DELİBAL 25 ARALIK 2015 CUMA VİZYONDA!

Sinema

DELIBAL_afiş

YILIN EN GÜZEL AŞK FİLMİNİN VİZYON TARİHİ BELLİ OLDU!

Çağatay Ulusoy ve Leyla Lydia Tuğutlu’nun başrollerini paylaştığı Delibal sinema filminin vizyon tarihi belli oldu. Ay Yapım imzalı film 25 Aralık 2015 tarihinde vizyona girecek.

Yönetmenliğini Ali Bilgin’in üstlendiği Delibal, aynı üniversitede öğrenci olan Barış (Çağatay Ulusoy) ve Füsun’un ( Leyla Lydia Tuğutlu) tutkulu aşk hikayesine odaklanıyor.

Çağatay Ulusoy, Delibal’ın fragmanında davul performansıyla olduğu kadar söylediği şarkıyla da dikkat çekiyor. Çağatay Ulusoy’un seslendirdiği ve filme özel olarak yapılan “Mutlu Sonsuz” isimli şarkının sözleri Sezen Aksu’ya müziği ise Sezen Aksu ve Ozan Bayraşa imzası taşıyor.

DELIBAL_3

Delibal’ın oyuncu kadrosunda ayrıca; Hüseyin Avni Danyal, Mustafa Avkıran, Laçin Ceylan, Toprak Sağlam, Bahtiyar Engin, Barış Aytaç, Zafer Akkoyun ve Nazan Kesal rol alıyor.

DELIBAL_2

Çağatay Ulusoy’un geçirdiği fiziksel değişim ve başarılı bateri performansıyla şimdiden büyük merak uyandıran Delibal, 25 Aralık’ta izleyicisiyle buluşacak.

Delibal’ın konusu ise şöyle:

Mimarlık öğrencisi olan ve hobi olarak müzik yapan Barış (Çağatay Ulusoy), her genç üniversite öğrencisi gibi hayatın tadını çıkarmaktadır. Füsun’u (Leyla Lydia Tuğutlu) ilk gördüğü anda hayatında hiç bilmediği bir duyguya kapılmıştır. Hep teğet geçen aşk bu defa Barış’ı yakalamıştır…

Kimdir bu kız? Nerede yaşar? Ne yer? Ne içer? İsmini bile bilmediği ama aşık olduğu bu kıza bir şekilde ulaşmalıdır. Ulaşır da…Füsun’u bulmak, ulaşmak tamamdır da; aklında üniversiteyi derece ile bitirip Amerika’da master yapmaktan başka şey olmayan Füsun’u bir de aşka ikna etmek lazımdır. Yakışıklı, akıllı ve içten olan Barış, sonunda bunu da başarır. Füsun’u kendine aşık eder, evlenirler. Her şey masallardaki gibidir. Ta ki masal bir gün bozulana kadar…

DELİBAL 25 Aralık 2015 Cuma günü sinemalarda…

Yılın son süper aşk filmi. Bu film seyredilir. Çağatay Ulusoy bu filmi ile bir çok ödüle layık görülecek, aday gösterilecektir.

Keyifli Seyirler

Saygılar ve sevgiler.

Abdurrahman Balcılar

Twitter: abdurrahman balcılar@abbalcilar

Mail : ab.balcilar@hotmail.com

Blog: blog.milliyet.com.tr/cansever

Blog: balcilarblog.com

 

 

Not: Haber ve görseller, Ay Yapım – Persona Sanat Basın Bülteninden alınmıştır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir