Maral En Güzel Hikayem / 13.Bölümde Maral ile Sarp’ın poker oyunu!

TV Programları

maral-izle

Tv8‘in Hazal Kaya ve Aras Bulut İynemli‘nin dizisi Maral En Güzel Hikayem, Maral’ın 9 yaşında iken çocukluğundaki gelinlik giydiği günlere giden rüyasıyla başlar. Ayla ablasının düğününde o da gelinlik giymiştir. Bu hayal, onun o zamandan bu güne sevdiği adamla nikah masasına oturmak olmuştur.

Mutluluk bembeyaz bir gelinliktir onun için. Sevdiği adam Sarp’ın Alara ile öpüştüklerini görünce bütün hayalleri yıkılır. Kendisini eve kapatır. Sarp işten atılmış, Maral da istifa edip işten ayrılmıştır. Aslı ne yaptıysa konuşturamaz. Maral, Sarp diye biri yok benim için, Luna defterini de kapattım, der.

Halis Bey, Sarp’ın annesinin evini talan ettirir. Anesi başına koltuğa çarpar, bayılır. Hastaneye kaldırılır. Sarp, annesini bunu yapanın Halis Bey olduğunu biliyordur. Bir gece evinin kapısında Halis Bey arabasından inerken, sustalı çakısını çeker tem üstüne yürürken bir yabancı adam engel olur ve elinden sustalıyı alır. O adam Hakan Beydir (Murat Aygen), o da Halis’in bir numaralı düşmanıdır. Hakan Beyle tanışmalarıyla, ortak düşmanları üzerinde plan başlar.

Bir yıl geçer, Maral Maya adlı bir barda garsonluk yapar. Sevdiği Yiğit de (Can Nergis), barda Barmen’dir. İşler çok iyi hasılat iyidir. Maran patronu mesajla rapor verir. Yiğit Maral için hayatımın en büyük aşkı demektedir. Bir gece Yiğit sahneye davet edilir, şarkısını Maral için söyler. Yiğit gözlerini Maral’dan ayıramaz.

Ekran AlıntısıMARAL-1

Maral da onun için söyleyen Yiğit’i izler.

Ekran AlıntısıMARAL-13.2

Sarp’ın arkadaşı Taso ve Maral’ın arkadaşı Aslı da, hala Luna’da çalışmaktadır. Luna da işler çok iyi gitmez. Halis Bey Luna’nın % 60 hissesini satar. Hakan Bey Luna’ya yeni ortak olarak girer.

Sarp uzun bir süre sonra eve annesini görmeye gider. Grand tuvalet oldukça şıktır. Oğluna sarılır, koklar.

Ekran AlıntısıMARAL-13.3

Hakan Bey Sarp’ın altına spor bir araba verir. Taso görünce çok şaşırır. İki kanka dertleşirler. Sarp Maral’ı sorar.

Ekran AlıntısıMARAL-13.4

Yiğit, Maral ile konuşmak ister. Niyeti ciddidir. Maral’ın kafası karışıktır. Aslı onu teselliye çalışır. Ertesi sabah Maral’ı kapıdan özel şoförlü bir limuzin alır.

Ekran AlıntısıMARAL-13.5

Maral’ın cep telefona gelen mesajda buzdolabını aması istenir. çikolatalı çileklerden tadar. Araba onu bir yata götürür. Karşına Sarp çıkar. Maral şakına döner.

Ekran AlıntısıMARAL-13.6

Maral sen arıyorsun burada diye sorunca Sarp, ben senden hiç vazgeçmedim. Sen benimsin, yeniden birlikte olacağız. Sarp çok güzel sözler sarf eder ama, Maral orayı terk eder.

Ekran AlıntısıMARAL-13.7 Ekran AlıntısıMARAL-13.7A

Halis karısı Deniz yeni ortak Hakan’ı haz etmez. Yıllar önceden tanıdığı birine sesinden benzetir. Hakan Bey personel ile tanışır.

Ekran AlıntısıMARAL-38.8

Yeni müdürü onlarla tanıştırır. Müdür olarak Sarp çıkar gelir.

Ekran AlıntısıMARAL-13.8

Başta Halis Bey ve personel çok şaşırır. Hakan Bey, Luna’nın büyük ortağı olarak Sarp’ı işe alır ve onu Müdür yapar. O da Halis Beyden ve karısı Deniz’den intikam almak isteyen biridir. Yani düşmanları ortaktır, ne yaptılarsa ödeteceğim demektedir.

Halis Bey Sarp’ı müdür olarak kabul edemez. Hakan Bey ben kefilim der ve bu şirketin büyük ortağı benim, kararımı saygı gösterin. Unutma ortak olmamı Sarp ikna etti, Luna’nın batmamasını Sarp’a borçlusunuz.

Sarp personel ile toplantı yapar. Ortamı sakinleştirir.

Ekran AlıntısıMARAL-13.9

Maral çizimlerini göstermek için Luna’ya Makas Canan’a gelir. Çıkışta Sarp ile karşılaşırlar. Sarp ben burada çalışıyorum deyince çok şaşırır. Aslı durumu açıklar, Sarp’ın Luna’ya müdür olduğunu söyler.

Sarp, bu defa karşısına çıkan Halis Bey öfke ile Luna’yı yedirmem sana diye rest çeker. Hakan Beyi kandırmış olabilirsin, ben bu numaraları yutmam.

Ekran AlıntısıMARAL-13.10

Maral eve giderken bir apartmanın penceresinden güller yağar üstüne… Maral mutluluktan bir tuhaf olur. Gelen telefondaki ses, “Bezen güller yağar üstüne ve kime ait olduğunu hatırlarsın.”

Ekran AlıntısıMARAL-13.11

Taso Sarp’ın evine gelir. Her gördüğü şeye çok şaşırır. Sarp birlikte yaşayacağız bu evde deyince çok daha şaşırır. Taso Maral hakkında Sarp’a bilgiler verir. Barda çalıştığını, Luna’ya çizimlerini getirdiğini anlatır. Taso Maral’ın hayatında başkası var deyince Sarp çok kötü olur.

Maral iş yerine gidince Yiğit’in sürprizleri vardır. Ama Maral yalnız kalmak ister, konuşamazlar. Maral o akşam çok dalgın ve düşüncelidir. Sarp ile ilgili eski günler gelir geçer aklından.

Sarp arabasının kaportasında bir not bulur. “Bazen güller yağar üstüne.”  Trafik lambalarındaki satıcı çocuk bir not daha verir. “Kime ait olduğunu hatırlarım.”  Ertesi gün iş yerinde masada yırtık resmin arkasında bir not daha bulur. “Güçlü iyimser ve sakin.” Sekreter kız bir zarf daha verir. Maral resminin arkasında; “Beni şefkatli kollarında sakinleştiren.” notunu okur. Masada bütün parçaları koyar ve birleştirir. Ama bir parça eksiktir. Kız kulesinin karşına gelir. Arabasının üstünde bütün parçaları tekrar birleştirir.

Ekran AlıntısıMARAL-13.12

Son parçayı da deniz kıyısında bulur. Zarfı açar ve yerine yerleştirir. “İşte o sen değilsin” yazıyordur. Yazıları ters yüz eder, son parçada Yiğit’in resmi çıkar.

Ekran AlıntısıMARAL-13.13D

Sarp o anda yüzünün rengi değişir. Bu ona Maral’ın bir oyunudur. Başını geri çevirir, bakar.

Ekran AlıntısıMARAL-13.14

Karşısında Maral duruyordur.

Ekran AlıntısıMARAL-13.15

Dakikalarca yüz ifadeleri şekilden şekle girerek bakışırlar. Ve 13.bölüm burada sona erer.

Ekran AlıntısıMARAL-13.SON

Şimdi ne olacak, bu ikili poker oyununu kim kazanacak? Sarp mı, Maral mı? Haftaya hep birlikte göreceğiz.

Maral’da roller değişti Luna’dan müdire Maral gitti, bir yıl sonra Sarp müdür olarak geldi. Sarp babasından intikamını bu defa başka bir düşmanı Hakan Beyin yardımı ile almaya çalışacak. Ya.. Sarp – Maral aşkı ne olacak? Aralarına kara kedi olarak Yiğit girdi. Ben bu yeni bölümü beğendim, izleyici de beğendiğine eminin. Ama reyting denekleri öyle demiyor. Hem Total’de, hem de AB’de alınan reyting yüzdeleri düşük. Önümüzdeki bölümlerde toparlayacağına eminim. Gerçekten seyredilmeye değer bir yapım.

İyi Seyirler.

Saygılar ve sevgiler.

Abdurrahman Balcılar

Twitter: abdurrahman balcılar@abbalcilar

Mail : ab.balcilar@hotmail.com

Blog: blog.milliyet.com.tr/cansever

Blog: balcilarblog.com

 

Not: Görseller diziden tarafımdan kopyalanarak alınmıştır.

 

 

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir