Kara Sevda’nın Görkemli Mekanları!

TV Programları

Kara Sevda 5.Bölüm 10

Ay Yapım imzalı, Burak Özçivit ve Neslihan Atagül’ün rol aldığı, her Çarşamba milyonları ekran başına toplayan Kara Sevda’nın göz alıcı mekanları büyük beğeni topluyor.

Dizi sektöründe ülkemiz Dünya ülkeleri arasında adından söz ettiriyor. Son yıllarda çekilen diziler dünya ülkeleri televizyonlarına satılıyor ve o ülkede gösterime giriyor. İstanbul ve Boğaz doğal bir stüdyo olarak göze çarpıyor. Televizyonlarda gösterime giren her dizide mutlaka boğaz manzarası ve inci bir gerdanlık gibi Boğaz köprüsünü görüyoruz.

Kara Sevda dizisinde yönetmenimiz Hilal Saral’ın özenle seçtiği doğal manzaralar,  gerçekten göz alıcı ve görsel bir şölen olarak sunuluyor.

NİHAN’IN BÜYÜLEYİCİ EVİ!

033A0373

Kara Sevda’da Neslihan Atagül’ün canlandırdığı varlıklı bir ailenin kızı olan Nihan karakterinin yaşadığı göz alıcı ev, dizinin

 dikkat çeken mekanlarının başında geliyor.

 

Nihan’ın ailesini kurtarmak için Emir’le (Kaan Urgancıoğlu) yaptığı anlaşmalı evlilik sonrası yaşamaya devam ettiği ev, görkemli mimarisiyle dikkat çekiyor.

4

Dizinin ihtişamlı davetlerine de ev sahipliği yapan ev, tarihi bir korunun içinde yer alıyor. Dekorasyonu ve mimarisiyle nefes kesen evde; sanat eserleri, duvar mozaikleri ve tarihi eserler yer alıyor.

033A2932

LEYLA’NIN KONAĞI!

leyla-ev-1-2

 Dizide Zerrin Tekindor’un canlandırdığı Leyla karakterinin yaşadığı konak da muhteşem boğaz manzarasıyla göz alıyor.

Kemal (Burak Özçivit) ile Leyla’nın, konağın balkonunda gerçekleşen koyu sohbetlerine eşlik eden muhteşem manzara dillere destan oldu. Leyla’nın çok merak edilen konağı dekorasyonuyla da ilgi çekiyor.

2

Kara Sevda’nın büyük bir merakla beklenen yeni bölümünde ise; Kemal, kız kardeşi Zeynep’le yaşadığı şokun etkisiyle yeni kararlar alacak. Kemal’in Nihan’la ilgili alacağı karar ikilinin arasında yeni bir uçurumun açılmasına neden olacak. Emir’in ailesi üzerinden Kemal’e zarar verme çabası ipleri iyice gerecek.

Hilal Saral’ın yönetmenliğini, Anıl Eke, Özlem Yılmaz ve Burcu Görgün’ün senaristliğini üstlendiği Kara Sevda 18 Kasım çarşamba günü saat 20.00’da Star TV’de ekrana gelecek.

Kara Sevda dizinin çekildiği mekanlar özenle seçilmiş. Dizide gördüğünüz gibi izleyiciye görsel bir şölen sunuyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir