Kara Sevda’dan Delibal sürprizi !!!

TV Programları

4-1

KARA SEVDA’DAN BÜYÜK SÜRPRİZ!

CThtteEUsAAXPJc

Çarşamba akşamlarının sevilen dizisi Kara Sevda’nın bu haftaki bölümünde izleyiciyi büyük bir sürpriz bekliyor.

Ay Yapım’ın 25 Aralık’ta vizyona girecek sinema filmi ‘Delibal’dan daha önce hiç yayınlanmamış sürpriz görüntüler ilk kez Kara Sevda’nın yeni bölümünde ekrana gelecek.

Delibal Ana Afiş Ay Yapım

Kara Sevda’da; “Delibal“da Çağatay Ulusoy ve Leyla Lydia Tuğutlu‘nun canlandırdığı Barış ve Füsun karakterlerinin ilk tanışma anlarından nefes kesen görüntüler sürpriz bir şekilde ekrana gelecek.

DELİBAL

Burak Özçivit ve Neslihan Atagül‘ün rol aldığı Kara Sevda yeni bölümüyle 11 Kasım Çarşamba günü saat 20.00’da Star TV’de ekrana gelecek.

Ben dün akşam Kara Sevda dizisini izledim. Bahsedilen Delibal filmi ile ilgili bir sahne göremedim. Meğer söz konusu sahne 15 saniyelik bir görüntüymüş, dikkatimden kaçmış. Bu sabah internette gördüm. Ozan evin salonunda televizyonu açık. Televizyonda çıkıyor bu görüntüler. Barış ile Füsun otobüste yan yana otobüsteler, karşılaşıyorlar ve selamlaşıyor. Sözleri birbirine karışıyor. Barış; “Arkadaş olsak ne iyi olur diye düşündüm.” Der. O sırada Ozan laptopunda bir şeyler bakıyor. Ve televizyonu kapatıyor.  Bu kadarmış. İşte o görüntü…

https://www.youtube.com/watch?v=WFOS6tRymlQ

 

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir