Kara Sevda’nın su altı sahneleri çok konuşulacak!

TV Programları

21

Kara Sevda’nın 14 Ekim Çarşamba günü ekrana gelecek ilk bölümünde; Burak Özçivit ve Neslihan Atagül’ün canlandırdığı Kemal ve Nihan karakterlerinin su altında geçen sahneleri damga vuracak. Kara Sevda’nın 16 saatte tamamlanan nefes kesecek su altı sahneleri için oyuncular toplam 8 saat su altında kaldı.

Ay Yapım imzalı, Burak Özçivit ve Neslihan Atagül’ün baş rolü paylaştığı Kara Sevda’nın ilk bölümünde ekrana gelecek aşk dolu su altı sahneleri izleyenleri büyüleyecek.

 

ÇEKİMLER PROFESYONEL EKİP EŞLİĞİNDE GERÇEKLEŞTİRİLDİ!

Kara Sevda’nın 16 saatte tamamlanan nefes kesecek su altı sahneleri için oyuncular toplam 8 saat su altında kaldı. İki ayrı farklı sahnenin zorlu çekimlerinin ön hazırlığında ağırlıklı olarak nefes egzersizliği eğitimi alan oyuncular adeta profesyonel dalgıçları aratmadı.

033A8925

Dizinin ilk bölümünde ekrana gelecek özel sahnelerin çekimi profesyonel dalgıçlar eşliğinde gerçekleştirildi. Kara Sevda prodüksiyon ekibinin büyük bir titizlikle hazırlandığı çekimler; 3 güvenlik dalgıcı, 2 kameraman dalgıç, 1 fotoğraf dalgıcı ve eğitmenler ile birlikte gerçekleştirildi.

033A8987

033A8925

24 (1)

23

Yönetmenliğini Hilal Saral’ın, senaristliğini Anıl Eke, Özlem Yılmaz ve Burcu Görgün’ün üstlendiği Kara Sevda’da birbirinden çok farklı hayatlar yaşayan Kemal ve Nihan’ın mucizeler ve imkansızlıklarla dolu hikayesi ekrana gelecek.

Kara Sevda’nın su altı sahneleri çok konuşulacak. Yarın akşam (14 Ekim) Star Tv ekranlarında olacak.

Saygılar ve sevgiler.

Abdurrahman Balcılar

Twitter: abdurrahman balcılar@abbalcilar

Mail : ab.balcilar@hotmail.com

Blog: blog.milliyet.com.tr/cansever

Blog: balcilarblog.com

 

Not: Kaynak Haber ve görseller, Ay Yapım-Persona Sanat Basın Bülteninden alınmıştır.

 

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir