Kara Sevda’da Nihan ile Kemal ilk kez baş başa!

TV Programları

Kara Sevda 8.Bölüm 122

Ay Yapım imzalı, Burak Özçivit ve Neslihan Atagül‘ün rol aldığı Kara Sevda‘da bu hafta izleyenlerin merakla beklediği romantik sahneler ekrana geliyor. Yeni bölümde ilk kez baş başa kalan aşıkların büyüleyici sahneleri bölüme damga vuracak.

Yeni bölümde; Nihan’ın, Emir’le yaptığı anlaşmalı evlilik nedeniyle ayrı düşen aşıklar yıllar sonra gözlerden uzak bir araya gelecekler. İstanbul’dan uzaklaşan ikili, birbirlerine duydukları aşk ve özlemle, göz yaşlarıyla yeniden sınanacaklar.

Kemal’in Nihan’la baş başa kalabilmek için oynadığı küçük oyun, Nihan ve Kemal’i çocuklarla buluşturacak. Yuvada çocuklarla oynayan Nihan ve Kemal, bir anlığına da olsa, her şeyi unutup, eski mutlu günlerine gidecekler.

Kara Sevda 8.Bölüm 55

Kemal çocuklara yuvada bir şeyler anlatırken.

Kara Sevda 8.Bölüm 49

Nihan; Emir’in Kemal’e zarar vermesinden korkarken, Kemal de sevdiği kadının geçmişte yaşadıklarını öğrenmeye çalışacak.

Kara Sevda 8.Bölüm 62

Dizide; elini kana bulayan kardeşi Ozan’ı kurtarmak için Emir’le evlenmek zorunda kalan Nihan’ın Kemal’e tüm gerçekleri nasıl anlatacağı büyük bir merakla bekleniyor.

Kara Sevda 8.Bölüm 39

Nihan, yaşadığı esir hayatını Kemal’e anlatacak mı?, Nihan’ın evliliğinden şüphe duyan Kemal, gerçekleri öğrenmek için ne yapacak?, Emir, Nihan ve Kemal’in gözlerden uzak bir araya geldiğini öğrenebilecek mi gibi sorular yeni bölümde yanıt bulacak.

Kara Sevda 8.Bölüm 83

Hilal Saral’ın yönetmenliğini, Anıl Eke, Özlem Yılmaz ve Burcu Görgün’ün senaristliğini üstlendiği Kara Sevda 2 Aralık Çarşamba günü (bu akşam) saat 20.00’da Star TV‘de ekrana gelecek.

Nihan ile Kemal’in baş başa geçirdikleri romantik sahneleri unutamayacaksınız!

Keyifli Seyirler.

Saygılar ve sevgiler.

Abdurrahman Balcılar

Twitter: abdurrahman balcılar@abbalcilar

Mail : ab.balcilar@hotmail.com

Blog: blog.milliyet.com.tr/cansever

Blog: balcilarblog.com

 

Not: Haber ve görseller Ay Yapım Persona Sanat Basın Bülteninden alınmıştır.

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir