, yurt dışı olması nedeniyle oldukça maliyetinin oldukça yüksek olduğu belirtiliyor.

Ekran Alıntısıkördüğüm 2

Belçim Bilgin’in idealist çocuk doktoru ‘Naz’a, İbrahim Çelikkol’un güçlü ve gözü kara iş adamı ‘Ali Nejat, Milano’da tanışırlar.

Ekran Alıntısıkördüğüm 3

Alican Yücesoy’un otomobil tutkunu, dürüst ve hayalperest ‘Umut’a hayat veriyor.

Ekran Alıntısı kördüğüm.4

Rojda Demirer ve Naz Elmas gibi isimlerin de yer alacağı yapımda yer alan davet sahnesi için Esma Sultan Yalısı iki günlüğüne kapatılırken çekimlerin yapıldığı yapımda 200′e yakın figüran rol aldı.

Ekran Alıntısıkördüğüm 6

30′dan fazla son model otomobil kullanıldı. Genel yönetmenliğini Ömer Faruk Sorak’ın üstlendiği Kördüğüm’ün 2016 Ocak ayında yayın hayatına başlaması bekleniyor.

Ekran Alıntısıkördüğüm 1

1982 İzmit doğumlu olan sinema ve dizi oyuncu İbrahim Çekikkol’u, yanılmıyorsam 2011 yılda Karadağlar dizisinde seyretmiş, Gül Ali karakteri olarak performansını çok beğenmiştim. Daha sonra 2013 – 2014 sezonunda Merhamet dizisinde izledim. ‘Kördüğüm’ dizisindeki performansını merakla bekliyorum.

Uzun soluklu bir yapım olması dileklerimle…

Saygılar ve sevgiler.

Abdurrahman Balcılar

Twitter: abdurrahman balcılar@abbalcilar

Mail : ab.balcilar@hotmail.com

Blog: blog.milliyet.com.tr/cansever

Blog: balcilarblog.com

 

İzlemeyenler için Kördüğüm’ün tanıtım fragmanı:

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir