Çağatay Ulusoy yine Instagram hesabından bir fotosunu paylaştı!

Güncel

12105906_1038374552870857_1449188818003308730_n

Çağatay Ulusoy Los Angeles‘ta eğitimine devam ediyor. Sevenlerini unutturmamak, gönüllerini almak için de olsa instagram hesabından arada bir resim paylaşıyor. Dün (20 Ekim 2015) gene saat 17 civarında yukarıdaki resmini paylaştı. Bu resim çok kısa zamanda binlerce kez tıklandı. Şu sıralarda bu tıklama 33 bini geçti. Ancak bu resim “Delibal” film çekimleri esnasında çekilmiş bir resmiydi. Set arasında dinlenirken, elinde sigara ile görülüyor.

Çağatay Ulusoy’un sigara tiryakisi olduğunu biliyoruz. Ancak bu elinde sigara ile görüntülenmesi pek de hoş değil. Çağatay’ın bu güne kadar binlerce çekilip, yayınlanmış resimleri var. Elinde sigara ile resmi 5’i geçmez. Bu resim yerine Los Angeles’ta yeni çekilmiş bir foto gönderseydi daha hoş olurdu. Kendisi de bunun farkında olması, dikkat etmesi lazım. Günümüzde sigara kapalı yerlerde yasak. Ve de ekranlarda, sinema filmlerinde pek gösterilmiyor. Sebep gençlerimize kötü örnek olmasın diye. Çağatay Ulusoy oyunculuğu, her yönü ile benim takdir ettiğim bir sanatçıdır. Umarım bundan sonra daha dikkatli davranır.

 

CQP7ntkWIAA4Lq2

Çağatay Ulusoy’un Delibal filmi Aralık ayı içinde sinemalarda gösterime girecek. Ay Yapım, 25 Aralık Cuma günü olarak vizyon tarihini açıkladı. Gösterimden önce gala gecesine katılmak için Amerika’dan dönecektir.

Tüm sinemaseverler merakla bu filmi bekliyor.

Saygılar ve sevgiler.

Abdurrahman Balcılar

Twitter: abdurrahman balcılar@abbalcilar

Mail : ab.balcilar@hotmail.com

Blog: blog.milliyet.com.tr/cansever

Blog: balcilarblog.com

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir