Maral 17.Bölüm/Final neden yayınlanmadı? Tv8’in seyirciye ayıbı!

TV Programları

cats maral 16

Hazal Kaya’nın Tv8’de gösterilen “Maral En Güzel Hikayem” yine yarım kalan dizisi oldu.

Geçen Mart ayında Hazal Kaya’nın yeni dizisi Tv8 ekranlarında girdi. Hazal Kaya Adını Feriha Koydum dizisinden sonra, final yapamadan biten Son Yaz Balkanlar 1912 ve A.Ş.K. dizilerinden sonra titizlikle hazırlanmıştı Maral’a… Aras Bulut İynemli ile iyi başlamışlar, güzel bir ikili oldular demiştik. Mayıs ayı sonunda 12.bölümde erken sezon finali yaptı. Buraya kadar her şey iyiydi.

1 Ekimde yeni sezon 12.Bölüm başladı, oynayan 4 bölümde beklenen reytingleri alamadı. Hikaye de başka yönlere kaydı. Yönetmen değişikleri oldu. Deniz Koloş’un yerine Bahadır İnce oturdu. Daha sonra senaryoyu Pınar Deren yazarken, Gökhan Horzum ve grubu yazmaya başladı. Bütün bu değişiklikler adım, adım dizinin sonunu getirdi. Tv8’in patronu Acun Ilıcalı kötü giden reytingler nedeni ile dizinin ipini çekti, 17.Bölüm final kararı alındı. Halbuki işin başında sözleşmede 26.Bölüm oynayacağı sözleşmeye de yazılmıştı.

 

maral-en-guzel-hikayem

Geçen 29 Ekim Perşembe akşamı izleyici finali beklerken, Tv8 de ‘Son Umut’ adlı sinema filmi yayına kondu. Hafta içinde 17.Bölüm ile ilgili fragman da hiç yayınlanmadı. Daha ileri bir tarihe final hazırlanıyor da yayınlanacak mı?

Şayet yayınlanmazsa önce Tv8 önce seyircisine, sonra da diziyi finalsiz son erdirerek Hazal Kaya ve diğer oyuncularına saygısızlık ediyor demektir.

16.Bölümde neler olmuştu:

Maral her şeyi geride bırakıp kendisine yeni bir hayat kurmak için Fransa’ya gitmek üzeredir. Sarp, Maral’ın kalmasını ne kadar istediğini ona gösterecektir. Maral gitmek üzereyken karşılaştığı bu sürprizden sonra allak bullak olur. Hayatının en büyük fırsatını elinin tersiyle itip, son anda Fransa’ya gitmekten vazgeçer.
Maral’ın kalmasını kendisine bağlayan Yiğit ise Maral’a daha çok bağlanmıştır. Maral, Yiğit’e karşı duyduğu vicdan azabı yüzünden onun kalbini daha fazla kırmak istemez. Yiğit, Maral ile Sarp’ın geçmişte birlikte olduklarını öğrenir. Maral, Yiğit’e Sarp’la sadece arkadaş olduklarını göstermeye çalışırken, aslında kendine bile itiraf edemediği duygularıyla yüzleşeceğinden habersizdir. Bölüm sonunda Halis Bey arabasının bagajından para dolu çanta yerine kağıt dolu çanta koyarak tuzak kurar. Tam çantayı alırken sırtına tabancayı dayar. Kim olduğunu göremedik ama, muhtemelen Sarp olmalı.
Ekran AlıntısıMARAL16.3
Maral da arayanın numarası olmayan bir telefon gelir. Arayan bayan beni çok iyi dinle… O kadar çok şey var ki yanlış bildiğin. Öğrenmek ister misin? Maral; Evet, der ve 16.bölüm burada biter.
Ekran AlıntısıMARAL16.SON
Ben seyirci adına Maral için 17.Bölümde açıklanan finali bekliyorum. Konu toparlanıp, güzel bir final yapılmalı. Dilerim final çekiliyor, önümüzdeki günlerde yayınlanacaktır. Bir açıklama bekliyoruz.
Yoksa Tv8 izleyicisine çok ayıp etmiş olacak.

Başlıca rollerini; Hazal Kaya (Maral), Aras Bulut İynemli (Sarp), Ceyda Düvenci (Deniz), Murat Aygen (Hakan), Reha Özcan (Halis), İpek Bilgin (Canan),  Can Nergis ( Yiğit), Gümeç Alpay (Aslı), Cankat Aydos (Tahsin), Elvan Boran  (Nilüfer) oynuyor.

Tv8’den Maral En Güzel Hikayem için, yarım kalan bu hikayeyi sonlandırmasını bekliyoruz!

Ve nihayet Tv8 Maral’ın 17.Bölüm (Erken Final) 4 Kasım Çarşamba, 22.30 da yayınlıyor.

Saygılar ve sevgiler.

Abdurrahman Balcılar

Twitter: abdurrahman balcılar@abbalcilar

Mail : ab.balcilar@hotmail.com

Blog: blog.milliyet.com.tr/cansever

Blog: balcilarblog.com

 

Not: Görseller diziden alınmıştır.

 

1 thoughts on “Maral 17.Bölüm/Final neden yayınlanmadı? Tv8’in seyirciye ayıbı!

  1. Yeter artik! Bu degersiz dizi tutmadi ve asla tutamicakti. Basindan beri belliydi! Aras Bulutlu kim ki zaten? Cagatay mi!? Yakiskili bile yok o yani cok siradan bir adam. Eger Adini feriha Koydumu cagatayin yerine o oynuyordu simdilik efsane degil Son yaz balkanlar 1912 ve Maral gibi Talihsiz (yayindan kaldirldi) bir dizisi diyecektik bunu eminim… adam tip yok, karizma yok, hicbir sey yok ne bekliyorduk ki baska? dedim gibi fena bir Sonuc olacagini basindan beri belliydi iyiki kalkmis kim seyrediyordu ki zaten!? Siz bu sacma sapan yazdiklarini durun bitti!— Hazal ve Cagatay sonsuza dek.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir