Çağatay Ulusoy – Serenay Sarıkaya gerçek aşkı balon mu?

Magazin

Geçtiğimiz günlerde sosyal medyada en çok konuşulan konulardan biri, Serenay Sarıkaya ve Çağatay Ulusoy’un dizi aşkı dışında, gerçek hayatta yaşadıkları aşkları idi. Son bir iki gündür dile getirilen bir iddiaya göre bu dizi reklamı için çıkartılan bir balon muydu? Serenay Sarıkaya, eski sevgilisi Murat Süğlün ile ilişkisini perdelemek için, Çağatay’ı paravan mı yaptı?

Zira, söylenenlere göre Serenay Sarıkaya ve Çağatay Ulusoy’un birlikte kaldıkları Levent’ teki evin kirasını Murat Süğlün ödüyormuş.

Son derece düzgün bir karaktere sahip olan Çağatay Ulusoy, böyle bir oyuna geldi mi? Başkasının metresi ile, hele hele, kirası onun tarafından ödenen bir evde nasıl kalabiliyor. Ben kendi adıma son derece onurlu bir kişiliği olan Çağatay’ın o evde kaldığını düşünemiyorum.

Medcezir dizisinin reklam aşkı desek, bu süper tutulan bir dizinin böyle bir reklama ihtiyacı yok. Kaldı ki, basında çıkan bu dedikodular için, dizinin yapımcısı Kerem Çatay her ikisini de uyarmıştı. Hatta geçtiğimiz hafta dizi setine gelerek toplantı yapmış, bu ikiliyi tekrar ikinci kez uyarmıştır.

Çağatay Ulusoy, çok sevilen bir oyuncu. Star Tv.deki Medcezir dizisi ile ününe ün kattı. Böyle dedikodulara alet olarak sevenlerini üzmemeli. Sevenleri onun her attığı adımı izliyor. Unutmamalı ki oyunculuk kariyerinin daha başlarında. Hayat onun, bu onun özeli, tabii ki kendi bilir.

Hakkında hayırlı olsun.

Abdurrahman Balcılar

balcilar-blog.com

ab.balcilar@Hotmail.com

Twitter: abdurrahman balcılar@abbalcilar

 

 

1 thought on “Çağatay Ulusoy – Serenay Sarıkaya gerçek aşkı balon mu?

  1. Serenay cıkıp söylemek için ben Murat ile değilim ve ben onunla beraberim.
    Çağatay böyle bir şey katılamazlar!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir