Delibal Fragmanı ve Sezen Aksu şarkısı “Mutlu sonsuz” Süper!

Sinema

cats cu-delibal

Çağatay Ulusoy ve Leyla Lydia Tuğutlu‘nun baş rolü oynadığı “DELİBAL filminin fragmanı dün akşam Star Tv’de ve aynı anda İnternette You Tube’de yayınlandı. Bir sinema filminde her şey bu kadar mı dört dörtlük olur. Kusursuz, süper bir tanıtım olmuş.

Delibal’ın konusu ise şöyle:  

Mimarlık öğrencisi olan ve hobi olarak müzik yapan Barış (Çağatay Ulusoy), her genç üniversite öğrencisi gibi hayatın tadını çıkarmaktadır. Füsun’u (Leyla Lydia Tuğutlu) ilk gördüğü anda hayatında hiç bilmediği bir duyguya kapılmıştır. Hep teğet geçen aşk bu defa Barış’ı yakalamıştır…

Kimdir bu kız? Nerede yaşar? Ne yer? Ne içer? İsmini bile bilmediği ama aşık olduğu bu kıza bir şekilde ulaşmalıdır. Ulaşır da…Füsun’u bulmak, ulaşmak tamamdır da; aklında üniversiteyi derece ile bitirip Amerika’da master yapmaktan başka şey olmayan Füsun’u bir de aşka ikna etmek lazımdır. Yakışıklı, akıllı ve içten olan Barış, sonunda bunu da başarır. Füsun’u kendine aşık eder, evlenirler. Her şey masallardaki gibidir. Ta ki masal bir gün bozulana kadar…

Sezen Aksu’nun Delibal için hazırladığı şarkıya Çağatay Ulusoy, inanın yorumculuğunu konuşturarak söylemiş. “Mutlu Sonsuz” adlı şarkıyı Sezen Aksu sözlerini yazmış ve müziği Ozan Bayraşa ile yapmışlar. Çağatay fragmanda kısa da olsa dinleyebildiğimiz kadar eline gitarı alarak mükemmel söylemiş. Bir şarkı ancak bu kadar güzel söylenir. Ben söyleyeyim ‘Mutlu Sonsuz’ kısa zamanda hit olur, herkesin dilinden düşmez. Çağatay’ın ıslık ile çaldığı solo performansı beni benden aldı.

cats cu+lt

“Bana Delibal diyorsun ya… Dön de bi seni sarhoş edeyim, başını döndürebileyim” Böyle diyor Barış. Ve “Seni bütün ömrüne talibim.” İşte böyle bir deli aşkın hikayesi Delibal’da anlatılan.

Ekran AlıntısıDELİBAL2

Füsun babasına rağmen Barış ile evlenmeyi kabul eder. Ve evlenirler.

DELİBAL (2)

Aşkları, ihtirasları ve kavgaları ile deli bir aşkın hikayesidir onlarınkisi…  Barış gerçekten çılgın, deli-dolu bir hayatın içindedir. Kendini kaybeder, bazen uyku da uyamaz. Olanlar yüzünden kendini suçlar, çılgına döner.

Ekran AlıntısıDELİBAL4

Barış’ın acılarını, içindeki öfkeyi kusarcasına çaldığı beteri sololarını izleyeceksiniz. Ve onun kendisiyle, kan-revan içinde kaldığı kavgalarını göreceksiniz.

Ekran AlıntısıDELİBAL6

Çağatay Ulusoy’un yumuşacık sesi ile “Mutlu Sonsuz” şarkısı…. “Uyu aşkın koynunda kaygısız mışıl mışıl…  Bana emanet… Huzur, hani gitmiştik ya ikimiz birden… ama bitmiştik harbiden. Yine bastırırsa kap kara bulutlar aniden.”

DELİBAL (5)

Barış Fusun’a şöyle seslenir: “Bana Delibal diyorsun ya… Delibal’ın fazlası zehir efsun… Delibal zehir…

Ekran AlıntısıDELİB Ekran AlıntısıDELİBAL7A

Ay Yapım’ın süper filminin tamamını 25 Aralık 2015 Cuma günü vizyona girmesiyle sinemalarda göreceğiz.

DELİBAL AFİS

Son sözüm: “Delibal tahminimden çok daha süper olmuş. Gişe tahmini yapmıyorum ama, aylarca kapalı gişe oynayacağını biliyorum.

25 Aralık’tan itibaren sinemalarda…

Keyifli Seyirler.

 

Saygılar ve sevgiler.

Abdurrahman Balcılar

Twitter: abdurrahman balcılar@abbalcilar

Mail : ab.balcilar@hotmail.com

Blog: blog.milliyet.com.tr/cansever

Blog: balcilarblog.com

Not: Delibal’ın konusu Ay Yapım Persona Sanat Basın Bülteninden, Görseller Delibal fragmanından alınmıştır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir