Hayat Mucizelere Gebe, Kanal D’nin yeni dizisi tutar mı?

TV Programları

Hayat Mucizeler Gebe

Baş rollerini Hande Ataizi, Damla Colbay, Yiğit Dikmen, Yusuf Akgün, Erkan Sever, Burcu Binici ve Işıl Yücesoy’un oynadığı “Hayat Mucizeler Gebe”, geçtiğimiz pazar akşamı Kanal D ekranlarına geldi. Reytingleri pek de parlak olmasa da ilginç bir dizi, ben tuttum. İnşallah izleyici de ilerleyen bölümlerde tutar.

Yapımını Medyapım, yapımcılığını Fatih Aksoy’un üstlendiği, yönetmenliğini Kerem Altuğ’un yaptığı, dizinin senaryosunu Meryem Gür kaleme alıyor.

İnci tanesi gibi bir torun, deli dolu bir anne, pamuk gibi bir anane.. Peki, mucize bunun neresinde? İnsanlık için küçük ama onlar için büyük hatada mı yoksa doğacak bebekte mi? Kanal D’nin yeni bombası “Hayat Mucizelere Gebe” her Pazar saat 21:00’de Kanal D’de!

Tek arzusu öğretmenlik atamasını alıp mesleğe başlamak ve sevdiği adamla evlenmek olan İnci’nin tıbbı bir kaza sonucu hayatının bir anda altüst olmasını konu olan dizinin genel hikayesi şöyle;

İnci, rutin bir muayene için gittiği jinekolog tarafından yanlışlıkla yapılan suni döllemeyle hamile kalır. Üstelik zerk edilen numuneler çalıştığı otelin sahibi Engin Akarcalı’ya aittir ve kanser tedavisi görmüş genç adamın baba olabilmek için bu son şansıdır. Bu olay İnci için olduğu kadar, annesi Süheyla, anneannesi Esma, evlenmek üzere olduğu komiser Serhat için de şoke edicidir. İnci zamanla hayatın mucizelere gebe olduğunu ve onun gücüne karşı koyamayacağını anlayacak, kendisi ve bebek için en doğru kararı vermeye çabalayıp duracaktır.

Hande Ataizi:

563b206204207 hande

Dizide ‘Süheyla’ karakterini can veriyor. 40-45 yaşlarında güzel, çekici, cilveli, ışıl ışıl ve yaşam dolu bir kadındır Süheyla. Genç bir kızken şarkıcı olma hevesine kapılmış, bu uğurda annesiyle savaşmış, o sırada Suat’a aşık olmuş, yaşadığı tutkulu aşkın neticesinde karnında bir bebek ve kırık bir kalple annesinin evine dönmek zorunda kalmıştır. Fakat yaşadığı büyük travmaya rağmen neşesini, hayata tutunma azmini kaybetmemiş, kızını en iyi şekilde büyütmeye çalışmıştır. Her duyguyu abartılı ve coşkulu yaşar. Neşesi de kederi de seyre değer bir kadındır Süheyla.

Işıl Yücesoy:

563b20e2e50 ışıl

‘Esma’ karakterini can veriyor. Yetmişlerin başında, namazında niyazında, tutucu ve tutumlu bir kadın. Taşkınlıktan, dedikodudan hiç haz etmez, mahalleli dedikoducu kadınları sopayla kovalar. Tek eğlencesi televizyon dizileridir. Kızı Süheyla’yı istediği gibi yetiştiremediğine inandığı için torununu kendi düsturuyla büyütmüş, onun başarılarıyla övünmüş ve şeytanın bacağını kırdığını düşünürken hamilelik haberiyle dünyası altüst olmuştur.

Yiğit Dikmen:

563b2165a781b62 yiğit

Yıldızı “Survivor” yarışmasıyla parlayan yeni bir oyuncu. Şimdi “Hayat Mucizelere Gebe”nin ‘Engin’ karakterine hayat verecek. Rol için bakın neler söylemiş. “Hikaye ve karakter çok hoşuma gitti açıkçası. Çok eğlenceli, sıcak bir hikaye… Ayrıca hem kendi içinde hem de etrafıyla yaşadığı çatışmalar sebebiyle, Engin’i oynamanın çok keyifli olacağını düşündüm.”  Otuzlu yaşlarda karizmatik, havalı bir genç adam olan Engin, gençliğini biraz da babasına inat, eğlence dünyasında boy göstermiş, mankenlerle gezip dolaşmış, gününü gün etmiştir. Ancak yakalandığı kanser hastalığı ve tedavisi boyunca karakteri neredeyse tümüyle değişmiştir. Kafasını kurcalayan tek şey bir an önce karısı Didem’den boşanmaktır. İşte bu esnada hayatına İnci ve bebek girer.

Damla Colbay:

563b1f96ae784a inci

‘İnci’ karakterini canlandırıyor. İnci yirmili yaşlarda, neşeli, cıvıl cıvıl, sorumluluk sahibi, planlı programlı bir genç kızdır. Annesi ve anneannesiyle küçük bir mahallede yaşar. Daha 18’indeyken karşılaşıp aşık olduğu Engin tarafından terk edilip iki ay boyunca aşk acısı çekmiş; daha sonra karşılaştığı Serhat’ta aradığı güven duygusunu bulmuş ve onunla evlenmeye karar vermiştir. Öğretmenlik ataması çıkana kadar arkadaşı Ebru’nun çalıştığı otelde garsonluk yapmaktadır.

 

Yusuf Akgün:
563b21cfcbbf34 yusuf
2011-2012 döneminde Hazal Kaya ve Çağatay Ulusoy’un oynadığı Adını Feriha Koydum ve devam dizisi olan Emirin Yolu dizisinde Koray Onat’ı canlandırmış çok da başarılı olmuştu. Daha sonra, Beni Böyle Sev dizisinde oynamıştır. Otuzlu yaşlarda, yakışıklı, dürüst ve efendi bir komiserdir Serhat. Gençliğinde kardeşiyle beraber yaptığı bir hata (küçük bir hırsızlık vakası) sonrasında polis olmaya karar vermiştir. İnci gibi planlı programlı, düzenlidir. İnci ile tanıştığı gün, bu güzel kızda aradığını bulmuş ve kısa sürede onunla evlenmeye karar vermiştir. İnci hamile kaldıktan sonra ise Serhat’ın planlarının yanı sıra karakteri de değişir. İdealist komiser Serhat gider, istemeye istemeye yalanlar söyleyen, hatta İnci’yi geri kazanmaya çalışırken ilişkisini tehlikeye sokacak adımlar atan bir Serhat gelir.
Yiğit Dikmen (Engin), Damla Colbay (İnci) ve Yusuf Akgün (Serhat)
yiğit dikmen

Bana göre keyifle izlenecek bir yapım. Tutar mı diye sorarsanız, tutacak gibi duruyor. İlk bölüm ekranlara geçtiğimiz pazar akşamı geldi. 2.Bölümü de önümüzde Pazar Akşamı 21’de Kanal D ekranlarında olacak.

Keyifli Seyirler.

Saygılar ve sevgiler.

Abdurrahman Balcılar

Twitter: abdurrahman balcılar@abbalcilar

Mail : ab.balcilar@hotmail.com

Blog: blog.milliyet.com.tr/cansever

Blog: balcilarblog.com

 

Not: Haber ve görseller Kanal D, Hayat Mucizelere Gebe dizi sayfasından alınmıştır.

 

https://www.youtube.com/watch?v=11oc9QUA3MY

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir