Meryem Uzerli’den yeni dizi “Gecenin Kraliçesi” Star Tv’de başlıyor!

TV Programları

97a123ec094f5af meryem uzerli

Meryem Üzerli‘nin yeni dizisi Gecenin Kraliçesi yakında star tv ekranlarında başlıyor. Tanıtımı bu gece en çok izlenen Kiralık Aşk dizisi reklam aralığında Star Tv ekranlarında dönmeye başladı. Merakla beklenen yeni dizisinin baş rolünde Meryem Üzerli rol alacak. O3 Medya‘nın yapımcılığını yaptığı dizinin senaryosunu ise Ozan Aksungur ve Cüneyt Aysan yazıyor.

Baş rollerinde Meryem Uzerli, Murat Yıldırım ve Ozan Güven gibi isimler rol alacak. Dizinin 2016 Ocak ayında Star tv ekranlarında olacak. Diziyle ilgili bir çok detay ortaya çıktı fakat henüz ufak tefek problemlerden dolayı her şey netleşmiş değil. Gecenin Kraliçesi oyuncu ve cast çalışmaları devam ediyor.

 

GECENİN KRALİÇESİ Konusu:

Ozan Güven (Aziz) karadenizli ünlü bir iş adamıdır. Öldürülen en yakın arkadaşının küçük oğlunu evlat edinir. Aziz eşini yıllar önce kaybetmiş bir oğlu ve bir kızı vardır. Hayatına hiç bir kadını sokmak istememiştir ta ki hayatına Meryem Üzerli‘nin canlandırdığı karakter girene kadar. Aziz bu kadına aşık olacaktır. İşin garip tarafi şu ki evlatlık aldığı oğlu da bu kadına aşık olmuştur.

 

Meryem Üzerli (Şirin)

meryem üzerli

12 Ağustos 1983 Almanya doğumlu başarılı oyuncu Schauspiel Studio Frese’de oyunculuk eğitimini tamamlamıştır. Bir çok yabancı filmde yardımcı kadın oyuncu olarak rol alan Meryem Üzerli 2011 – 2013 yılları arasında rol oynadığı Muhteşem Yüzyıl’da tanınmış ve oyunculuğuyla sayısız ödül almıştır.

 

Murat Yıldırım

murat yıldırım aşkın kokusu

1979 Konya doğumlu türk dizi ve sinema oyuncusu olan Murat Yıldırım Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği bölümünde eğitimini tamamlamıştır. 2008’de rol aldığı Fırtına dizisinde tanıştığı rol arkadaşı Burçin Terzioğlu ile evlenmiştir, 2014 yılında ise boşanmıştır. Fırtına, Aşk ve Ceza, Suskunlar gibi dizilerde oynayan Murat Yıldırım bunların yanı sıra Organize İşler, Güz Sancısı, Kırımlı, Kocan Kadar Konuş gibi filmlerde de rol oynamıştır.

 

Ozan Güven (Aziz) :

içerik ozan güven

1975 yılında Almanya’da doğan Ozan Güven Mimar Sinan Üniversitesi Modern Dans Bölümü’nden mezun oldu. İzmir Belediye Konservatuarı’nda oyunculuk dersleri aldı ve ardından Şahika Tekand Tiyatrosu‘nda çalıştı. İkinci Bahar, Çiçeği Büyütmek, Koçum Benim, Aslı ile Kerem, Bir İstanbul Masalı ve Canım Ailem gibi televizyon dizilerinin yanı sıra G.O.R.A, A.R.O.G ve Yahşi Batı filmlerinde yakın arkadaşı olan Cem Yılmazla oynadı.

2005 yılında, İkinci Bahar dizisi sırasında tanıştığı yönetmen Türkan Derya ile evlendi. Ali Aziz isminde 1 çocukları var. 2010 yılında Türkan Derya ile boşandılar

 

Deniz Celiloğlu

11(7) deniz

1986 Bulgaristan doğumlu 29 yaşındaki oyuncu 2010 yılında Müge Celiloğlu ile evlenmiş fakat ilişkileri yürümediği için 2013 yılında tek celsede boşanmışlardır. Başarılı oyuncu Muhteşem Yüzyıl, Çalıkışı, Kanıt gibi dizilerde rol almıştır.

 

Burak Deniz

gecenin kraliçesi burak deniz

Yaz sezonunda erken final yapan Tatlı Küçük yalancılar dizisinde Toprak Kaynak’ı canlandıran yakışıklı oyuncuyu ayrıca Medcezir’de oynadığı Aras karakteri ile çok yakından tanıyorsunuz.

Yeni dizisi Gecenin kraliçesi’ndeki rolü hakkında henüz bir bilgi yoktur. 1989 yılında İstanbul’da dünyaya gelmiştir. Kaçak, Medcezir, Tatlı Küçük yalancılar gibi önemli dizilerde profesyonel bir oyunculuk sergilediğinden dolayı her daim kaliteli yapımlardan güzel teklifler almaktadır.

 

Uğur Polat 

uğur polat kimdir

4 eylül 1961 İstanbul doğumlu başarılı oyuncu Mimar Sinan Devlet Konservatuarı bölümünden mezun olmuştur. Bir çok dalda en iyi erkek oyuncu ödülü bulunmaktadır. Güz Sancısı, Yeditepe İstanbul, Beni Unutma, Salkım Hanımın Taneleri, Son Kayıp Şehir, Cinayet gibi dizilerde rol almıştır. Son olarak Ulan İstanbul dizisinde Kandemir karakterini canlandırmıştır.

 

Seda Akman

seda akman gecenin kraliçesi

13 Ocak 1978 Kütahya doğumlu başarılı oyuncu Bilkent Üniversitesi Diksiyon ve Oyunculuk bölümünden mezun olmuştur.1999’da Best Model of Turkey yarışmasında Best Fotomodel seçilmiştir. Bir İstanbul Masalı, Kanlı Düğün, Emret Komutanım, Annem, Mükemmel Çift ve Behzat Ç gibi dizilerde rol almıştır.

 

Funda Eryiğit

funda eryiğit gecenin kraliçesi

1 Mart 1984 Hollanda doğumlu yetenekli oyuncu İstanbul Devlet Konservatuarı bölümünden mezun olmuştur. Canım Ailem, İstanbul Altınları, Uçurum, Eski Hikaye ve Karadayı gibi dizilerde rol almıştır.

 

Selim Bayraktar:

selim bayraktar gecenin kraliçesi

28 Nisan 1975 Ankara doğumlu yetenekli oyuncunun Derya Taşbaşı ile 2014’ten itibaren evliliği bulunmaktadır. Başkent Üniversitesi Radio Sinema Televizyon bölümünden mezun olmuştur. Muhteşem Yüzyıl dizisinde rol oynamıştır.

Henüz cast çalışmaları netleşmediğinden oyuncularda değişiklikler olabilir.

Saygılar ve sevgiler.

Abdurrahman Balcılar

Twitter: abdurrahman balcılar@abbalcilar

Mail : ab.balcilar@hotmail.com

Blog: blog.milliyet.com.tr/cansever

Blog: balcilarblog.com

 

Not: Haber ve Görseller Fragman Tv.com’dan ve internetten alınmıştır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir