Kıvanç Tatlıtuğ 32 Yaşına bastı!

Magazin

CSYp0UuWEAAFnn1

Sosyal medyada pek görünmeyi pek sevmeyen yakışıklı oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ, dün 32 yaşına bastı. Ve bir mesaj yayınladı.

İşte Tatlıtuğ’un mesajı:

“Herkese merhaba,
Ben böyle ortaya çıkayım, kendimi anlatayım, göstereyim tarzında davranışlardan hoşlanmıyorum. Siz zaten beni benden iyi biliyosunuz..
Bu yüzden bu platformlarda belki sizin beklediğiniz yakınlığı size gösteremiyor olabilirim. Ben burayı zaman zaman kızgınlıklarım da sesimi duyurabildiğim bir yer olarak hissettim ve böyle kullandım.
Bana bu konuda müsaade edin, çünkü her hareketimizi büyüteçle yaşadığımız bu zor ortamda arada burdan serzenişlerde bulunabilmek ufakta olsa rahatlatıyor beni..

Ama bugün sizlere yazmamın tek bir amacı var. Bugün benim doğum günüm. Ve bu günümü sizlerle renklendirmek istedim. Her insan mutlu gününde hatırlanmak ister ama ben ailem ve yakın çevremin dışında, ülkemde ve dünyanın bir çok yerinde yaşayan, beni hatırlayan sizlerden gelen mesajların beni ne kadar mutlu ettiğini bilmenizi istedim.. Hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim, iyi ki varsınız.”

“Kuzey Güney” dizisi ile sükse yapan Kıvanç Tatlıtuğ, daha sonra “Kurt Seyit ve Şura” dizisinde oynadı. Beklenen ilgiyi görmeyince, pek de uzun soluklu olmadı. Şu sıralarda Star Tv’de yeni bir diziye başlayacağı, senaryo seçimi yapıldığı söyleniyor. Sevenleri merakla yeni diziyi bekliyor.

Biz de Kıvanç Tatlıtuğ’un doğum gününü kutlar, nice mutlu, oyunculukta başarılı yıllar dileyelim.

 

Saygılar ve sevgiler.

Abdurrahman Balcılar

Twitter: abdurrahman balcılar@abbalcilar

Mail : ab.balcilar@hotmail.com

Blog: blog.milliyet.com.tr/cansever

Blog: balcilarblog.com

 

Not: Haber ve görsel Kıvanç Tatlıtuğ Twitter hesabından alınmıştır.

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir